Görümcemle face de abisiymişim gibi yazıştım:)

Şu yaptığınız bana göre bir boşanma sebebidir.
Eşim benim adıma facede kardeşimle konuşup,akrabalarımı kötülese ve laf almaya çalışsa,ben ondan korkarım.,
Demekki ne kadar fesat bir insan deyip evliliğimi tekrar gözden geçiririm.

Ne kadar yanlış ve ayıp bir davranış.
Anlatmanız hayrınıza olmaz bence.

hoş bi davranış değil..
olan olmuş öğrenmese daha iyi eşin..

Nasıl cesaret ettin böyle birşeye.
Biri bana bunu yapsa canına okurum onun.
İnsanın içdünyasına tacizdir bu en hafif deyimiyle.
İçinizdekileri böyle ailcengiz oyunlarıyla değil de açıkça cesurca yüzlerine söyleyebilseydiniz alkışlardım sizi
Şimdiyse ancak kınıyorum.

bence konu sahibi eşinin birşey demeyeceğini bildiği için böyle rahat bir şekilde kandırmış görümcesini.yoksa buna kim cesaret edebilir ki?

hatta bizlerin de birşey demeyeceğini umarak bu konuyu açtı sanki,ona göre normal böyle şeyler sanırım.

zaten eşi seçimini yapmıştı,ailesine akraba gibisiniz deyip asıl ailem eşim demişti.o yüzden ne görümce duyduğu laflardan abim dememiştir diye şüphelenir ne de konu sahibi eşim kızar diye tedirgin olur.bu olay da kapanıp gider.

umarım hatanı anlamıssındır bunca sölenene göre ama nedense bunada inancım yok. zaten artık okudugunuda sanmıyorum yorumları cünkü cevap bile vermiyo evet hata yaptım demek bence büyüklük erdemdir.

niye böyle bişey yaptın ki konu sahibi ? ne oldu yani ? niye sürekli eşinin ailesinin size yardım etmesi gerektiğini düşünüyorsun ? eşinin anne-babasının tek çocuğu senin eşin mi ? değil. o halde size sürekli para yardımı yaparak diğer çocuklarının haklarını gasp etmiş olurlar.

hem eşin dış kapının dış mandalısınız diyordu ailesine senin de hoşuna gitmişti bu tutumu hatırlıyorum madem bu adamlar dış kapının dış mandalı pardon ama niye size yardım etsinler ?

Konu sahibini sadece son iki konusunda anlattığı kadarıyla tanıyorum,ama çok ters yaptıkları ve anlattıkları.

Bir insan neden böyle bir işe kalkışır ki:26:

Sanki eşinin akrabalarını takıntı yapmış ve sürekli açık arama peşinde.En azından son olaydan çıkan sonuç bu.

Son düzenleme:
keske direk kim olduğnzu söyleyerek zehrinizi kussaydınız ,bu konuşma onun değilde sizin başınıza dert olacak giibi gözüküyor.

Bir gün insanların neden hep karşısındakinin davranışları nedeniyle hayıflandığını anladığımda
sanırım artık 'olmuş' olucam. ( '' Hamdım, piştim, oldum. '' daki 'oldum' )

Size yapılandan mesul değilseniz, size yapılanı dert etmenin gereği yok. X aramasın, Y gelmesin,
Z sevmesin. Siz sevdiklerinize verdiğiniz değerden, sevdiklerinizi düşünüp düşünmediğinizden emin
olun yeter. X size gelmediyse, zamanla bundan pişmanlık duyacak ya da duymayacak olan siz
değilsiniz. Kendinizi yormaya, birilerine mesaj verme, birilerini sorgulama, sizin hakkınızdaki düşüncelerini
öğrenme çabasında olma durumunuz sadece 'SİZ' i yorar.

Yanlış yoldasın makaka

Yüzüne söyleyemiyorsan susmayı bileceksin
Hadi yazmak istedin yaz ama kendi kimliğini söyle bi önce

bence yanlış yapmışsınız kaçak dövüşmüşsünüz hoş olmamış

abartmasak daha neler
evlilik bu kadar pamuk ipliğine bağlı bir kurummu

ben de konu sahibini cok ama cok hatalı buldum da recm yapmaya gerek yok

ben boşanırdım arkadaş
bu kadar fesat saman altından su yürüten kendi cesaretiyle bişiler yapamayan biriyle benim işim olmaz

Yaptığınız bencede çok yanlış bir davranış. Üstüne üstlük bir de görümcem bana her zaman canımlı cicimliydi arkamdan konuşmuş olmuyor mu diye soruyorsunuz. Ne demesini bekliyordunuz haklısın abiciğim benim yengem bir melek biz onun kıymetini bilemedik mi deseydi. Sizin nasıl hoşnut olmadığınız şeyler varsa eşinizin ailesinin de sizden hoşnut olmadığı şeyler var demek ki. Ayrıca görümceniz yine de olgun davranmış sizin hakkınızda sizi kötüleyici bir şey söylememiş. Sizin açıkça konuşmaya cesaretiniz yok mu neden böyle bir oyuna başvurdunuz. Madem hoşnut olmadığnız şeyler var geçin karşılarına yüzlerine söyleyin, bunu eşiniz öğrendiğinde aferin karıcığım çok iyi yapmışsın mı diyeceğini sanıyorsunuz. Ya da karşı taraf yani görümceniz bunu bir şekilde duysa sizin hakkınızdaki düşünceleri ne olur. Bende bir görümceyim ve abimin eşi aynı şeyi bana yapsa bir daha suratına bile bakmam abimin hatırı için bile olsa.

Biz maddi olarak zor durumdayız kimse bize yardım etmiyor diyor, görümce de yazık; abi haklısın ben de eşimden boşanacaktım ama arkamda kimse durmaz diye sineye cektim diyor. Konunun vehametine bakar mısınız? Konu sahibi görümce ile aynı kaderi paylaşıyor ama onun takıldığı nokta görümcenin iki yüzlü olması, kendisi de aynı da neyse.

Başkasının hesabından girip başka biri adına konuşmak nasıl bir mantıktır anlamam yani. Bu eşinde olsa hoş değil. Evet görümcen yüzüne canım cicim diyebilir ama kendine göre hoşuna gitmeyen davranışlarında olabilir. Seni abisi sanıp ki sende o sırada onun kız kardeşini kötülerken tabiki savunacak.
Benim anlamadığım hem dur bakalım neler düşünüyor diyerek film çevirip sonrada sonuçlarından rahatsız olmak... Bende gelinimizin facebookundan girip oyun isteklerimi kabul ederim. Ama 1 kere bile msjlarına bakma gereği duymadım. Hatta beni o sanıp yazan aile üyelerine ben görümcesiyim diye belirtiyorum. Gelinim rolüne bürünüp kendimi kötülesem duymak istemeyeceğim laflar duyabilirm. Olabilir herkes herkesi %100 seviyor kabulleniyor diye bir kaide yoktur.

söyleme çünkü kızabilir ,görümcenle konuşurken anlaşılmaz umarım

benimde basıma geldi gelinimiz tarafından tabi daha farklı ama anlatmak istedigim bölesi ucuz oyunlar yalanların sonu yok ve fayda getirmez insana. Allahım herkese herseyin hayırlısını versin.bizim gelinde ki daha cok yeni evliler abimle.4.5 aylık.abimle aralarında bi sorun olmustu bigün ve beni aramıstı. bende derdine ortak oldum ve onu rahatlatmaya calıstım. destek oldum. her evlilikte sorunlar olur dedim. bazı konuslar vardır kimi kadın kabullenir kimi kadın kabullenmez dedim. ama o ne yaptı.abime senin kızkardesin bana senin yerinde olsam abimi terkederim bosanırım dedi demiş.duyunca kan beynime sıcradı. yalanın oyunun sonu yok.ne oldu peki sonuç herkesin gözünden kocasının gözünden düştü. şimdi görüşüyoruz elbette.abimin hatırına. ama güvenmekmi asla.kendsine söledim bi daha en ufak bi sıkıntın olursa sakın beni arama diye.

Evet bir çoğunuz dediği gibi hataydı o an öyle selm abi falan yazınca devam ettim ama bu kadar ağır eleştiriyi de hak etmedim insanlar eleştireceğim diye şuursuzca şeyler yazıyor anlamıyorum ne yaşadığımı biliyor musunuz benim ?ellerine geçsem büyüğünden küçüğüne köle gibi kullanmaya çalışan,kırk yılda bir görmeme rağmen bile oturmaları kalkmaları laf sokmak olan insanlar üstelik eltimin anlattığına göre eşimin ilk karısına da eşini aldatıyor diye laf çıkaranda bunlarmış. hayır çoğu yazdığım şeylerde zaten abisinin söylediği şeyler ve artı kendisi için konuşmanın devamında benim karım içlerinde bir tek seni ayrı tutar hep söyler dedim sorunlar yaşasakta bir orta yol buluyoruz çözüyoruz diye de ekledim dün konuma yazmadım bunları da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…