resmen görümceni kandırmışsın sen..aynısını görümcen sana yapsaydı ne düşünürdün acaba?
ayrıca tabii ki kardeşlerini savunacak.seni kötülememiş zaten..
yaptığın şey hiç hoş olmamış.
ayrıca görümcenin yerinde olsam şöyle düşünürdüm;abim iki ablamı da bana kötülediğine göre onlarla da konuşunca beni onlara kötülüyordur derim ve çok kızarım.[/QUOBir kerede ben oyun oynadım tadını çıkarmak istedim içimde tüm kalanları yazmak çünkü birine yazdınmı hepsine haber gidecek o yüzden içimi rahatlattım bu kadar da onların yaptıklarının yanın da çok mu(
canım tuzak kurmuşsun sen kadına,ayıp değil mi sence?
ben sana yakıştıramadım bu davranışı.
yoksa al karşına kinini kus bu değil sorun.
hem kızı kışkırtmışsın hem gelen ufacık savunmaya tahammülün yok, beni kötüledi diyosun
Kız kardeşi abisiyle buluştuğunda bunun konusunu açarsa eşinize size kızmaz mı eşiniz ?
Bence her şekilde yanlış bu yaptığınız.
Bu zamana kadar söylemek istediklerimi söyledim valla ne yapayım.bu arada zorda olduğunu ailesine gittiğini fakat yardım etmediklerini hepdsi biliyor eşim annesiyle kavga etti bu yüzden.Ek yaptığım yer ise amlyt olayında bir tel bile etmemeleri ordada eşimin adına karımı değil beni küçük düşürdü onlar diyerek yazdım gerçi evet belki bu kadar ileri gitmemeliydim ama böyle bir fırsat geçince yüz yüze söyleyemediklerimi yazdım.
eşinizin ailesinden ne gibi bi yardım bekliyosunuz.. ılk mesajınızda da maddı sorunlardan bahsetmıssınız yani eşiniz agzıyla yazdıgınız mesajlarda, yardım etmek durumunda degiller.. farkındaysanız siz evlenmişsiniz artık kendi basınızın çagresine bakıcaksınız.. ayagınızı yorganınıza göre uzatacaksınız..
görümcen seni kötülememiş ki, bence senin yazdıklarına rağmen gayet usturuplu yazmış, başka biri olsa kimbilir neler yazardı, öpte başına koy, bence eşine kızkardeşini şikayet etmeyi aklından bile geçirme, zaten şikayet etmekteki maksadınıda anlamadım
biraz empatik ol bence, benzer şekilde eşin senn faceden senmişsin gibi yazışsa hoşuna gider mi, adam sana güvenmiş şifresini vermiş, demekki güvenmemeliymiş
eşinizin ailesinden ne gibi bi yardım bekliyosunuz.. ılk mesajınızda da maddı sorunlardan bahsetmıssınız yani eşiniz agzıyla yazdıgınız mesajlarda, yardım etmek durumunda degiller.. farkındaysanız siz evlenmişsiniz artık kendi basınızın çagresine bakıcaksınız.. ayagınızı yorganınıza göre uzatacaksınız..
resmen görümceni kandırmışsın sen..aynısını görümcen sana yapsaydı ne düşünürdün acaba?
ayrıca tabii ki kardeşlerini savunacak.seni kötülememiş zaten..
yaptığın şey hiç hoş olmamış.
ayrıca görümcenin yerinde olsam şöyle düşünürdüm;abim iki ablamı da bana kötülediğine göre onlarla da konuşunca beni onlara kötülüyordur derim ve çok kızarım.[/QUOBir kerede ben oyun oynadım tadını çıkarmak istedim içimde tüm kalanları yazmak çünkü birine yazdınmı hepsine haber gidecek o yüzden içimi rahatlattım bu kadar da onların yaptıklarının yanın da çok mu(
tadını mı çıkarmak istediniz?? bu durumdan eşinizin haberi olunca (ki 100% haberi olacak) tadını çıkaran görümceniz olacak ve siz onlardan para yardımı, ilgi-alaka bekleyen, bunları göremediği için bu şekilde davranan gelin olacaksınız canım.. kısa vadede kim karlı çıkacak bakalım?
Şöyleki ibüyük abisine ikinci ev alacak gibi bir destekde bulunurken eşim bana yardımcı olun evime haciz gelicek demesine rağmen annesinin napayım deyip teli kapatması oo bir sürü olay var hangisini anlatayım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?