benim kayınvalidemin 10 tane evi bir yazlıgı var.. bi arsasınada suan 8 tane daire veriyolar ben 8 senedir kiradayım.. görümcelerim le beraber oturuyolar dolayısyla hep beraber yiyip içiyolar..
bi gün niye böyle demedik ne eşim ne ben.. bizi ilgilendirmedi çünkü kira gelirleri paraları..
başımızın çaresine bakıyoruz cok şükür.. hayatımıza mudahaleleri yok..
beklenti içine girmedik hiç eşim ama az ama cok yetiriyo..
millete sorarsan bizden enayisi yok. ama bize görede bizden mutlusu yok, başımıza size sunu yaptık dıye vuran yok..
beklentı içine girmeyın uzulen siz olursunuz eşinizle mutlu olmaya çalısın önemli olan bu..
Çok fazla görüşmedikleri için ortaya çıkacağını sanmıyorum
benim kayınvalidemin 10 tane evi bir yazlıgı var.. bi arsasınada suan 8 tane daire veriyolar ben 8 senedir kiradayım.. görümcelerim le beraber oturuyolar dolayısyla hep beraber yiyip içiyolar..
bi gün niye böyle demedik ne eşim ne ben.. bizi ilgilendirmedi çünkü kira gelirleri paraları..
başımızın çaresine bakıyoruz cok şükür.. hayatımıza mudahaleleri yok..
beklenti içine girmedik hiç eşim ama az ama cok yetiriyo..
millete sorarsan bizden enayisi yok. ama bize görede bizden mutlusu yok, başımıza size sunu yaptık dıye vuran yok..
beklentı içine girmeyın uzulen siz olursunuz eşinizle mutlu olmaya çalısın önemli olan bu..
ay demeden geçemicem, bi de kız özel sırlarını anlatmış, belkide yengesine hiç söylemeyeceği şeylerdi hatta abisine, belkide abisinden destek beklemişti, mutlu değilsen boşan ben sana destek olurum demesini beklemişti, herkes kendi penceresinden bakıyor hayata başkasının ne derdi var acaba diye düşünen yok, sonra da bencil olan hep yine başkaları oluyor nasıl oluyorsa
çünkü bir gelin daima haklıdır sevgili chess.. konu sahibi, kendisini eşine çekiştirdi diye kızıyor görümcesine ama kendisi de burada görümcesini çekiştiriyor.. fark görebiliyor musun?
şuna takıldım ben şimdi;hani görümce abisi sanıp da boşanmak istiyorum ama sahip çıkanım yok demiş ya.belki de kardeşim mutsuzsan gel biz arkandayız gibi birşey bekledi ama abi sessiz kaldı.kızda ki şoku düşünebiliyor musunuz?
bilmiyor ki karşıdaki abi değil yenge..kandırılıyor aslında.
konu sahibi bunlarıda mı hiç düşünmedin ya?
şuna takıldım ben şimdi;hani görümce abisi sanıp da boşanmak istiyorum ama sahip çıkanım yok demiş ya.belki de kardeşim mutsuzsan gel biz arkandayız gibi birşey bekledi ama abi sessiz kaldı.kızda ki şoku düşünebiliyor musunuz?
bilmiyor ki karşıdaki abi değil yenge..kandırılıyor aslında.
konu sahibi bunlarıda mı hiç düşünmedin ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?