- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Diğer konudaki maddi destek gorumceye miydi :) görümcen tavrını yanlış anlayıp sana cephe almış olabilir .Kizlar bugün görümcemle esimin ona maddi desteği nedeniyle tartıştık. Tartismadik aslında o benim ona tavır aldığımı dusunuyor.Eşim beni haklı buldu. Haklısın demedi ama haksız bulsaydi bana kızgın olurdu. Ancak son derece üzgündü. Kardeşi tabi kıyamıyor. Telden aradı kardeşini tabi bende yanındayım esimin 'neden böyle oldu' diye. Kardeşi bir sürü şey soyledi telde eşime: yok ben eşimi uzaklaştırmaya calisiyorumusum onlardan vs. şunu da belirteyim ki; benden tarafa esimin ailesine ve görümcem karşı olumsuz hatam, saygisizligim olmadi. Saydı saydı sonra da dedi ki: bu anlattıkları 1/10 biriymiş. Anlatacağı ama anlatmadığı çok şey varmış. Görümcemin derdi ne ve ben ne yapmalıyım? Eşim sürekli maddi destek oluyor ona miktarlar küçük değil.
Tavrimi yanlış anlamıyor. Bu konuda ona bir şey söylememe rağmen eşimle tartışmış olmam onu rahatsız etmiş!Diğer konudaki maddi destek gorumceye miydi :) görümcen tavrını yanlış anlayıp sana cephe almış olabilir .
Orada bana çirkin yakıştırma yapılmış olsun o kadar değil mı?Sevgili gergin konu sahibi arkadaş yarım cümlelerle konu açıyorsun olayın ne olduğunu anlatmiyorsun anlamak için soru soranları tersliyorsun amaç ne?
Ayrica eşin kardeşine 1 yıldır senden habersiz yardım yapıyorsa senin olay çıkaracağını bildiği için gizlemistir.burada hedef alacağın kişi görümcen değil kocan.
Bütün cevapların ters arkadaş gergin öfkeli.konuyu anlatımın eksik parçaları nasıl tamamlayalım.Orada bana çirkin yakıştırma yapılmış olsun o kadar değil mı?
Görümce sensin galibaNeden yardıncı olmasın? El değil o kardeş .
Görümce sensin galiba
Bende suphelendim ama yok dedim sonra benim gör.nin davranis stili olamaz. Bu aradaGörümce sensin galiba
Konusturmaz esim. Sadece onu anlamaya calisti. O da kotulemiyor aklınca sadece o da benden dertli, dertlerini anlatiyor. Yine de kocama böyle demeyin lütfen.Saçmalığa bak. Benim görümcem eşime beni kötüleyecek ve benim eşim de öyle bi şey demeden dinleyecek öyle mi? Boşarım o adamı ciddiyim.
Karısı hakkında konuşturan adama adam demem ben. Sorun görümcende değil kocanda.!
Ama esin neden evinizdeki tartışmayı görümcene bildiriyor ki ne alaka ?bu konuda esinin ifadesini sağlam al . Evinizde yaşanan evinizde kalır ne münasebet? Sen onun asker arkadasi misin bide kardeşine şikayet ediyor ?Tavrimi yanlış anlamıyor. Bu konuda ona bir şey söylememe rağmen eşimle tartışmış olmam onu rahatsız etmiş!
Sizin imajinizda bende cehalet oldu kusura bakmayın. Hipotez kafası lazım.Bütün cevapların ters arkadaş gergin öfkeli.konuyu anlatımın eksik parçaları nasıl tamamlayalım.
Ayrıca paragöz yada cimri denmiş galiba tam bakmadım ki diğer konundan yola çıkarak denilmiş demek ki çizdiğin imaj bu olmuş.
Canım arada değil her ay ve askeri maaşı 4 ile çarp o derece yanihem olayı tümüyle anlatmayıp hem de illa beni haklı bulacak olanlar yazsın diyorsun. görümce durduk yere seni eşine şikayet edecek değil sen neler dedin de kulağına gitti acaba ayrıca tepkinden dolayı saklamıştır maddi durumu iyiyse arada yardım yapabilir
Ben kime ne dicem Allah aşkına. Ben dedikoduya burada basladim. O da sıkıntıdan :)Canım arada değil her ay ve askeri maaşı 4 ile çarp o derece yani
O zaman görümce tutmuş seniAbim evli değil imkansız:)
Ben çok esnek, toleranslı davrandım eşime karşı. Davranmasam biter biliyorum. Eşime aşığım.Ama esin neden evinizdeki tartışmayı görümcene bildiriyor ki ne alaka ?bu konuda esinin ifadesini sağlam al . Evinizde yaşanan evinizde kalır ne münasebet? Sen onun asker arkadasi misin bide kardeşine şikayet ediyor ?
Canım arada değil her ay ve askeri maaşı 4 ile çarp o derece yani
Çok fena gorumce olur vallahi. Şimdiden gelinlerine kolaylık ve sabır :))O zaman görümce tutmuş seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?