Görümcemin pişkinliği

Sepeti almalı mıyım?

• Ankete Katılan
    125
  • Anket Kapalı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay okurken fenalık geçirdim, herkes küçükmüş o zamanlar cahilmiş yazmış ama biz de küçük olduk böyle şeyler hiç yapmadık. Cidden bazı şeyleri ya hiç görmemiş ya da görse bile başkasında olunca yine kıskanıyor. Ben olsam ciddi uzak dururum.
Yok görmemiş değil fazla görmüş ama bende olunca rahatsız olanlardan

ne sepetmiş sahi niye üzerinde duruyosunuz bu kadar yahu kaç sene geçmiş üzeeinden.sahi hayatınız bu kadar basit detayları dert edecek kadar kolaymi

Eşiniz utanmadan iste mi diyor bir de? Kendi vermeseymiş size aldığı hediyeyi. Yenisini alırım diye vermiş bir de neden yerine koymamış tekrar? Boşverin ne yapacaksınız sepeti.

Ben 8 ay küçüğüm. Çeyizimde bana alınan herşeyi benden önce denemiş hatta gelinliğimi bile giymiş fotoğraf çekilmiş. Çeyiz serildikten sonra evime girip tek tek defile yapmış evimde 😁sinirlerim bozuldu eskiyi hatırlayınca
Vermeyince Mabut, neylesin Mahmut demişler. Napsın kendinde olmayanı başkasında görünce hasetleniyor demek ki. Öyle de geçmez hayat iki gün sonra eşine de yapacak aynı muameleyi Ayşenin aldığı koltuk Fatmanın gittiği tatil diye geçecek koca ömür boş boş. Sepet sepetlikten çıkmış yengesinden kıskanıp aldığı sepet olmuş onun adı artık. Alıp onu koyar mı sanıyorsun baş köşeye her gören spet ne güzel mi der? yoksa yengenden aşırdığın sepet bu mu der? 😂

ne sepetmiş sahi niye üzerinde duruyosunuz bu kadar yahu kaç sene geçmiş üzeeinden.sahi hayatınız bu kadar basit detayları dert edecek kadar kolaymi
Üzerinde durmuyorum sadece tekrar tekrar aynı davranışı bana sergilemesinden rahatsız oldm ve bi anda konu açtm o anlık sinirle tabiki de gidipte isteyecek halim yok

Vermeyince Mabut, neylesin Mahmut demişler. Napsın kendinde olmayanı başkasında görünce hasetleniyor demek ki. Öyle de geçmez hayat iki gün sonra eşine de yapacak aynı muameleyi Ayşenin aldığı koltuk Fatmanın gittiği tatil diye geçecek koca ömür boş boş. Sepet sepetlikten çıkmış yengesinden kıskanıp aldığı sepet olmuş onun adı artık. Alıp onu koyar mı sanıyorsun baş köşeye her gören spet ne güzel mi der? yoksa yengenden aşırdığın sepet bu mu der? 😂
Ahaha ne güzel demişsin ama gerçekten evlenince yaşayacağı o biliyo musun şuan bile annesine aynı davranışı sergiliyor. Kocasına daha neler yapmaz. Sepeti zaten istemem onda kalsn sinirimi aldınız burda. Güldüm çokk😁

Ne sepetmis arkadas
Ay birak basinin gözünün sadakasi olsun
Gider yenisini alirsin, baya gecmis zaman
Su an yasanan bir durum olsa yine baska seyler düsünülebilir
O da onlarin ayibi olsun
Aslinda sepet hic senin olmamis, senin icin alinan ama baskasina verilen birsey
Nasibin degilmis, bosver gec

Ahaha ne güzel demişsin ama gerçekten evlenince yaşayacağı o biliyo musun şuan bile annesine aynı davranışı sergiliyor. Kocasına daha neler yapmaz. Sepeti zaten istemem onda kalsn sinirimi aldınız burda. Güldüm çokk😁
Laf falan sokma boşver ona kendi kafasında dönen tilkiler yetiyordur. Susmak en güzel cevap tepki vermen için bu kadar debelenmiş zaten. Gül geç 1000 lafa bedel olur 😁 Yazık imtihan olarak sadece kendisi kendine yeter.

Ne sepetmis arkadas
Ay birak basinin gözünün sadakasi olsun
Gider yenisini alirsin, baya gecmis zaman
Su an yasanan bir durum olsa yine baska seyler düsünülebilir
O da onlarin ayibi olsun
Aslinda sepet hic senin olmamis, senin icin alinan ama baskasina verilen birsey
Nasibin degilmis, bosver gec
Aslında benden isteseydi de verirdim ben hiçbir zaman beni kıskanıyor gözüyle bakmadım ona yaşıtız özeniyo deyip geçtim neler yaptı eşyalarımı aldı sana yakışmıyor deyip beni demoralize edip kendi giydi onda bile dedim boşver Moon gönlü olsn o giysin şimdi bakıyorm salaklık etmişim ben sürekli onu alttan aldığım için bugün ki davranışı sinir etti yoksa sepette değilim çürüşmüş şeyi ben daha ne yapaym

Onun yaptığı ayıp da ben de “buna takmış” dedirtmezdim kendime yerinizde olsam. Size bunu söylediğinde “Tatlım bi sepet değil mi? Ali Cengiz oyununa gerek yoktu, istesen verirdim, neyse” der içine otuttururdum. Ama geri istemek? 8 sene sonra? Komik ve basit.

Gerektiği zaman lafımı esirgemem bozarım ama bu konuyu çok önemsemedim sanırım. Tekrar aynı pişkinliği yapınca sinirlendim sadece o sinirle açtm konuyu

Dediğim gibi haddini bilsin yada ağzını tutmayı öğrensin. Sırf görümce diye istediği gibi saygısızca davranamaz. Insanlar bu cüreti nerden alıyor onuda çözmüş değilim

Laf falan sokma boşver ona kendi kafasında dönen tilkiler yetiyordur. Susmak en güzel cevap tepki vermen için bu kadar debelenmiş zaten. Gül geç 1000 lafa bedel olur 😁 Yazık imtihan olarak sadece kendisi kendine yeter.
Dimi bencede bugünkü o adrenalin de ona yetti bence 😁

Az önce enkazdan çıkarılan anne çocuklarının yerini tarif ediyordu merdivende kaldılar kurtarın diye. Söyleyeceklerim bu kadar.... Böyle bir günde üstünden yıllar geçmiş boklu bir sepet için dertlenmek....
Tabiki de depreme bende çok üzüldüm haberler açık izliyorum da sepet değil derdim sadece Bi anlık sinirle açtm gidipte isteyecek halim zaten yok

Ama bişey dmeek istemiyorum herkesin farklı sıkıntısı var kimi eşinden kimi kaynanasindan kimi evladından...😔😔
Yaa şu deprem den sonra çok dhaa iyi anladım ki inanin ki her ne sıkıntıniz olursa olsun sıkıntınizi Rabb'ime anlatın
İnanın sürekli şu aklımda.
Bir sürü gün boyu dedikodu yapıyoruz
Ve ahirette Rabb'im başkalarının arkasından konuştuklarimiza karismicak yani kullarin arasında birakicak.
Bir günah işlesek büyük bir pişmanlık duysak Rabbimden samimi bir tövbe etsek Rabb'im bizleri affediyor ..ama dedikodu yu arkasından konuştuğumuz kişinin hakkını helal etmesine bağlı 😔😔
Ben artık son zmaanlar dedikodu dan o kadar korkar oldum ki inanın hiçbir şey konuşmak istemiyorum.
Çünkü ne konuşsak hepsi dedikoduya varıyor..😔😔
Peygamber efendimiz boşuna dememiş
Susan kurtulmuştur diye..

Konu sahibi arkadaşım Rabbim tüm sıkıntılarınizi gidersin tez zamanda...🙏

İnanin konuştuktan sonra rhatlamis oluyoruz kendimizce ama bize bir sürü günahı yükleniyor..😔😔

Lütfen beni kimse yanlış anlamasin
Biz müslümanlar aslında en başta kendime diyorum yaptığım günahları artık normal biseymis gibi algılar hale geldik 😔😔

Rabb'im Cümlemizi doğru yoldan ayırmasın amin🙏

Dediğim gibi haddini bilsin yada ağzını tutmayı öğrensin. Sırf görümce diye istediği gibi saygısızca davranamaz. Insanlar bu cüreti nerden alıyor onuda çözmüş değilim
Egosu tavan her zaman. Ondan kaybediyor farkında değil. Teşekkür ederim cevabın için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X