Görümcemle face de abisiymişim gibi yazıştım:)

E görüşmeyin, konuşmayın... Sen hala bize yardım edin derdindesin, adamlar sana 100 lira verse 100 laf söyleyecek demek ki? Neden hala desşiyorsun ki?

E görüşmeyin, konuşmayın... Sen hala bize yardım edin derdindesin, adamlar sana 100 lira verse 100 laf söyleyecek demek ki? Neden hala desşiyorsun ki?

Görüşmüyorum aramıyorum bu seferde bu gelinin de hiç sesi soluğu çıkmıyor aramıyor diye eşimi dolduruyorlar bende anlamadım

Pardon ama siz de fazla beklenti içindesiniz.Onlardan farkınız ne?
Onlar sizden faydalanmaya çalışıyor, siz onlardan.. Arada bir eşiniz hatrına ararsınız olur biter, içli dışlı olmak zorunda değilsiniz.
Elmera'nın dediği gibi laflarına laf eklesnler diye mi kendinizi minnet altına aldırmaya çalışıyosunuz?!

kesinlikle söylemelisin zaten böyle bi konuşmada bulunarak hata yapmışsın söyleeyerek hatanı devam ettirme derim

Doğru artık hiç bir beklentimiz yok sadece zor durumlarda ki eşim iş değişikliği yapmış kendi işinde kriz var v.s biz annem sayesinde kira vermiyoruz onlara haciz için yardım edin çocuğuma bile bakamıyorum dediği halde bir arayan soran olmadı halada annesi aramaz ama bir araya gelsek onlar üste çıkar of çok şey var.Haksızlığa tahammül edemediğim için hep böyle karışık şeyler geliyor başıma

Ne gerek var iki dedikodu duymak için böyle işlere anlamıyorum öğrendinde ne oldu ???

ayrıca görümceniz zekice davranmış buyuk ihtimal abisinin kardeşleri hakkında böyle konuşmayacagını ,abisnin olmayacagnı düşünmüş olacak ki çok fazla yorum yapmamış..

Görümce beni atıp tutmuş diyor kadın gayet makul seviyede konuşmuş....

Ben olsam borcuma yardım etmiyorlar diye yakınan abiye(yengeye) ee biz artık dışardanız abi esas ailen karın biz akrabaymışız diye o düğündeki konuşmayı hatırlatırdım...

Son düzenleme:

Ne yaşadığınızı bilme şansımız yok,ama yaşadığınız hiçbirşey eşinizin ve görümcenizin özel hayatına burnunuzu sokup,kandırarak laf almaya çalışmanızı haklı çıkartmaz.Sevmediğiniz insanlarla görüşmezsiniz olur biter.

Son düzenleme:
Bence gorümcen yazanın abisi değil sen olduüunu anlamıştır.genelde erkekler bu tarz konuşmazlar,özellikle ailelerine karşı.ben yapılanı doğru bulmadım çok gereksiz olmuş.

Konuştunda noldu? ay abim varım yoğum senin diye hidayete mi erdi görümcen...

Senin eşin değil mi; "abi nasılsın" diye soran kardeşine" karım çocuğum var daha ne olsun" diye nispet yapar gibi konuşan "siz dışardansınız, akrabasınız" diye cevap veren...

Görümcen hiç bunları hatırlatmamış facebook konuşmasında, haklısın abi diye makul cevaplar vermiş. Sen bu konuşmada art niyet aradın, ikili oynuyor laf çarptı şimdi nasıl davranayım diye sordun bizlere. Biz de gerçekleri söyledik şuursuz olduk...

Son düzenleme:
Eşinize anlatın elbette böyle olur mu? Kız kardeşi ile telefonda konuşsa eşiniz öğrense n'olcak? Biraz mantıklı hareket edin görümcenizi ne diye kandırıyorsunuz? Hiç ama hiç hoş değil bu yaptığınız. Her zaman insanların sizin hakkınızda düşündüklerini bilmek istemeyin yoksa hep mutsuz olursunuz.

yaptığınız olayın hiç elle tutulur bir yanı yok.eşinizin yerinde ben olsam size kızardım.karı koca da olsa özel diye birşey olduğunun bilinmesi gerekiyor.özele girmişsin eywallah eşin buna razı..ama onun ağzından ard niyetle karşı tarafa yazmanız hiç hoş olmamış açıkçası..

bi baskasının sölediği seyin dogrulugunu nerden biliyosunuz?eşimin ilk karısı hakkında eşimi aldatıyo demişler ya.dogrulugunu nerden biliyosunuz?bi değil iki değil herkes hemen hemen aynı yorumları yaptı.herkesmi suursuz? biz elbetteki kimsenin ne yasadıgını bilemeyiz.anlattıgınız kadarıyla yorum yaparız ve anlattıfgınız sekilde hatalı olanda sizsin,iz.üzgünüm

aferim sana cok iyi yapmışsın,bunları yenge olarakta konusabilirdin değil mi? böyle bir şey yapmaya gerek varmıydı eşine söylemesede ilerleyen günlerde görümcen bir şekilde söylerse o zaman ne yapmayı düşünüyorsun ya da sen söylesen görümcen kendıne oyun yapıldıgnı öğrenırse ne olur

ayrıca senı kötülediği falan yok sıkıntılı zaman gecırmıs ve senın aramamandan dolayı sitem etmiş kötü bir şey yok ki bu durumda ama nedense görümce oldugu için hep bir açık aramak zorunda hissediyorsun kendını

Eşim ilk evliliğinin ilk karısı onu aldattığı için bittiğini anlatmıştı.Bir erkek için bunu söylemek ne zordur bilirsiniz ben inandım o zamanlar herkes ailemden herkes evliliğime karşı çıktı hala benimsenmedi ne evliliğim ne kocam o ayrı sorun ama eltimle evlendikten sonra konuştuğumda işte senin kocanda hiç bir iğne almadan diğer evliliğinden kapıyı çekip çıkmış onun da hakkı vardı bende dedim aldatma olayı varken ortada malı düşünememiş diyince böyle bişeye inanmıyorum bunlar öyle söylüyor bunların uydurması tarzında konuştu.O gün bugündür o da kafamda soru işareti ayrı konudur eşim hayatta o konuyu açtırmaz

E eşine mi inanıyorsun eltine mi?

E eşine mi inanıyorsun eltine mi?

İnan bana güvenim sarsık biraz atmayı seven birisi eşim maalesef.Bir olay konuşulur atıyorum bilmem nereye gittim gördüm der biri mutlaka o da gitmiştir,her konuşulan konu onun başına da gelmiştir ziya gibi hani şu limoncu turşucu türk filimin de ki.O yüzden eşim zamanın da bu konu dada yalan mı söyledi diye çok düşündüm ama bir erkek böyle bir şeyi kendine nasıl yakıştırsın bilmiyorum annemler zaten ailesini araştırmışlar istemeye geldiklerinde bir tanıdık onları tanıyan bir adama sormuş karısı aldatmış oğlanı demiş hemde yatakta yakalamış demiş

Makaka farkında mısın biz bütün konularında sana hep BOŞVER diyoruz. Geçmişte olanları boşver, kayınvalideni, görümceni eltini anneni boşver.

Gecmişi deşmekten kaç, birilerinin ağzını arama, hayatına odaklan Allah aşkına.

Evet haklısın,takıntılıyım ne yapayım illa geçmişi deşicem ne olduğunu çıkarıcam ortaya bu huyumdan kurtulmak istiyorum gerçekten istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…