Görümcemin pişkinliği

Sepeti almalı mıyım?

• Ankete Katılan
    125
  • Anket Kapalı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence çok abartıyorsunuz. Sepet değil başka bir şey de olsa kardeşi beğenmiş başkasına alınmış bir şey sonuçta ayıp istemek evet katılıyorum ama eşiniz teyzesine kıyamayıp verebiliyorsa demek ki o kadar da önem vermemiş bu hediyeye. Eşinizin teyzesine kıyamayıp kardeşine kıyabilmesi de garip. Çok zayıf kardeşlik bağları sizi ürkütmüyor mu? Şahsen ben kendimi eşinizin yerine koyuyorum ki benim kardeşim yok ama olsaydı isteseydi evet vermezdim ama kimseye vermezdim, kardeşime derdim çok beğendiysen sana da aynısından alalım diye. Ay altı üstü bir sepet kardeşi abim ben istersem vermez diye teyzesini aracı tutmuş, ortada entikalık, 8 sene sonra meselelik bir şey ben mi göremedim sadece?
Eşimle anlaşamıyorlar evet. Kardeşlik bağları yok gibi bişey. Böyle bi durumda ben şahsen tenezzül edip o sepeti almazdım bile. Gerek yoktu böyle oyunlara. Bende isteseydi de verirdim zaten. Aramızda Bi sepet in lafı olmaz canımız sağolsun yeter. Benimde kardeşim var ve bişey aldığı zaman iyisini gelinimize vermeye çalışıyorm sonuçta anlaşacak olan onlar en güzelleri onun olsun istiyorum bu zihniyet yok onda. Sadece sepeti değil genel olarak bana tavrı bu yönde kendisinin kıyafet alırız sana yakışmadı ben daha iyi taşıdım seninki olmadı ben daha iyi yaptm tavrında. Bunun üzerine bugün sepeti onda olduğunu bildiğimi bildiği halde yalan söylemesi sinir etti beni ondan buraya yazmak istedim

Kızlar size danışmak istediğim birşey var. Benimkisi bir dert değil ama artk sinirlerimi bozmaya başladı. Sizlerden destek bekliyorm.
Eşim biz sevgiliyken ıspartadan arkadaşından bana sepet getirtmiş gül suyu sabunu vs. Güzel şık bir sepet annesine kardeşine de bişeyler getirtmiş. Görümcem benim sepeti çok beğenmiş. Sepeti de bana aldığını biliyorlar hepsi. Teyzesi geliyo tabi eşim teyzesine de gösteriyo haftasonu vericem falan derken bişeyler oluyo teyzesi eşime diyo ki 'çok güzel bana hediye etsene sen ona tekrar alırsn' falan eşimde tamam diyo kıramadığı için veriyor. Bunları bana anlattı üzülmüştüm tabi o zaman bana alınmış istemesi saçma gelmişti. Sonra evlendik görümcem le aramız çok iyidi birgün ağzından kaçırdı abim sana sepet getirmişti bende çok beğendim teyzeme dedim çok beğendim al çeyizime koyayım diye teyzemde abimde aldı bana verdi bende çeyizime koydum diye. Ben şok oldum hem sinir oldm hemde üzüldüm onada getirmiş ama benimki daha çeyizlikmiş. Bugün de kahvaltıdaydk kaynım ıspartada asker gelirken bana da görümceme de sepet getirmiş. Kaynanamda dedi kocanda sana almıştı çok güzeldi sahi onu ne yaptn bende dedim e onu kızın almış çeyizine kaldırmış. Görümcem atladı hemen yoook sen yanlış biliyorsn teyzem onu abimden istedi abimde teyzeme verdi dedi bende dedim teyzemde ona vermiş dedim görümcem hemen konuyu kapattı gitti odadan sonra geldi işte bana laf atıyo falan ama o kadar sinir oldm ki. Sizce ne yapmalıyım bana ait olan bir şeyi çeyizine kaldırması normal mi. Benim onda olduğunu bildiğim halde böyle yalanlaması baya sinirlerimi zıplattı eşim iste sepetini diyo bende üzerinden 8 sene geçmiş boşver kalsn dedim ama böyle yapınca almakta istedim sonuçta bana alınmış Bi hediye sizce ne yapmalıyım.
Canım 8 yıl gecmiş modası geçmiştir onun

Bi sepetin derdine bu kadar düşmezdim. Gorumceniz sacmalamış yaptıgı dogru değil ama o kadar zaman gecmesine rağmen hala sepet konuşulması çok saçma geldi. Tabiki sepeti almazdım

Amaaan o kadar sene geçmiş herkes büyümüş olgunlaşmıştır. Orada eşinizin tavrı öbür sefere de size ondan alayım ben sevgilime aldım diyebilmeli idi. Diyememiş. Çocuk gibi kaç yıllık şeyin peşine düşmeyin. Bir de hiç elinize bile gelmemiş bir ürün eşinizin anlatıp içine dert etmesi de ayrı. Kadınların bu kadar uzun uzadıya düşündüğünü bilmiyorlar o yüzden ağızlarından kaçırıyorlar :)

Ceyizi batsın ne gormemislik ben sahsen abimin sevgilisine yada esine aldigi biseyi gururuma yedirip alamam cunku sahibi var ayrica gul suyunun Sepetin neresi çeyizlik tarihi gecer 8 sene olmus bırakın onda kalsin önemsemeyin

Amaaan o kadar sene geçmiş herkes büyümüş olgunlaşmıştır. Orada eşinizin tavrı öbür sefere de size ondan alayım ben sevgilime aldım diyebilmeli idi. Diyememiş. Çocuk gibi kaç yıllık şeyin peşine düşmeyin. Bir de hiç elinize bile gelmemiş bir ürün eşinizin anlatıp içine dert etmesi de ayrı. Kadınların bu kadar uzun uzadıya düşündüğünü bilmiyorlar o yüzden ağızlarından kaçırıyorlar :)
Aynen canm zaten istemiyorum sinirim geçti 😁

Ceyizi batsın ne gormemislik ben sahsen abimin sevgilisine yada esine aldigi biseyi gururuma yedirip alamam cunku sahibi var ayrica gul suyunun Sepetin neresi çeyizlik tarihi gecer 8 sene olmus bırakın onda kalsin önemsemeyin
Bende senle aynı şeyi düşünüyorm ben istemem şahsen bu bide entrikalar çevirip almış ona sinir oldm bende

Yarın öbür gün açar da evinde kullanırsa insan içinde 'aaa benim sepetim' dersin 😂😂😂

Ben eşini hatalı buldum. Sana getirdiği hediyeyi vermeyecekti. Teyzesine sana başka getiririm diyecekti

Ben eşini hatalı buldum. Sana getirdiği hediyeyi vermeyecekti. Teyzesine sana başka getiririm diyecekti
Teyzesi bizden uzakta yaşıyor yatıya da gelmemişti o zamanlar akrabaları geziyordu hatırladığım kadarıyla burda olsa zaten vermezdi Bi daha göremeyeceği için uzun Bi süre vermiş

yav allah askına 8 sene olmus bırakın kalsın kendısınde orda sepet muhabbetı dondugunde ben kucuk hesaplar yapmam begenıp alanın canın sagolsun ıyı gunlerde kullansın koca zaten bır ömur bende dırek benı ıspartaya goturur ne olacak sankı deyıp konuyu kapatamadınız mı daha ıstemelere kalkıyorsunuz bırakın tursusunu kursun sepetın

yav allah askına 8 sene olmus bırakın kalsın kendısınde orda sepet muhabbetı dondugunde ben kucuk hesaplar yapmam begenıp alanın canın sagolsun ıyı gunlerde kullansın koca zaten bır ömur bende dırek benı ıspartaya goturur ne olacak sankı deyıp konuyu kapatamadınız mı daha ıstemelere kalkıyorsunuz bırakın tursusunu kursun sepetın
Konuyu kapattım zaten o anki sinirle açtm konuyu gerçekten almak değildiamacım zaten alıp ne yapacağım bu saatten sonra soksun gözüne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X