Görümcemle face de abisiymişim gibi yazıştım:)

bak ben seni kınamıyorum asla ama hayatımda en nefret ettigim seydir yalan ve oyunlar.bunun yerine mertce dürüstce düşündüklerini hislerini karsındakine sölemelisin.yok bunu yapamıyorum diyosan susucaksın.herkesin şiçine bişiler oturmustur. evlilik zor bi müessese.ve ne yazıkki sadece eşinle bitmez. esinin ailesinin kendi aileninde sorunlarını yasarsın kimi zaman. hayatta bidaha böle bişi tercih etme.En basta sunu düşün.Allah bu yaptıgımdan razı olurmu? ve sonrasındada karsındakinin yerine kendini koy.kimse mükemmel degildir.hepimiz hata yaparız. ama kendi kusurlarını görmeyip karsındakinin en ufak bi kusurunu hosnutsuz karsılamak bencillik.

Evet haklısın,takıntılıyım ne yapayım illa geçmişi deşicem ne olduğunu çıkarıcam ortaya bu huyumdan kurtulmak istiyorum gerçekten istiyorum

Ortaya cıkarılacak bir durum yok ki? Adam seni kandırmamış, tamam atıp tutuyo olabilir ama hicbir erkek durup dururken ben aldatıldım demez.

Lütfen hayatına, bebeğine odaklan vazgec şu işlerden.

Ortaya cıkarılacak bir durum yok ki? Adam seni kandırmamış, tamam atıp tutuyo olabilir ama hicbir erkek durup dururken ben aldatıldım demez.

Lütfen hayatına, bebeğine odaklan vazgec şu işlerden.

Ne bilim güven sarsıldıkça daha fazla kandırılmayayım korkusuyla deşiyor geçmişi birilerini haklısın daha gerçek sorunlar var hayatımda bunlar saçmalık.Çok teşekkürler.eşim de bazen bana kavga edince sen benle değil ailemle evlisin hep onlar yüzünden kavga ediyorsun der(

Adam da farkında. Eşin sana yalan söylemediği sürece kimin ne söylediğinin bir önemi yok, sen cekirdek ailenle ilgilen.

Aslında ailesiyle sorunlarım kırk yılda görüştüğüm için ya ortam müsait olmuyor ya ne bilim o an cevap verme gereği duymuyorum bunu da mı söylediler diye birden kalıyorum cevap veremiyorum sonradan düşündüğümde niye böyle demedim niye şöyle demedim diye düşünüp duruyorum ama iş işten geçiyor olan bana oluyor işte bu yüzden çok içimde kalanları böyle sanal yolla anlatıyorum bazen ama olmaması gerek doğru saçma onları çok önemsemekten başka bir şey değil bu

görümcen kötü birşey söylememiş bence.eşinin ağzıyla konuşman da doğru değil.sen bunu eşine söyle sonra görümcenden duyarsa canı sıkılabilir

hayatta o kadar zor durumlar varki Allah kaldıramayacagımız dert vermesin. bak ben kızımı kaybettim. en büyük derttir evlat acısı.gerisi bos. o bunu demiş bu bunu demiş hiçbi önemi yok. benim kızımın ölümünü bile kullanan insanlar oldu. Ama ne yapıyorum biliyomusun?Allahıma Mevlama havale ediyorum.O en iisini bilir. çok zoruna giden bişi oluyorsa sende Ona havale et. hiçkimse evliliğinde ön planda olmamalı. huzuru bulamazsın yoksa.kim ne derse desin. cevap verebiliyosan ver veremiyorsan unut gitsin. herkes kendi çöplüğünde boğulsun. İnan bana takılacak seyler degil bunlar.Sen bunları dert olarak görürsen Allah korusun Rabbim öle bi dert verirki ben neleri takmısım kafama diye üzülürsün. hamileymişsin sanırım.bak ne güzel. Allaha dua et.yavruna hayırlı saglıklı bi ömür versin. ona odaklan sadece. Bak isteyipte sahip olamayan nice insan var.yada benim gibi sahip olupta kaybeden.Haline sükret. Maddiyat yerine gelir maneviyatımızı kaybetmeyelim.

oooo sen napmışsın bacım? keşke hiç yapmasaydın.. ama artık olan olmuş bari eşine anlatki bilsin yaptıklarını, sonra hiç olmadık bir ortamda çıkar bunlar, sen kötü olursun.

sıze bırsey soyluyeyım mi?benımle bunları yazıssaydınız ben sızın abımın esı oldugunuzu hemen anlardımhıcbır erkek bukadar ayrıntıya takılı kalıpta kendı aılesınını esı ıcın sıkayet etmez cunkusızın yazdıgınız gun gıbı ortada kendı kendınızı korumaya gecmıssınız,ıcınızı dokmussunuz cokta tatlısınız

Çok üzgünüm, çok üzüldüm kızına başın sağolsun canım ne söylesek boş bu durumda seni gerçek alemde öteki dünyada karşılayacak bir meleğin var.Allah sana başka büyük acı yaşatmasın.O kadar haklsın ki hiç takılacak şeyler değil ama benim annemde böyle ve biz maalesef bu kavgalar içinde büyüdük kardeşimle hep annem baba tarafını taktı yaşadıkları yüzünden ve maddi sıkıntılar yüzünden böyle büyüdük. hala da böyledir

evladınızı kaybetmıssınız basınız sagolsun çok üzüldüm.Cennette rahat uyusun mınık melek
RABBIM kımseye yasatmasın boyle bır acıyı ınsallah...
sabırlar dılıyorum sıze...

Teşekkür ederim:) Amann anlarsa anlasın neyapayım artık olmuşa çare yok canım sağolsun

aslında işte aile hatası bence aynı hataya sende düşme senin evladın yada evlatlarında bu psikolojiyle büyümesin. bizimde hayatımızda maddi sıkıntılar manevi sıkıntılar oldu annemle.Ama annem rahmetli babama hep düzelir diyerek destek oldu. ben sana haline sükretmen için bişi diyimmi? ben 9 ay önce babamı kaybettim. 3 aylık hamileydim o zaman.herkes düşük tehlikesi beklerken kızım hep ilerden gidiyordu hafta olarak.Rabbimin mucizesiydi o bana. babamın ölümünden sonra duyduklarımı cok taktım.cok sinirlendim her defasında. 6.5 aylık hamileyken kendi evimde abimi uyurken felç gecirir halde ilk ben buldum.duydugum korkuyu tarif edemem. ve 1 ay sonra erken dogum yaptım ve canımı parcamı kızımı 12 gün sonra kaybettim. Ama acımı yasarken hala sükrediyorum Allahıma. benden daha beter durumda olan cok insan var. Sana tavsiyem strestten takıntılardan uzak dur.evladına zarar verirsin. elimde olmadan ben zarar verdim kızıma. yasadıklarım agırdı ama strest kızımı kaybettirdi bana.şimdi onun acısı tüm yasadıklarımı geride bıraktı.kızımla topraga girip girip cıkıyorum. ve böle ufak tefek konuları takanlara kızıyorum. Allah korusun evladın zarar görse bu takıntılarından cok sorumlu tutarsın kendini inan bana.çünkü onlar herseyi senle beraber yasıyor. :'((((

evladınızı kaybetmıssınız basınız sagolsun çok üzüldüm.Cennette rahat uyusun mınık melek
RABBIM kımseye yasatmasın boyle bır acıyı ınsallah...
sabırlar dılıyorum sıze...

Allah razı olsun.Allahım kimseye yasatmasın böle bi acı. o şimdi annesini böle acılı bıraktı ama melek olup cennette kendi gibi meleklerle beraber.bunu düşününce cok seviniyorum cigerimin acısı ise tarif edilmez. Onu cok özlüyorum.

Vay Arkadaş,Görümceyle kocasının ağzından kendini överek ikircikli karakter yaratarak yazışan değil de konuya yorum yazanlar şuursuz oldu.

ALLAH cumlemızden razı olsun canım benım amın...
ay canım benım ya acını ta yüregımde hısettımcanım kıyanmam ben sana evet bebegın cennete her uzuldugunde aklına bunu getır belkı bır nebze ıcın rahatlarRABBIM sabırlar versın ınsallah...

Son düzenleme:
Benim birşey aklıma takıldı.Ben görümceniz olsam kesinlikle anlardım yengemin yazdığını :) Çok kadın ağzından yazmışsınız.Hiçbir erkek takılmaz nişana kim gelmiş kim gelmemiş yada kim kime görümcelik taslıyomuş diye :) Görümceniz umarım çakmaz sizin olduğunuzu ve gidip abisine anlatmaz yengem senin agzından yazdı diye :)

amin Allah razı olsun tekrardan. Allahım saglıkla hayırlısıyla bebegini kucagına almayı nasip etsin inş cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…