Görumcenin derdi ne olabilir?

Konu sahibi konuyu tam anlatmıyorsunuz.
Anlattığınız kadarıyla insanlar yorum yapıyor onlarıda tersliyorsunuz.

Konunuza gelince eşiniz sizin ihtiyaçlarından kısmadığı sürece kardeşine yardım yapabilir.
Sizin görümceniz olması onun "kardeşi" olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Evlenince bu konuda yaptığın yorumu unutma yahut yakınlarının başına geldiğinde...

Şekerim annem dayıma para yardımı yaptı bir ara, bir şey demedik ailesi olarak.

Başıma gelse hiçbir şey demem. Benim maaşımdan vermedikçe.

Şekerim annem dayıma para yardımı yaptı bir ara, bir şey demedik ailesi olarak.

Başıma gelse hiçbir şey demem. Benim maaşımdan vermedikçe.
Aşkım annen çoluk çocuk sahibi olmuş evliligi oturmus.senin gibi kazık kadar kızı olmuş. Denmez tabi.

Bir buçuk yıldır yapiyormus bunu benden habersiz.

Bu konuları eşinizle halledin. Gorumcenize birşey söylemeyin. Eşinize de net olun. Kesinlikle istemediğinizi bilsin.
Böyle evliliğiniz daha zarar görür. İşin içine 3. Kişiler girince eşler arasındaki tartışma unutulmuyor

Siz çalışıyor musunuz?

Çalışmıyorsanız karışamazsınız diye düşünüyorum.
Sonuçta sizi aç açık bırakmıyorsa eğer ailesine de istediği yardımı yapabilir bence.
Kendi arabası yokken onlara araba almıyordur değil mi?

Haa çalışıyorsanız eğer de madem sizi rahatsız edecek miktarlar veriyor.
Siz evin geçiminden çekin elinizi.
Ben gelecek için, çocuğumuz için birikim yapıyorum.

Tek başına evini geçindirebiliyorsan ver ailene sorun yok diyebilirsiniz.

Bende diyorum ki sizin ve evinizin ihtiyaçlarını kısmadığı sürece verebilir.
Siz bu durumdan ekonomik olarak mağdur oluyormusunuz ?
Kıssın kısmasin benden habersiz almamali eşin de bilsin abi demeli. Samimiyetine nasıl inanacagim ben gör.Min? Böyle birseye her kadin tepki verir.

Bende diyorum ki sizin ve evinizin ihtiyaçlarını kısmadığı sürece verebilir.
Siz bu durumdan ekonomik olarak mağdur oluyormusunuz ?
Kıssın kısmasin benden habersiz almamali eşin de bilsin abi demeli. Samimiyetine nasıl inanacagim ben gör.Min? Böyle birseye her kadin tepki verir. Eminim onun başına gelse çok daha büyük tepkiler verir.

Kıssın kısmasin benden habersiz almamali eşin de bilsin abi demeli. Samimiyetine nasıl inanacagim ben gör.Min? Böyle birseye her kadin tepki verir. Eminim onun başına gelse çok daha büyük tepkiler verir.
Kusura bakmazsanız sesli güldüm.

Bu nasıl eş aklama çabası? Zinhar habersiz almamalı, "Eşin de bilsin abi" mi demeli?

Eşiniz kendisi "lan ben evlendim, eşim de bilsin" demesin, görümceniz desin yani?

Adamın samimiyetinde sıkıntı yok, görümcenizin samimiyeti patates yani sizin için?

Teşekkür ederim tüm samimiyetimle, çok güldürdünüz.

Hakkınızda hayırlısı valla.

Kıssın kısmasin benden habersiz almamali eşin de bilsin abi demeli. Samimiyetine nasıl inanacagim ben gör.Min? Böyle birseye her kadin tepki verir.
gorumcenize niye kiziyorsunuz.ben olsam gorumceme tepki vermem.benim kocam kardesine benden gizli destek verse dediginiz anlamda gorumcemi degil esimi sorgularim.neden benden gizli diye.ayrica bir bucuk yildir evinizde bu miktarlarin yoklugu hissedilse hemen belli olurdu.yani bizim evde 100 lira eksik olsun o ayki durumumuzdan anlarim ben anlatabiliyormuyum..esinizin maddi durumu iyi ve sizi ogrenince sorun yapar diye dusunmus kardesinide tembihlemis yardimci olmus durum bu gibi gozukuyor.gorumcenize tepki vermeniz anlamsiz bence

Esim de güvenimi sarstı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…