- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Eşimle anlaşamıyorlar evet. Kardeşlik bağları yok gibi bişey. Böyle bi durumda ben şahsen tenezzül edip o sepeti almazdım bile. Gerek yoktu böyle oyunlara. Bende isteseydi de verirdim zaten. Aramızda Bi sepet in lafı olmaz canımız sağolsun yeter. Benimde kardeşim var ve bişey aldığı zaman iyisini gelinimize vermeye çalışıyorm sonuçta anlaşacak olan onlar en güzelleri onun olsun istiyorum bu zihniyet yok onda. Sadece sepeti değil genel olarak bana tavrı bu yönde kendisinin kıyafet alırız sana yakışmadı ben daha iyi taşıdım seninki olmadı ben daha iyi yaptm tavrında. Bunun üzerine bugün sepeti onda olduğunu bildiğimi bildiği halde yalan söylemesi sinir etti beni ondan buraya yazmak istedimBence çok abartıyorsunuz. Sepet değil başka bir şey de olsa kardeşi beğenmiş başkasına alınmış bir şey sonuçta ayıp istemek evet katılıyorum ama eşiniz teyzesine kıyamayıp verebiliyorsa demek ki o kadar da önem vermemiş bu hediyeye. Eşinizin teyzesine kıyamayıp kardeşine kıyabilmesi de garip. Çok zayıf kardeşlik bağları sizi ürkütmüyor mu? Şahsen ben kendimi eşinizin yerine koyuyorum ki benim kardeşim yok ama olsaydı isteseydi evet vermezdim ama kimseye vermezdim, kardeşime derdim çok beğendiysen sana da aynısından alalım diye. Ay altı üstü bir sepet kardeşi abim ben istersem vermez diye teyzesini aracı tutmuş, ortada entikalık, 8 sene sonra meselelik bir şey ben mi göremedim sadece?