- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Ne bileyim böyle bilmeden savunmaya geçen kişiler iskillendiriyor beni :) teşekkür ederim .ben de evli biri olarak anlıyor ve destek olmaya çalışıyorum .Bende suphelendim ama yok dedim sonra benim gör.nin davranis stili olamaz. Bu aradaDaughter of your father sen hep yorum yap emi :))
6.000 değil 3000 falan. Benim asgari ücrette bir önceki döneme gitti kafam.3 çocuğu var gorumcemin ikisi koleje gidiyor. Kredileri falan varBu dediğin 6000 tl yapar eşinin geliri en az 12000 demek ki
Onu geçtim de burada evine bu maaş giren karı koca çalışan azdır
Görümce bu parayı ne yapıyor yani eşin ne ad altında veriyor
Çocukların okul parası mı kira mı ev Kredisi mi
Al sana harçlık 6000 tl olmaz herhalde
Bu arada evdeki tartışmayı eşin görümcene söylemezse görümce de arayıp çemkirme hakkını kendinde bulmaz
Amin Allah sabır versin :) evlerden ırakÇok fena gorumce olur vallahi. Şimdiden gelinlerine kolaylık ve sabır :))
O zaman kafana neden taktığını anlamadım? Kocan böyle değilse onların dediklerini de umursamaz. !Konusturmaz esim. Sadece onu anlamaya calisti. O da kotulemiyor aklınca sadece o da benden dertli, dertlerini anlatiyor. Yine de kocama böyle demeyin lütfen.
3 çocuğu var gorumcemin ikisi koleje gidiyor. Kredileri falan var
Ama olmaz öyle . Bunu bildiği için bu şekilde tavırlar sergiliyor .net olmalısın ..tabi ki evliliğini tehlikeye sokma ama saygı duymasını da öğret ..Ben çok esnek, toleranslı davrandım eşime karşı. Davranmasam biter biliyorum. Eşime aşığım.
K.valideyi k.pederi araya sokup duygu somurusuyle oğlum kardeşin gecinemiyor, çok üzülüyorum vs. Alışkanlık olmuş. Maaş gibi dusununAma işte Nasıl veriyor parayı
Yani kadın arayıp sıkıştım bu ay mı diyor yoksa dayı yeğenlerimin okul parası benden mi diyor
İstiyorsa hoş değil ama eşin efelik yapıp her şey benden diyorsa görümcede suç yok kozunu eşinle paylaş
İstiyorsa da net ol herkes koleje mi gidiyor parası olmayan koleje göndermez der geçerdim ben direkt görümcemin yüzüne
Bilmiyorum düşünmüyor da değilim ayrilmayiAma olmaz öyle . Bunu bildiği için bu şekilde tavırlar sergiliyor .net olmalısın ..tabi ki evliliğini tehlikeye sokma ama saygı duymasını da öğret ..
Çocukları devlet okulunda zorlanirlarmisO kadar borcu var her ay 3000 lirayı abisinden alıyor bi zahmet koleje yollamayiversin çocuklarını biz devlet okulunda okudukta ölmedik ya eşinize laf soyletmek istemiyorsunuz ama desteğe devam edecekmis etmemesi gerek eşinizle kendi aranızda halletmeniz gerek evli barklı çocuk sahibi kardeşi herkes kendi evine baksın görümceye yetmiyosa kısıtlasin kendini bi zahmet
Çocuk koleje başlamış alsın mı şimdi (!)Çocukları devlet okulunda zorlanirlarmis
Vuuuhhuuuu saldırın aranan görümce bulundu :)İyi para aldım. Çaktırma
Cevabıniz yeterli oldu benim için teşekkür ederim.Size hak verebilmek için konuyu tam bilmemiz lazım ama her konunuzu yarım anlatıyorsunuz. Bizim için sıkıcı oluyor okumak. Eşinizin tam maaşını bilmiyordunuz, size az harçlık veriyordu, şimdide görümceye verilen düzenli ve yüksek meblağ para çıktı. Eşinizin konuşmadan bunların hiçbirini çözemezsiniz. Ben açıkça tavır koyardım siz fazlaca alttan alıyorsunuz.
Kardeşine yardım etmekten vazgeçmiyorsa sizin ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılamak zorunda. Ben çalışmıyorsanız karışamazsın fikrinde değilim. Artık beraber sorumlu olduğunuz bir yuva var. Ciddi bir konuşma yapmalısınız eşinizle.
Kıssın kısmasin benden habersiz almamali eşin de bilsin abi demeli. Samimiyetine nasıl inanacagim ben gör.Min? Böyle birseye her kadin tepki verir.
Tavrimi yanlış anlamıyor. Bu konuda ona bir şey söylememe rağmen eşimle tartışmış olmam onu rahatsız etmiş!
Evet kafam dağınık biraz kopuk olmuş kusura bakmayın yeni farkettim. Eşimle gorumceme yaptığı düzenli ödemeler yüzünden önceden tartışmıştik. Gorumcemin de bu kulağına gitmiş bana tavır aldı. Sen karisamazsin gibilerindenOlayi cok kopuk anlatmissiniz...
Esinizle neden tartistiniz???
Benim tavrimdan anladı eskisi gibi sıcak değilim ona karşı içimden gelmiyorahah eşinin samimiyetini değil de görümceyi mi suçluyorsunuz?
o sizden habersiz alıyor da sanki eşiniz sizden habersiz vermiyor..
Gorumceyi takmıyorum zaten isteğini yapsın. eşimin yaptigi yaralıyor beni konu açıldıkça uzuntum tekrar açığa cikiyorahah eşinin samimiyetini değil de görümceyi mi suçluyorsunuz?
o sizden habersiz alıyor da sanki eşiniz sizden habersiz vermiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?