Görümcenin gelinliği

Valla bence nişanlının bu sana söylemesi çok saçma. Bi gelinlikte alamayacaksa evlenmesin. Ayrıca saçma sapan şeylere düğün süresince ve sonrasında dünya para veriyoruz hayatının en önemli gününde giyeceğin en özel kıyafete de para versin bence. Görümcem yok ama kocam böyle bi fikirle gelse cingar çıkarırdım ben. Bence çok gereksiz bi hesap.

Ben kiraladım
Benden önce kimbilir kim giydi

Gene de görümcemin gelinliğini giymek istemezdim

Annenize tamam diyin, sonra gidip bi yerden beğenmiş gibi yapın görümcenizin olduğunu bilmesin. Ayrıca gelinliği ailenin hatırlayabilecek olması da bana ilginç geliyor. en kötü ihtimalle duvağını değiştirin. Ama bence gerek yok. Benim de aman aman gelinlik hevesim takıntım yok. etrafımda uygun olan bi gelinlik olsa giyerdim.

Öncelik tabiki senin isteğin ancak tamamen parayı düşünme içinde biraz da olsa satın almak-kiralamak varsa sırf para yüzünden böyle kabulleniyorsan istemiyorum de bir kere düğünün olacak çok aşırı pahalı şeylere kaçmazsınız bi gelinlik kiralamak evinizi yıkmaz ya annen de seni haklı olarak o gün prensesler gibi görmek istiyor

Ben giyinmezdim. Sizin takintiniz yokmuş ama gelinlik bence çok onemli. Belki hayatinizda bir kere giyeceksiniz özel olmali. Her ihtimali de düşünün bence. Annenizi hakli buldum

Asla olmaması gereken bir durum söz konusu anne hakkı o gelinliği giyebilmek için bunca yıl beklediniz ve en özel gününüz ben aldım ve bir sürü akraba gelinliği vardı erkek tarafı değil kendi tarafımdan bile olmasına rağmen yinede başka gelinlik giymedim git sıfır al ama ucuz al senin olsun sana ait olsun sana özel olsun bir daha bu şans gelmiyor eline sakın giyme o gelinliği yada o gelinliği satıp üstüne para ekleyip alsın nişanlın ablası bu kadar düşünmüş madem kardeşini

1000 tlye bile gelinlik varken neden gòrùmcesinin gelinliği?? Bu ona deģer verilmedigini gòsterir bence. Simdi gelinlik almak istemeyenler ilerde herseyden kısar. Borç yiģidin kamçısìdir. Genc insanlar calisip òderler.

Ben arkadaşımın veya kendi kardeşimin gelinliğini giyebilirim ama görümcemin asla.

Yine de ablam gibidir diyorsun bilemedim .

Gorumcenizin gelinligini giymeyin. İlerde ne olucagi bilinmez. En ufak bir problemde nisanlinizin ailesi yuzunuze vurabilir.
O gelinlik kendi ailenizden birinin olsaydi, komsu kizinin bile olsaydi giyin derdim... masraf olmasin diyorsaniz daha farkli cozumlere bakin gelinlik tutkum yok diyorsaniz

Trendyola millanın abartısız gelinlikleri var çok uygun fiyatı belki 200 lira elbise gibi ama güzel. Arkadaşlar birbirlerine de teklif ediyolar ama ben istemezdim başkasının gelinliğini gelinlik özel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…