Görümcenin gelinliği

Bana bu teklif bile edilemezdi.fazla dusunmeyin bu kadar esinizin maddiyat durumunu evlenmeden once

Giymeyin gidin kiralayın ama görümcenizin gelinliğini giymeyin.Onların duvarını süsleyen fotoğraftaki gelinliğin fotoğrafının aynısını kendi duvarınıza asmayın.Şimdi değil ama bir on yıl sonra o fotoğrafa ne zaman baksanız eşinize teklif ettiği için ,kendinizede kabul ettiğiniz için kızar mutsuz olursunuz.

Gelinlik güzel beğendim, ayrıca masraf yapmak istemiyorum. Bunlar küçük hesaplar mı bilmiyorum ama nisanlima da üzülüyorum sonucta yeni atandı.
Ben kuzenimin gelinligini giyecektim ama icimde hep bir acaba vardi. yani kesinlikle yeni almak istemiyordum sonucta iki saatlik bisey ve ailem de hic karismadi bana. Ama iste aile gordu gelinligi diye uzuluyordum ve bu konuyu actigim bir arkadasim kendi gelinligini teklif etti ve bayila bayila onu giydim. hatta daha cok yakisti. ben yeni gelinlige para verilmesine karsiyim. cunku hakikaten israf ve cok gereksiz masraf. ya gidin en ucuzundan askidan alin diktirme yapmayin ya da ailenizin bilmedigi bi arkadasinizdan alin.

bir de burda gelinlik alamayacak adamla evlenme, ya da evlenemeden adamin cebini mi dusunuyorsun diyen ne kafasi yasadigini bilmedigim insanlar var. Bir kere burasi ayri ev acamayacak adamlarla evlenmis kadinlarla dolu. benim esim kac bin tl maas alirken damatlik almak sacma geldi normal takiminin yakalarina saten yaptirdik ve kusak papyon aldik ben de arkadasimin gelinligini giydim. simdi bu adamla evlenilmez miydi yani? balayini da yurtdisinda yaptim sirf bu giyim kusam masrafi yapmadigim icin ucak biletim bedavaya geldi. Ayrica bu cocuk daha yeni atandiysa dugunu vs yi krediyle yapicak. nereden kissak diye dusunmek gayet normal bence cunku o borc evlenince BERABER odenecek. okuyunca kanim dondu bazi yorumlari. ne kadar vicdansiz kadinlar koca buluyor diye dusunmedim degil..

Ben gelinlige milyarlar verme taraftarı değilim ama görümcem in gelinliğini de giymezdim arkadaşım veya aynı ortama girmeyen birinin ki olabilir ama tüm aile görecek buna gerek yok bence böyle şeylere girme uygun yerler araştır

sen simdiden bitmiisin bu kadar iyilik iyi degil

Gelinlik güzel beğendim, ayrıca masraf yapmak istemiyorum. Bunlar küçük hesaplar mı bilmiyorum ama nisanlima da üzülüyorum sonucta yeni atandı.

İstersen giyebilirsin sorun değil ama hiç üzülme yarın birgün başka şeyler görür duyarsın keşke dersin. Bende senin gibi düşündüm ne gerek var diye kaynanam sözde pırlanta bi yüzük ve küpe taktı birde beyaz altın kolye başkada hiçbirşey yapmadı çeyiz filan yok yani nişanda bilezik istersem eşim alcaktı ki yeni işe girmişti o zaman ilk maaşıylada krndine tv aldırdı bende bizim cebimizden çıkacak olduğu için aldırtmadım istemem dedim görümcem hediyelik bilekliklerden taktı doğum yaptım bebeğime -ki ilk torun- hiçirşey takmadı ve hiçbirşey almadı yardım için bile gelmedi.

İşin özü istersen 20 yıldır eşini tanıyor ol evlendikyen sonra eşinde değişiyor işlerin rengide değişiyor.

siz evli misiniz? acimayacagi adamla mi evlenmesini tavsiye ediyorsunuz? nedir yani? o zaman ben kirada oturmam ev alin bana diye cikip gitsin bir de. acimiyor ya hani.
Yarin obur gun annesine ezdirecekse ve surekli anne... anne.... annecigiiiim... diyecekse evet.

Ammannn öfff...Gelinlik derdini hiç anlamış değilim, kabarık beyaz dantel inci ahanda sana gelinlik çoğu birbirine benziyo zaten.Hiç gelinlik giyeyim şöyle şatafatlı olayım böyle güzel düğünüm olsun derdim olmadı.Düğünden önceki gün kiraladım götürdüm verdim.Burda düğün öncesi eşinin ve ailesinin ümüğüne çökmüş, sonrada burnundan fitil fitil getirilmiş milyonlarca kadın var.Sen yokken nişanlını darlama o da varken senden sakınmasın.

Yarin obur gun annesine ezdirecekse ve surekli anne... anne.... annecigiiiim... diyecekse evet.
valla burda kaynanasindan cok ceken kadinlar arasinda bir arastirma mi yapsak ki? nisanliyken karsi tarafa en acimasiz davrananlarin kocalari daha mi hanimkoylu oluyor acaba diye. koca adayi karaktersiz olabilir ve anneci cikabilir ama konu sahibi bunun farkindadir herhalde az bucuk.

Olur niye olmasın giy gitsin. Bi kurutemizlemeye bakar. Belki ufak defek deişikliklerde yapabilirsin. Biraz daha kabarık veya biraz daha düz dantel kol taktırılabilir yada sıfır kol olabilir.

Beğendiyseniz giyin tabi ama erkek tarafının özellikle nişanlınızın gördüğü birebir aynı gelinliği ben tercih etmezdim. Uzak akraba, arkadaş vs gelinliği daha iyi olur sanki.

Ama siz beğenmişsiniz, kabul etmişsiniz o zaman annenizle konuşun beğendiğinizi o parayla başka bi eksiğinizi tamamlayabileceğinizi falan.

valla iyi fikir,bir kaç saat giydim dolapta yer tutuyor atsan atilmaz satsan satilmaz basa bela yani :)) 10 yil olduu

oglanlarin sunnetinde giyeyeim diycem dugun duusnmuyorum
alan olsa verrim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…