- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Ucuz bir gelinlik kirala giy sen de. Beğendin mi gelinliği?
Valla beğenmişsiniz, nişanlınız gelinliğe min bin lira verecek onla başka bir eksiğinizi giderirsiniz. Ben bu kadar abartılmasını anlamıyorum.Evet gelinliği çok güzel
Yarın bi gün aranızda tartışma olsa üstümden çıkardığımı giydin sen diye kafan kakarsa. dünya hali bu insanoğlu çiğ süt emmiştir.Evet gelinliği çok güzel
1000 tlye bile gelinlik varken neden gòrùmcesinin gelinliği?? Bu ona deģer verilmedigini gòsterir bence. Simdi gelinlik almak istemeyenler ilerde herseyden kısar. Borç yiģidin kamçısìdir. Genc insanlar calisip òderler.yaa neden böyle bir şey için üzülsün ki? benim patronumun kızı gelinlik bile giymedi, gitmiş beyaz bir elbise alıp kuru bir nikah kıydı üstelik yeni eşya bile almadılar, o zaman ki sevgilisin evine taşında bir iki küçük tadilat hepsi bu oldu bitti. yani bu kişiden kişiye göre değişir. ne kadar anlam verdiğinize bağlı. bizde de ne nişan oldu ne kına gecesi... bindallı da giymedim, abiye de, düğünüm de çok daha güzel bir yerde olabilecekken uygun bir mekanda yapıldı, hep ben dedim gerek yok diye. şu anda da hiç üzgün değilim. ne güzel borcumuz yok harcımız yok. düğünden sonra 5 sene borç ödeyenler oluyor, öylesi daha mı iyi?
+11000 tlye bile gelinlik varken neden gòrùmcesinin gelinliği?? Bu ona deģer verilmedigini gòsterir bence. Simdi gelinlik almak istemeyenler ilerde herseyden kısar. Borç yiģidin kamçısìdir. Genc insanlar calisip òderler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?