- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
Ben genel hayatımda insanlara net tavrımı kızgınlığı mi belli ediyorum hiç kazandığımı göremedim. Tepkileri mi.hemen belli ederimBen size şöyle anlatıyım ,bu hayatta rol yapmaya gerek yok ,net dobra olan her zaman kazanır karşı taraf tırsar ,ailede her zaman her şeyi pat diye söyleyen aman deli bulaşma denilen biri vardır ,
Onca ağırlayacak onca dedikodu edecekler ,sofra kurar videota çeker delil olarak alıyım neyime lazım geçen seneki gibi yemedik dersiniz bile derim ,yaptığını burnundan getiririm
Agzınla kuş tutsanda yaranamazsın ha bazen iyi davranırlar iyiliklerin kanar cok fazla fedakarlık yaparsın ama en ufak hatanda hepsini silip atarlar, bazende evliliğinde problem cıkmasın der susarsın. Gelin olmak cok zorAman hangi birini anlatayım kardeşim pis oluşunu mu (had safhadi ) çok fazla meraklı olup beni sorguya çekmesini mi yoksa çocuk gibi kıskanmasını mı. Daha uzar giderAnladım ki hiç kimse kendi annen olmuyor. El kızı olduğunu çokça hissettiriyorlar o yüzden mesafeliyim 5 dk lik mesafedeyim. Ama sınırlı gidiyorum kocamda zaten yoğun çalışıyor bahane gidemiyoruz
Canım simdi görümcemler var, çocuklar var onlarada ayıp olur, kaynanamlara gittiğim zaman kpeder yiyin için der o konuda Allah var bişey diyemem kaynanmda laf etsede bi şeyler yapmaya çabalar. Ha kendimi fazla yıpratma ama dediğiniz gibi de yapamamYemeğe çağırıp sonra siz evinizde yemediniz mi diyen birini ağırlamakta ne var ki. Koyun önlerine kuruyemiş çay evde yediklerini oturtsunlar. Ne tuhaf insanlar var ya.
Hemde çok zorAgzınla kuş tutsanda yaranamazsın ha bazen iyi davranırlar iyiliklerin kanar cok fazla fedakarlık yaparsın ama en ufak hatanda hepsini silip atarlar, bazende evliliğinde problem cıkmasın der susarsın. Gelin olmak cok zor
Çok sevdiğim bi teyzem var ,yeni girdiğin ortamda aile apartman vs böyle bir gürle bir daha sana kimse yanaşmaz derdi ,kadın haklıymış diyorum napalım toplumumuz saygı ve elitlikten anlamıyorBen genel hayatımda insanlara net tavrımı kızgınlığı mi belli ediyorum hiç kazandığımı göremedim. Tepkileri mi.hemen belli ederim
KesinlikleÇok sevdiğim bi teyzem var ,yeni girdiğin ortamda aile apartman vs böyle bir gürle bir daha sana kimse yanaşmaz derdi ,kadın haklıymış diyorum napalım toplumumuz saygı ve elitlikten anlamıyor
Kocisine 3 sarmayi cok gormusler bunlar, zikkim yesinler derdimOkudum anlamadım hiç detaylar o kadar karışık ki keşke okumasaydim beynim yandı.
Soruya gelince misafire konan her sey şanındandir. Butceni sarsmadan tabii
O kısmı anlayamadim ya göz göre göre kızları yiyecek ogluna neden vermiyor ki? Abarti mi acaba soran tarafindan yoksa gercek mi inanamıyorum ben sahsen. Evladin yahu ben olsam kalkar cikar giderdim oglu yerindeKocisine 3 sarmayi cok gormusler bunlar, zikkim yesinler derdim
Valla ben yabanci biri istese kalkip sarmayi sarip pisirirdim yaniO kısmı anlayamadim ya göz göre göre kızları yiyecek ogluna neden vermiyor ki? Abarti mi acaba soran tarafindan yoksa gercek mi inanamıyorum ben sahsen. Evladin yahu ben olsam kalkar cikar giderdim oglu yerinde
Şimdi aklıma geldi yahu. Benim problem yokken istedgim şeyi 4 kez falan ayrı zamanlarda benim kk vermedi eve minicik kavonoz istedim halbuki bebek mamasi kavonozunda bak şimdi sinir oldumValla ben yabanci biri istese kalkip sarmayi sarip pisirirdim yaniben oyleyim ama iste geline inadindan ogluna vermiyir. Pire icin yorgan yakmak
Iyide bu iki ogunSen misin KV ye küçük oyunlar yapan bak nasıl taarruza geçmiş 20 kişi ile
İsla bir kilo fasulye uyumadan önce yanına pilav cacık .
Sabahtan da domates salatalık peynir zeytin çayın yanına da bir kek haydi oldu bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?