Görumcenin derdi ne olabilir?

Gizli gizli vermesi , 1.5 yıl saklaması elbette sorun.. Eğer çok zor durumdaysalar elbette yardım edilebilir bütçeye dokunmadan ve saklamadan.

Hayat arkadaşıyla paylaşmalı. Çalışsa da calismasa da eşlerin bütçesi ortaktir. Ihtiyaçlar bile bütçeye göre ayarlaniyor, kısılıyor.

Ama kavga etsenizde bu durumun değişmeyeceğini biliyorsanız , boşuna yuvanizi sarsmayin.
Gorumceniz istediği kadar konuşsun , bell ki eşiniz doldurularak bir insan değil.

Bu aralar ihtiyaclarinizi kısmayın. Ve hatta daha büyüğü , ev araba borcuna girin.

İlk önce sayfaların çoğuna, cevaplarınıza baktım üslup probleminiz olduğu çok açık. Eşinizle, baldızınızla da bu şekilde iletişim kuruyorsanız, Allah onlara sabır versin.
İkincisi olarak; bence paragöz birisiniz. Çevremizde sizin gibi örnekler görüyoruz. Çoğu kişi sormuş burda size, eşiniz kardeşine maddi destek oluyor diye ailesini sıkıntıda bırakıyor mu?
Üçüncüsü; o KARDEŞİ. İhtiyacı olduğunda kardeşine yardım etmesine neden bu kadar darlanıyorsunuz? Kardeşi yahu! Gönlünüz ne kadar dar?! Eşinizin kardeşine bile gözünüz daralıyor! Allah kalbinize genişlik versin. Belki kardeşinin büyük bi sıkıntısı var size anlatamıyor. Abisini baba gibi görmüştür. Ben abime öyle sırtımı yaslarım çünkü. "Bana bi şey olmaz abim var başımda" derim.
Son olarak; evliyim. Eşim kardeşi para istediğinde yardımcı olsa sonuna kadar kendi cebimden bile destek olurum.
"Yolmaya çalışıyor vs.." Ne zaman bu kadar insafsız insanlar olduk biz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…