Görümcemle face de abisiymişim gibi yazıştım:)

Siz söylemeseniz de lafı açılacaktır bi gün.. o zaman da başka söyler, sonra ortaya çıkmaz mı

Ben bi haksızlık olduğunu düşünüyorsam direk yüzlerine söylerim, söyleyemeyen de susmalı bence..
Abilerinin facebookuna bürünüp te konuşmak hiç hoş değil

Bana kötüleme gibi gelmedi
Siz sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz ama onlar da şunlara şunlara kızmış demiş
Herkesin eksikleri var demek istemiş..

konu sahibi eşinin ailesi kendine uzak olsunlar ama maddi yardımlarını da esirgemesinler derdinde

kaynıma yardım ediyorlar diyor da kaynı zaten aileyle beraber yaşıyor,tabii ki ona yardım edecekler.aile vurdumduymaz bize karşı diyor konu sahibi,kendi yaptıkları hareketlerin hiç farkında değiller

eşiniz size olan güvenini mi yitirsin istiyorsunuz???? Sakın anlatmayın, çünkü gerçekten haksız olan sizsiniz. Size iyi yaptın karıcım mı demesini bekliyorsunuz.
Bence böyle birşeye de kalkışmayın birdahakine. Peki, eşinizin kardeşi telefonla konuşur da, abi geçen seninle face de yazıştık falan filan söylerse neolacak???
Yani eşinizin size karşı güveni az da olsa sarsılır hiç gerek yok bunlara. Siz eşinizin ağzıyla konuşmuşsunuz güya, fakat dışardan okuyan biri için, hep kendinizden bahsetmişsiniz, yani bu durumda eşiniz sizleri kardeşlerine kayırmış olmuş oluyor. Buda hiç hoş değil !!! Zaten belli ki aranız onun ailesiyle, hatta kendisi bile ailesiyle çok güzel değilse bile ilişkileri,
sana nekadar kötülükte yapmış olsalarda, eşin gelipte sana benim ailem işte böyle falan deyip, kötülemez anladınmı!!!
Sana o imkanı vermez, çünkü erkekler böyle adım attıklarında biliyorlarki, eşlerine o kozu verip iki de bir başların etini yiyeceğimizi!
Yani bu yanlış demek istiyorum, birdaha bence bunu yapma

Ben ortada hiçbir kötüleme görmedim açıkçası, aynı şeyi abim bana söyleseydi ben de aynı cevabı verirdim. Madem sevmiyorsunuz, ikiyüzlü olduğunu düşünüyorsunuz, neden zor günlerinizde aramalarını, sormalarını bekliyorsunuz. Bence siz sevmediğiniz için bahane arıyorsunuz.
Ayrıca yaptığınız şey çok yanlış, eşim benden habersiz kardeşimle benim adıma konuşup ağzından laf almaya çalışsaydı çok bozulurdum. O yüzden bir yolunu bulup bu durumu eşinizden saklayın ya da herşeyi göze alıp söyleyin.

ya ben şunu anlamıyorum belki bana kızacaksınız ama söylüycem. siz evlenerek aile olmuyormusunuz. eşinizin ailesi size neden yardım etmek zorunda olsun. madem kendinize güvenmiyorsunuz neden evlilik yaptınız. ayağınızı yorganınıza göre uzatırsanız açılmasıınız. kimse kimseye para yardımı yapmak zorunda değil heleki evlendikten sonra...

E normaldir, dış kapının dış mandalı ne diye sizinle ilgilensin ki?
Eşinizin ailesi bir tek karısıydı ya, karı-koca birlikte çözün işte sorunlarınızı..

Oh ne güzel dünya, normal zamanda aile akraba gibi dışardan olacak, gelin hanım gururlanacak, alınan görümceye kızacak, yine haklı olacak ama iş maddi yardıma gelince de o uzak akrabaların adı '' eşimin ailesi '' olacak..

Siz gerçek misiniz kuzum? :44:
Alice harikalar diyarında mı yaşıyorsunuz yoksa? :26:
Hep kendi pencerenizden değerlendiriyorsunuz olayları, çevrenize karşı da duyarlı olun azıcık, hani böyle hep bana diyen tipler var ya, onları hatırlattınız bana.

Son düzenleme:
bı ortamda gorumceyle esınız bı araya geldgınde gercek acıga cıkarsa napmayı dusunuyorsunuz ?

ya ne yardımı Allah askına. kimse kimseye yardım etmek zorunda değil.biz herseyi onca yoklugumuzla esimle sıkıntı cekerek ödedik.hala daha ödüyoruz. esyalarımız alındı kayınpederimin öiceğini sanıyordum cünkü öle sölenmişti ve ben daha uygun fiyatta esyalar buldugum halde onlar beni lüks biyere götürüp ordan almıslardı. ve borc bizim üstümüze kaldı.üstelik düğünde takılan altınları ve paralarıda görmedik. simdi ben senin gibimi yapmalıyım.ASLA!hiçbir maddiyat benim huzurumu vermez bana.eşinden yana korkun yok demekki senin.sana bu cesareti sanırım davranıslarıyla o vermiş.yanlıs yapmıs.Ben esimin ailesi hakkında tek bişi söleyemem eşime ki sölememde. oyuncu yalancı insanlşardan nefret ederim üstelik bide kendini haklı göstermeye calısıyorsunuz.bu nasıl bi egodur. hayret ediyorum dogrusu.burdaki insanların size aferin demesinimi beklediniz bu konuyu acarken.ne kaynana ilişkileri yasayan insanlar var.dayak bile yiyolar.siz nelerden bahsediyorsunuz.pes ya!

Sadece ilk yazdığınızı okuyarak yorum yapıyorum. Yaptığınız çok ayıp! Bu eşiniz bile olsa onun ağzıyla hiç kimseyle yazışmaya hakkınız yok. Birde üstüne eşime söylesem mi kardeşi beni kötüledi gibi geldi demişsiniz. Sizin yaptığınız ne peki. Eşinizin diğer kardeşi hakkında hiç hoş konuşmamışsınız. Ailesinini kötülemişsiniz sizde. Bir farkınız yok birbirinizden. Ben çok yanlış buldum yaptığınızı resmen fırsatını bulduğunuz için içinizdekileri dökmüşsünüz. Bukadar doluydunuz madem böyle oyunlara girmeyip dürüst olup çıkıp yüzüne söyleseydiniz. Ayıp..

Ben görümcenizin yerinde olsam sizinle konustugumu anlardım:))
Ne olursa olsun karısını bu denli savunan bir koca?
Bilmem..Bana biraz imkansız geliyor

off resmen sacmalamıssın
benım esım bole bısı yapsa ınan cok kızadım
ne munasebet sen aramısın ben aramamısım hele kı esının agzından nasıl konusaılırsın
ınan ben her ne olursa olsun bunu yapmam sende bıdaha yapma derım
hıc hos olmamıs bu davranıs

Onun faceden girip okey falan oynadığımı biliyor,çok kızmazda öyle görümcem garip geldi doğrusu gerçi tam güvenmiyordum da hiç birine canım cicim der ilk fırsatda da abisine kötülermiş meğer

Sizi abisine kötülememiş ki...
Siz abisinin ağzından o kadar sitem edince, karımı aramıyorlar deyince o da aramıyor demiş. Ben burda kötüleme göremedim daha doğrusu tek taraflı kötüleme görmedim
Yaptığınız bence çok yanlış, eşiniz öğrenirse hiç iyi olmaz

bence eşinizin adına konuşmanız yanlış olmuş. şuan bunu eşine söylesen bile haklıyken haksız durumda olan sen olursun. eşin çocuk değil zamanla bunu kendinin farketmesi daha uygun olurdu sen şimdi söylersen bu oyuunuda sölemek zorunda kalıcaksın ve eminim eşin buna hem kızacaktır hemde kırılcaktır

Çok çirkin bir şey bu yaptığınız. Aynısını eşiniz yapsa o çeneniz hiç durmaz değil mi? Adamın başının etini yer durursunuz.

Valla iyi cesaret etmişsiniz konuşmaya eşinizin ağzından.
Ben yapsam kesin şuan helvamı dağıtıyorlardı
Bence anlatın ki bilsin.Sonuçta kardeşi o konuşmayla ilgili birşey derse haberim yok dediğinde sizde her iki tarafın gözünden düşersiniz :44:

bence de görümceniz sizi kötülememiş, hatta sizin yazdıklarınızın yanında hiç tepki vermemiş desek yeridir..

arkadaşlar yazmış zaten yaptığınızın ne kadar yanlış olduğunu..ne cesaret böyle bişey yaptınız ben anlayamadım ben olsam eşimin güvenini sarsmaktan çekinirdim..eşinizin facebook undan okey oynamak ayrı bu apayrı bişey heralde şifresini size kardeşiyle böyle bi konuşma yapmanıoz için vermemiştir. kızmaz demişsiniz ama kusura bakmayın bu duruma aklı başında herkes kızar

tamamiyle yanlış şeyler yapmşssınız. biz ilkokul çağlarında yapardık bunu. ne gerek varki böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…