Görümcenin gelinliği

Bence gelinlik önemli bir konu söyle söyliyim kaçarak evlenen biri olarak eşimi masrafa sokmak istemedim ve komşumuz dan gelinliğini aldık nasip tamda uydu çok güzel bir gelinlikdi ve benimde gelinlik aşkım çocukluktan beri hiç yoktu bana gorek sorun yoktu ama bir kaç yıl sonra esim bunu sürekli söyler oldu halada söyler keşke kiralasaydikda komsudan almasaydik bir kere giyebilecegin en özel olmasi gereken elbiseyi sana giydiremedim diye...

Yapma ama iceride bi yerlerde sen de istiyorsun kendine ait bi gelinlik,herkes ister:))Begenmis olabilirsin ama hic surasi da soyle olsaydi diyecegin bi sey yok mu?Kafanda tasarlamadin mi hic?
Ben dugunumde istemiyorum dedigim bazi seyler icin sonradan pisman oldum mesela
Ayrica bunda üzülecek bi sey yok bi suru gereksiz masraf yapiliyor zaten,gelinlik de alinabilir

giyerdim neden giymeyeyim.
zaten kibarca fikir de sunulmuş. benim kınalığımda renkli gelinlikti bir nevi. inan koyacak yer bulamadım. zaten kiralamıştım. hemen götürüp verdik evim rahatladı yani o derece. bana çok gereksiz masraf gibi geliyor bu kıyafetler.

Gelinlik dediğin sana özel olmalı asla giyme gorumcenin gelinliğini. İlerde eşinin ne gereksiz şeylere masraf yaptığını görünce keşke gönlüme göre giyseymisim gelinligimi diyeceksin bi de album işi var gorumcenin albümüyle neredeyse aynı olacak. Damatliklar zaten birbirinin aynısı bide gelinlikkkkk!!! Bana fenalık gelirdi sahsen.

her bütçeye göre gelinlik var. nişanlıma yazık diye düşüneceğine isteklerinde aşırıya kaçmadan ama kendine ait bir şey giyebilirsin.

Benim kızım bana böyle bir teklifle gelseydi,o saçlarını elime dolar yolardım..
Bir kere giyeceğin gelinliğin neden başkasından ödünç alınsın...

ben olsam giymezdim kirala ama başkasının gelinliğini giyme sonra çok pişman olursun

Merhaba arkadaşım ,

Benim adet takıntım yoktur,arkadaşlarımın elbiselerini de görümcelerimin olmayan elbiselerini de giyerim,hem de severek.34 beden olduğum için herkes mutlaka bana birer parça birşeyler ayırır
çok düşük bir bütçe ile evlenmemize rağmen ben bu tarzda gelen teklifleri reddettim çünkü benim için özel bir gün kendi istediğim gelinliği giymek isterim,içimde kalsın istemezdim.Kaldı ki çok uygun fiyatı gelinliklerde var.Ben 1600 tl ödemiştim.
Bu kararın elbette ölümcül değil,saygı duyarım ama bir kere gelin olacaksın kendinden fedakarlık yapma bence.

Çok istisnai bir durum olmadıkça asla kabul edilemez, hayatınızın en değerli ve geri gelmeyecek anlarını hayal edip aldığınız gelinliğinizle geçirmenizi tavsiye ederim..

Şahsen ben bana özel bir günde bana özel dikilmiş gelinliği giymek isterim. Sizin kişisel tercihiniz tabi.

Ama yarın öbür gün 'cimrilikten benim gelinliğimi giydin' laflarını duyarsanız şaşırmayın. Nişanlınıza veya size cimri demiyorum sadece konu oralara bile çekilebilir.

Görümceyle kavga etseniz ben sana gelinliğimi bile verdim olur,

Kv görümceyle aranızı yapmaya kalksa o sana gelinliğini bile verdi olur. O yüzden hiç girme bu toplara. Anlayabiliyorum nişanlını düşünüyorsun ama 2-3 ay daha borç ödersiniz olur biter.

Anne sözü dinle giyme.
Bu erkekleri düşündükçe ileride sorun oluyor.
Fazla düşünme alsın, yapsın masraf. İleride pişman olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…