Söyleme derim ben kızabilir sizee
Bence eşinizin ağzından konuşarak yanlış bir şey yapmışsınız.. Öncelikle bunu söylemek istiyorum..
Sonrada söylemeyin eşinize bence.. O kadar da kötü bir şey dememiş görümceniz sonuçta bu sebeple eşiniz size kızabilir, ki haklıda..
Bu arada x ve y kim? Ben o kısmı anlayamadım..
Gorumceniz ağır birşey soylememis ki kardesini savunmuş sadece. Eşiniz size kardesinizi kotulese savunma yapmaz mısınız? Ayrıca eşiniz adına konusmanizda pek doğru bir davranış değil.
Onun faceden girip okey falan oynadığımı biliyor,çok kızmazda öyle görümcem garip geldi doğrusu gerçi tam güvenmiyordum da hiç birine canım cicim der ilk fırsatda da abisine kötülermiş meğer
peki ben görümceme karşı nasıl olmalıyım sonuçta benim bu kadar haklı olduğum bir konuda bile abisine senin karında onları aramadı he gibilerinden konuşmamış mı yani kötülemiyor mu sizce?
Gorumce bu yüzüne güler arkadan kuyunu kazar.
Benim Gorumce eşimi kv mi durmadan doldurur. Tuyan beni aramiyo ben bunalimdayim. Halbuki ararım açmaz geri dönüş yapmaz. Bunalima gelince bir eli yağda diğeri balda hanımefendi durmadan şikayetçi bi sukretmez. Foyasini her seferinde ortaya çıkardığım için esimde ablasının ne halt olduğunu anladı.
Ama sizin durumunuzda siz haksız çıkabilirsiniz. Çünkü şike var :) eşinizin adıyla konusmasaydiniz eşiniz size hak verebilirdi ama şimdi size değil kardeşine hak verir gibi geliyor
resmen görümceni kandırmışsın sen..aynısını görümcen sana yapsaydı ne düşünürdün acaba?
ayrıca tabii ki kardeşlerini savunacak.seni kötülememiş zaten..
yaptığın şey hiç hoş olmamış.
ayrıca görümcenin yerinde olsam şöyle düşünürdüm;abim iki ablamı da bana kötülediğine göre onlarla da konuşunca beni onlara kötülüyordur derim ve çok kızarım.[/QUOBir kerede ben oyun oynadım tadını çıkarmak istedim içimde tüm kalanları yazmak çünkü birine yazdınmı hepsine haber gidecek o yüzden içimi rahatlattım bu kadar da onların yaptıklarının yanın da çok mu(
Hadi eşiniz yerine konuştunuz,birşey öğrenmek için(ki yanlış ve çocukça)..Ama ÇOK fazla ileri gitmişsiniz konuştuklarınızda...Görümce abisinin kendi ailesine karşı tepkili olduğunu sanıyor şuan.Hatta sonuna kadar karısına destek zannı bırakıp sivrilmişsiniz..Bunun lafı edilince ne olacak,ozaman ortaya çıkacak..
Ayrıca;çok kötü birşey söylememiş görümce,sadece savunmuş..Eşinize söylemeyin,kızması kesin..Çünkü onun adına konuştunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?