- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Ben kuzenimin gelinligini giyecektim ama icimde hep bir acaba vardi. yani kesinlikle yeni almak istemiyordum sonucta iki saatlik bisey ve ailem de hic karismadi bana. Ama iste aile gordu gelinligi diye uzuluyordum ve bu konuyu actigim bir arkadasim kendi gelinligini teklif etti ve bayila bayila onu giydim. hatta daha cok yakisti. ben yeni gelinlige para verilmesine karsiyim. cunku hakikaten israf ve cok gereksiz masraf. ya gidin en ucuzundan askidan alin diktirme yapmayin ya da ailenizin bilmedigi bi arkadasinizdan alin.Gelinlik güzel beğendim, ayrıca masraf yapmak istemiyorum. Bunlar küçük hesaplar mı bilmiyorum ama nisanlima da üzülüyorum sonucta yeni atandı.
sen simdiden bitmiisin bu kadar iyilik iyi degilMerhaba kadınlar kulübü sakinleri...
Sorunum şu...
Nişanlım bana bir fikir sundu. Ablasının gelinliği olduğunu istersem o gelinliği giyebilecegimi ve istemezsem yenisini alabileceğimizi söyledi. Benim de gelinlik merakım olmadığı için ve sadece bir gün giyilecegi için kabul ettim. Benim için de iyi olur nişanlım masraf etmemiş olur çünkü karşı taraf alıyormuş adetlere göre. Görümcemin gelinligini giymek istediğimi anneme söyledim ama annem karşı çıktı. Kesinlikle olmaz yeni gelinlik alınsın vb şeyler söyledi. Açıkçası bir gelinlige o kadar para vermek de istemiyorum. Sizce annemi nasıl ikna edebilirim? Siz olsaydınız gorumcenizin gelinligini giyer miydiniz?
Gelinlik güzel beğendim, ayrıca masraf yapmak istemiyorum. Bunlar küçük hesaplar mı bilmiyorum ama nisanlima da üzülüyorum sonucta yeni atandı.
Nisanlina uzulme uzulecek duruma sen dusersin sonra...Gelinlik güzel beğendim, ayrıca masraf yapmak istemiyorum. Bunlar küçük hesaplar mı bilmiyorum ama nisanlima da üzülüyorum sonucta yeni atandı.
siz evli misiniz? acimayacagi adamla mi evlenmesini tavsiye ediyorsunuz? nedir yani? o zaman ben kirada oturmam ev alin bana diye cikip gitsin bir de. acimiyor ya hani.Nisanlina uzulme uzulecek duruma sen dusersin sonra...
Yarin obur gun annesine ezdirecekse ve surekli anne... anne.... annecigiiiim... diyecekse evet.siz evli misiniz? acimayacagi adamla mi evlenmesini tavsiye ediyorsunuz? nedir yani? o zaman ben kirada oturmam ev alin bana diye cikip gitsin bir de. acimiyor ya hani.
valla burda kaynanasindan cok ceken kadinlar arasinda bir arastirma mi yapsak ki? nisanliyken karsi tarafa en acimasiz davrananlarin kocalari daha mi hanimkoylu oluyor acaba diye. koca adayi karaktersiz olabilir ve anneci cikabilir ama konu sahibi bunun farkindadir herhalde az bucuk.Yarin obur gun annesine ezdirecekse ve surekli anne... anne.... annecigiiiim... diyecekse evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?