EvliGörümceniz bekar mı ?
sen evli mısın?Neden yardıncı olmasın? El değil o kardeş .
sen evli mısın?
Sevimsiz Şirine seni :)
Evlenince bu konuda yaptığın yorumu unutma yahut yakınlarının başına geldiğinde...Hayır. Ne fark eder?
Evlenince bu konuda yaptığın yorumu unutma yahut yakınlarının başına geldiğinde...
Aşkım annen çoluk çocuk sahibi olmuş evliligi oturmus.senin gibi kazık kadar kızı olmuş. Denmez tabi.Şekerim annem dayıma para yardımı yaptı bir ara, bir şey demedik ailesi olarak.
Başıma gelse hiçbir şey demem. Benim maaşımdan vermedikçe.
Bir buçuk yıldır yapiyormus bunu benden habersiz.Konu sahibi konuyu tam anlatmıyorsunuz.
Anlattığınız kadarıyla insanlar yorum yapıyor onlarıda tersliyorsunuz.
Konunuza gelince eşiniz sizin ihtiyaçlarından kısmadığı sürece kardeşine yardım yapabilir.
Sizin görümceniz olması onun "kardeşi" olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bende diyorum ki sizin ve evinizin ihtiyaçlarını kısmadığı sürece verebilir.Bir buçuk yıldır yapiyormus bunu benden habersiz.
Kıssın kısmasin benden habersiz almamali eşin de bilsin abi demeli. Samimiyetine nasıl inanacagim ben gör.Min? Böyle birseye her kadin tepki verir.Bende diyorum ki sizin ve evinizin ihtiyaçlarını kısmadığı sürece verebilir.
Siz bu durumdan ekonomik olarak mağdur oluyormusunuz ?
Kıssın kısmasin benden habersiz almamali eşin de bilsin abi demeli. Samimiyetine nasıl inanacagim ben gör.Min? Böyle birseye her kadin tepki verir. Eminim onun başına gelse çok daha büyük tepkiler verir.Bende diyorum ki sizin ve evinizin ihtiyaçlarını kısmadığı sürece verebilir.
Siz bu durumdan ekonomik olarak mağdur oluyormusunuz ?
Kusura bakmazsanız sesli güldüm.Kıssın kısmasin benden habersiz almamali eşin de bilsin abi demeli. Samimiyetine nasıl inanacagim ben gör.Min? Böyle birseye her kadin tepki verir. Eminim onun başına gelse çok daha büyük tepkiler verir.
gorumcenize niye kiziyorsunuz.ben olsam gorumceme tepki vermem.benim kocam kardesine benden gizli destek verse dediginiz anlamda gorumcemi degil esimi sorgularim.neden benden gizli diye.ayrica bir bucuk yildir evinizde bu miktarlarin yoklugu hissedilse hemen belli olurdu.yani bizim evde 100 lira eksik olsun o ayki durumumuzdan anlarim ben anlatabiliyormuyum..esinizin maddi durumu iyi ve sizi ogrenince sorun yapar diye dusunmus kardesinide tembihlemis yardimci olmus durum bu gibi gozukuyor.gorumcenize tepki vermeniz anlamsiz benceKıssın kısmasin benden habersiz almamali eşin de bilsin abi demeli. Samimiyetine nasıl inanacagim ben gör.Min? Böyle birseye her kadin tepki verir.
Esim de güvenimi sarstı tabi.gorumcenize niye kiziyorsunuz.ben olsam gorumceme tepki vermem.benim kocam kardesine benden gizli destek verse dediginiz anlamda gorumcemi degil esimi sorgularim.neden benden gizli diye.ayrica bir bucuk yildir evinizde bu miktarlarin yoklugu hissedilse hemen belli olurdu.yani bizim evde 100 lira eksik olsun o ayki durumumuzdan anlarim ben anlatabiliyormuyum..esinizin maddi durumu iyi ve sizi ogrenince sorun yapar diye dusunmus kardesinide tembihlemis yardimci olmus durum bu gibi gozukuyor.gorumcenize tepki vermeniz anlamsiz bence
Kusura bakmazsanız sesli güldüm.
Bu nasıl eş aklama çabası? Zinhar habersiz almamalı, "Eşin de bilsin abi" mi demeli? Evet herkes düşünceli olmalı.
Eşiniz kendisi "lan ben evlendim, eşim de bilsin" demesin, görümceniz desin yani?
Adamın samimiyetinde sıkıntı yok, görümcenizin samimiyeti patates yani sizin için?
Teşekkür ederim tüm samimiyetimle, çok güldürdünüz.
Hakkınızda hayırlısı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?