Görumcenin derdi ne olabilir?

Diğer konudaki maddi destek gorumceye miydi :) görümcen tavrını yanlış anlayıp sana cephe almış olabilir .

Diğer konudaki maddi destek gorumceye miydi :) görümcen tavrını yanlış anlayıp sana cephe almış olabilir .
Tavrimi yanlış anlamıyor. Bu konuda ona bir şey söylememe rağmen eşimle tartışmış olmam onu rahatsız etmiş!

Sevgili gergin konu sahibi arkadaş yarım cümlelerle konu açıyorsun olayın ne olduğunu anlatmiyorsun anlamak için soru soranları tersliyorsun amaç ne?

Ayrica eşin kardeşine 1 yıldır senden habersiz yardım yapıyorsa senin olay çıkaracağını bildiği için gizlemistir.burada hedef alacağın kişi görümcen değil kocan.

Orada bana çirkin yakıştırma yapılmış olsun o kadar değil mı?
Sizler de işin maddi kısmına takiliyorsunuz. Gorumcelik yapılmasına herkes alışmış galiba. Eşimin doldurulusunu kimse görmuyor. Bugün herkes ne kadar iyimser. Ne guzel.

Orada bana çirkin yakıştırma yapılmış olsun o kadar değil mı?
Bütün cevapların ters arkadaş gergin öfkeli.konuyu anlatımın eksik parçaları nasıl tamamlayalım.

Ayrıca paragöz yada cimri denmiş galiba tam bakmadım ki diğer konundan yola çıkarak denilmiş demek ki çizdiğin imaj bu olmuş.

Saçmalığa bak. Benim görümcem eşime beni kötüleyecek ve benim eşim de öyle bi şey demeden dinleyecek öyle mi? Boşarım o adamı ciddiyim.
Karısı hakkında konuşturan adama adam demem ben. Sorun görümcende değil kocanda.!

Konusturmaz esim. Sadece onu anlamaya calisti. O da kotulemiyor aklınca sadece o da benden dertli, dertlerini anlatiyor. Yine de kocama böyle demeyin lütfen.

Tavrimi yanlış anlamıyor. Bu konuda ona bir şey söylememe rağmen eşimle tartışmış olmam onu rahatsız etmiş!
Ama esin neden evinizdeki tartışmayı görümcene bildiriyor ki ne alaka ?bu konuda esinin ifadesini sağlam al . Evinizde yaşanan evinizde kalır ne münasebet? Sen onun asker arkadasi misin bide kardeşine şikayet ediyor ?

hem olayı tümüyle anlatmayıp hem de illa beni haklı bulacak olanlar yazsın diyorsun. görümce durduk yere seni eşine şikayet edecek değil sen neler dedin de kulağına gitti acaba ayrıca tepkinden dolayı saklamıştır maddi durumu iyiyse arada yardım yapabilir

Sizin imajinizda bende cehalet oldu kusura bakmayın. Hipotez kafası lazım.

Canım arada değil her ay ve askeri maaşı 4 ile çarp o derece yani

Destek neden oluyor görümce çalışmıyor mu bunları yazmamissiniz

Ama esin neden evinizdeki tartışmayı görümcene bildiriyor ki ne alaka ?bu konuda esinin ifadesini sağlam al . Evinizde yaşanan evinizde kalır ne münasebet? Sen onun asker arkadasi misin bide kardeşine şikayet ediyor ?
Ben çok esnek, toleranslı davrandım eşime karşı. Davranmasam biter biliyorum. Eşime aşığım.

Canım arada değil her ay ve askeri maaşı 4 ile çarp o derece yani

Bu dediğin 6000 tl yapar eşinin geliri en az 12000 demek ki

Onu geçtim de burada evine bu maaş giren karı koca çalışan azdır

Görümce bu parayı ne yapıyor yani eşin ne ad altında veriyor

Çocukların okul parası mı kira mı ev Kredisi mi

Al sana harçlık 6000 tl olmaz herhalde

Bu arada evdeki tartışmayı eşin görümcene söylemezse görümce de arayıp çemkirme hakkını kendinde bulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…