görümcenizin eşiyle problemleri varmış,o da bu sitede ve bu konularda dolaşıyor olabilir:))enselemesi an meselesi..
Evet bir çoğunuz dediği gibi hataydı o an öyle selm abi falan yazınca devam ettim ama bu kadar ağır eleştiriyi de hak etmedim insanlar eleştireceğim diye şuursuzca şeyler yazıyor anlamıyorum ne yaşadığımı biliyor musunuz benim ?ellerine geçsem büyüğünden küçüğüne köle gibi kullanmaya çalışan,kırk yılda bir görmeme rağmen bile oturmaları kalkmaları laf sokmak olan insanlar üstelik eltimin anlattığına göre eşimin ilk karısına da eşini aldatıyor diye laf çıkaranda bunlarmış. hayır çoğu yazdığım şeylerde zaten abisinin söylediği şeyler ve artı kendisi için konuşmanın devamında benim karım içlerinde bir tek seni ayrı tutar hep söyler dedim sorunlar yaşasakta bir orta yol buluyoruz çözüyoruz diye de ekledim dün konuma yazmadım bunları da.
Evet bir çoğunuz dediği gibi hataydı o an öyle selm abi falan yazınca devam ettim ama bu kadar ağır eleştiriyi de hak etmedim insanlar eleştireceğim diye şuursuzca şeyler yazıyor anlamıyorum ne yaşadığımı biliyor musunuz benim ?ellerine geçsem büyüğünden küçüğüne köle gibi kullanmaya çalışan,kırk yılda bir görmeme rağmen bile oturmaları kalkmaları laf sokmak olan insanlar üstelik eltimin anlattığına göre eşimin ilk karısına da eşini aldatıyor diye laf çıkaranda bunlarmış. hayır çoğu yazdığım şeylerde zaten abisinin söylediği şeyler ve artı kendisi için konuşmanın devamında benim karım içlerinde bir tek seni ayrı tutar hep söyler dedim sorunlar yaşasakta bir orta yol buluyoruz çözüyoruz diye de ekledim dün konuma yazmadım bunları da.
aslında işte aile hatası bence aynı hataya sende düşme senin evladın yada evlatlarında bu psikolojiyle büyümesin. bizimde hayatımızda maddi sıkıntılar manevi sıkıntılar oldu annemle.Ama annem rahmetli babama hep düzelir diyerek destek oldu. ben sana haline sükretmen için bişi diyimmi? ben 9 ay önce babamı kaybettim. 3 aylık hamileydim o zaman.herkes düşük tehlikesi beklerken kızım hep ilerden gidiyordu hafta olarak.Rabbimin mucizesiydi o bana. babamın ölümünden sonra duyduklarımı cok taktım.cok sinirlendim her defasında. 6.5 aylık hamileyken kendi evimde abimi uyurken felç gecirir halde ilk ben buldum.duydugum korkuyu tarif edemem. ve 1 ay sonra erken dogum yaptım ve canımı parcamı kızımı 12 gün sonra kaybettim. Ama acımı yasarken hala sükrediyorum Allahıma. benden daha beter durumda olan cok insan var. Sana tavsiyem strestten takıntılardan uzak dur.evladına zarar verirsin. elimde olmadan ben zarar verdim kızıma. yasadıklarım agırdı ama strest kızımı kaybettirdi bana.şimdi onun acısı tüm yasadıklarımı geride bıraktı.kızımla topraga girip girip cıkıyorum. ve böle ufak tefek konuları takanlara kızıyorum. Allah korusun evladın zarar görse bu takıntılarından cok sorumlu tutarsın kendini inan bana.çünkü onlar herseyi senle beraber yasıyor. :'((((
Eşime anlattım çakal dedi bana böylece ağzından laf aldın he deyip güldü geçti:) Yani ne görümcem çakmış olayı, ne de eşim olağan üstü bir tepki gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?