Görümcemle face de abisiymişim gibi yazıştım:)

insan bir an böyle hatalar yapabiliyor demekki bence hatalı davranmışsınız, eşinize söylemelisiniz mutlaka ve birdaha yapmamalısınız diye düşünüyorum neticede bu bir şekilde ortaya çıkar kardeşiyle konuşurken ablasından bahseder kardeşi "geçen gün böyle demiştin ya abi" derse çorap söküğü gibi ortaya çıkar eşinizin size güveni sarsılabilir zaten siz de ya öğrenirse endişesiyle rahat edemezsiniz, sizden öğrensin dayanamadım yaptım bir an dersiniz size daha az kızar belki.

Görümcenizin size yani abisine söylediği sözde de o kadar sizi kötüleyici bir şey görmedim ben aslında biraz ablalarını savunmak istemiş temelde zaten size hak vermiş onlar da çok kötü değil kendilerince haklılar ama ben de onlara kızgınım demiş siz kızmayın görümcenize kadıncağız ara yapmak istemiş bir şekilde kendinizi üzmeyin

Son düzenleme:

Kusura bakmayın ama çok saygısızca davranmışsınız. Ben sizin görümcenizin yerinde olsam ve sizin hakkınızda çok ağır konuşmuş olsam bile bu sizi haklı konuma getirmez. Karşınızdaki insanla resmen oynamışsınız. Eşiniz sizin kardeşinize aynı şeyi yapsa ne yapardınız hiç düşündünüz mü ? Eşiniz size tepki gösterse kendinizi savunacak durumunuz bile yok. Kaç yaşındasınız çok merak ettim.

görümcen seni kötülememiş ki, bence senin yazdıklarına rağmen gayet usturuplu yazmış, başka biri olsa kimbilir neler yazardı, öpte başına koy, bence eşine kızkardeşini şikayet etmeyi aklından bile geçirme, zaten şikayet etmekteki maksadınıda anlamadım
biraz empatik ol bence, benzer şekilde eşin senn faceden senmişsin gibi yazışsa hoşuna gider mi, adam sana güvenmiş şifresini vermiş, demekki güvenmemeliymiş

Son düzenleme:
şimdi annesi babası arayıp yazdıklarını eşine sorarlarsa ne yapacaksın

Kız kardeşi abisiyle buluştuğunda bunun konusunu açarsa eşinize size kızmaz mı eşiniz ?
Bence her şekilde yanlış bu yaptığınız.

hem kızı kışkırtmışsın hem gelen ufacık savunmaya tahammülün yok, beni kötüledi diyosun

hem kızı kışkırtmışsın hem gelen ufacık savunmaya tahammülün yok, beni kötüledi diyosun

katılıyorum sana.

benim abimde ablalarımı kötülse ben de ister istemez savunmaya geçerdim.

ama görümceye de helal olsun abisiyle (yani konu sahibiyle) bir olup ablalarının arkasından konuşmamış.

eşinizin ailesinden ne gibi bi yardım bekliyosunuz.. ılk mesajınızda da maddı sorunlardan bahsetmıssınız yani eşiniz agzıyla yazdıgınız mesajlarda, yardım etmek durumunda degiller.. farkındaysanız siz evlenmişsiniz artık kendi basınızın çagresine bakıcaksınız.. ayagınızı yorganınıza göre uzatacaksınız..

Resmen saçmalamışsınız. Ayrıca eminim eşinizin kardeşi siz olduğunuzu anlamıştır. Bir erkek bu kadar çok dert yanmaz.
Ayrıca siz kendi ailesini abisinin ağzından kıza kötülüyosunuz, onun sizin yapmadığınız şeyleri dile getirmiş olması mı rahatsız etti.
Bence çok yanlış davranmışsınız.

ailenin de imkanı olsa anlayacağım ama konu sahibinin daha önceki yazdıklarından,onlarında durumlarının parlak olmadığı ortada

burada suçlu olan görümcen değil, senın bu yaptığın yanlış hareketten dolayı
bence senin hatan var.
insanlar birbirlerinin arkasından muhakkak konuşur, sen hiç arkasından konuşmadın mı ?

kesinlikle eşine bahsetme, ama konusu geçerde görümcen eşine söylerse
yıne suçlu sen çıkacaksın. her iki durumda da sen suçlu olacaksın.

Beni arayan hatta içlerinde en sevdiğim görümcem onunda ufak tefek şeylerini görmüştüm ama yinde daha yakın bulurum ne bilim böyle abisi gibi konuşunca böyle önemli konuda direk onlarda haklı senin karında gibi ifadeler kullanınca kötüler gibi olmuyor mu? Bana canımlı cicimli konuşan bir insan ne bilim

Şöyleki ibüyük abisine ikinci ev alacak gibi bir destekde bulunurken eşim bana yardımcı olun evime haciz gelicek demesine rağmen annesinin napayım deyip teli kapatması oo bir sürü olay var hangisini anlatayım ki

siz ne bekliyordunuz ben onu anlamadım görümceniz ablalarına kızsa bile niye abisine kötülesin, kötülese bu sefer ortalık kızışacak bir de siz kendinii haklı görüyorsunuz görümceniz sadece diğer bakış acısını sunmuş. Biri bana böyle bir şey yapsa affetmezdim.

Bir de bu görümce düşmanlığını anlayamıyorum sonuçta bizde görümceyiz çok mu kötüyüz ya ben yengemle çok iyiyimdir, balam arkadaşım gibidir

Şöyleki ibüyük abisine ikinci ev alacak gibi bir destekde bulunurken eşim bana yardımcı olun evime haciz gelicek demesine rağmen annesinin napayım deyip teli kapatması oo bir sürü olay var hangisini anlatayım ki

benim kayınvalidemin 10 tane evi bir yazlıgı var.. bi arsasınada suan 8 tane daire veriyolar ben 8 senedir kiradayım.. görümcelerim le beraber oturuyolar dolayısyla hep beraber yiyip içiyolar..
bi gün niye böyle demedik ne eşim ne ben.. bizi ilgilendirmedi çünkü kira gelirleri paraları..
başımızın çaresine bakıyoruz cok şükür.. hayatımıza mudahaleleri yok..
beklenti içine girmedik hiç eşim ama az ama cok yetiriyo..

millete sorarsan bizden enayisi yok. ama bize görede bizden mutlusu yok, başımıza size sunu yaptık dıye vuran yok..

beklentı içine girmeyın uzulen siz olursunuz eşinizle mutlu olmaya çalısın önemli olan bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…