Görümcenin tebrik etmemesi

Aman ne kafaya takıyorsunuz, hata sizde söylememiz çok çok büyük hata...
Ben iki ameliyat iki tüp bebek ve daha neler neler yaşadım uğraştım.
Eşimin tarafından bir Allah'ın kulu bilmez neler yaşadım ettim yada uğraşılarımı.
Onlara söyleyip ağız açtırmam kimseye.
Şimdi de 3 ayı biraz geçti hamileyim, eşimin tarafından kimse bilmiyor.
Rabbim nasip eder doğarsa anca abileri Instagram'da paylaşırsa öğrenecekler.

Seni cok iyi anliyorum aynisi bende de var.beraberken yumusak yuzlulugumden onun yapmacikligini bile bile tavir alamam saf saf acarim icimi sonra karsiligini alamam.abisiyle can ciger bi bakarim beni el goruyor.
Senin yerinde olsam bozulurdum.ya aksam arasaydi esini skbra da seni isteyebilirdi hadi diyelimki seni aramadi veya kardesini aramak istedi.bu zamana kadar herseyi paylasmissin onu yakin gorup.
Bence ilk gorusmenizde soyle direkt ben icimde biriktirdin biriktirdim cok kotu patladim hakliyken haksiz duruma dustum.acikca soyle ben senle tum sureci paylastim beni de bir tebrik etmeni bekledim derdim.o aciklama yapsin bakalim ne dicek.seni de aramaya gerek gormedim derse ona gore tavir alirsin bundan sonra kimse de bise diyemez sana

Ben sizin bozulmaniza hak verdim...Hamile olan sizsiniz,sadece sizi arasa bile ikinizi de kutlamış olacaktı,ama kardeşini aradığı için sadece kardeşini kutlamış oldu şimdi.
Kardesler arasında aradı-aramadi problem olmaz,böyle durumlarda 3. Kişileri arayıp incelik göstermek önemlidir...Bir telefon nedir yani çok mu zor,arayıp iki kelime konuşmak...Kötü niyete bağlıyorum ben bunu.İnsanlar "iyi" olmaya çaba göstermiyor,kötü olmayı tercih ediyor nedense.

Umursamayin,takmayin,bebeğinize ve ailenize odaklanın.

Ben kafama takmazdim cunku bi dahakine bende bu tarz seylerde ayni seyi yapardim. Bu kadar basit. Mesafe koy tabi ama kuser gibi degil. Huyunmus gibi. Onlar darilsin da patlasinlar sana gelsinler o zaman soylersin ne var ne yok icindw kalani

Benimkiler de bilmiyordu
Tüp bebek iğnelerini vurulurken onların evine gitmiştik yazlıklarına
İğnelerimi kurcalamışlar. O sekilde öğrendiler

Keşke yapmasaydınız o kadar işi
Mecbur kaldim desem yeridr, masayi topluyoruz bir bakiyorum mutfakta tek kalmisim neyse dedim inanir misin cay ictikten sonra bahceden sandalyeler iceri tasinacakti ben tasiyamadim haliyle esiyle beraber o tasidi o kadar cok soylendi ki, yok cok yoruldim canm cikti her izinde buraya gelmek zorunda miyiz falan, sanki biz gelsinler diye yalvariyoruz her yil gelip sorun cikariyr
Keşke yapmasaydınız o kadar işi

Deneyeceğim kendini birsey sanmasına izin vermeyeceğim

Aramış işte erkek Kardeşini kadın. Saygı duymuş Görevini yerine getirmiş zaten illa yengeyi de aramak zorunda değil.
Belki yanlış düşünüyorumdur ama anneyi de aramak lazım değil mi?Bu bebeğin anası belli babası belli.Babayi sayıpta anne neden sayılmıyor?

amaaan beş sene uğraşacağım onca tedavi göreceğim sonunda hamile kalacağım değil görümcem anam babam tebrik etmese umursamam. dert ede ede bunu mu buldunuz allasen :)

ben gelinimizi aramıstım :)
kendisini çok evmesemde anne olacak o diye onu da aradım.

normal diyelim ama o halde yüzyüze gelince eşimin yanımda sırtıma terlik koyup ayagıma da terlik vermesinler madem
Önemli olan bunlara bakıp da beni de evlat gibi seviyorlar yanılgısına düşmemek olmaz çünkü kimse 20 küsur yaşında tanıdığı birini evladıyla aynı göremez

Bizimde gelinimiz aynı, ne kutlama ne başsağlığı ne hal hatir sorma yok... bende bu sene doğum gününde falan aramadim. Oda 4 yıldır beni arayip hic kutlamadi zaten. Var böyle insanciklar... ben hem gelin hem gorumceyim, gorumcemde var. Tüm olaylara objektif olarak bakmaya çalışırım ama durumu kurtarılmiyo bizim gelinin...

Ayni durumu ben de yaşadım. 2 görümcem de arayıp hayırlı olsun demediler.ki bu zor bsy değildi. bence böyle şeylerde hoş bir şey hoştur. 7 yabancı arayıp mutluluğumuzu paylasti.
benden sonra biri hamile kaldı ben de aramadım söylemedim ta ki biraraya gelene kadar konu açılınca tebrik ettim. Digeri de şimdi hamile bilmeme rağmen yine ben aramadim.kendisi beni aradı söyledi oylelikle tebrik ettim.

Benimkiler de bilmiyordu
Tüp bebek iğnelerini vurulurken onların evine gitmiştik yazlıklarına
İğnelerimi kurcalamışlar. O sekilde öğrendiler
Valla ben evimde bile iğnelerimi sakladım.
Bir tek annem biliyordu.
Böyle insanlar için can sıkmaya değmez çünkü.
Şu an kimse için kendinizi germe ve üzme lüksünüz yok, bir evlat için yıllarca uğraştık onca ameliyatlar tüp bebek vs vs.
Gayet rahat ve pozitif olucaz.
Vakti zamanı gelince sizde aynı duyarsızlığı yaparsınız.

Belki yanlış düşünüyorumdur ama anneyi de aramak lazım değil mi?Bu bebeğin anası belli babası belli.Babayi sayıpta anne neden sayılmıyor?
AYnı fikirdeyim
Asıl anneyi aramak gerek
Ben kardeşimden evvel gelinimizi aramıştım
Doğuracak olan sıkıntı çekecek olan babadan evvel anne

İyi yapmıssın
Aramak gerek kesinlikle

Ben de hem gelin hem görümceyim
Bazı hallerde sevmesen de aranması gerekir

Erkek neden aranır ki zaten, kadınin aranması gerekir . En büyük sıkıntıyı, tedaviyi gören onlar.

Hamilelikte tebrik için aranmasini da gereksiz buluyorum ancak sizin ki uzun bir tedavi süreci gerektirmiş , ameliyatta olmuşsunuz.

Arayıp geçmiş olsun demeliydi. Kardeşini aramayı biliyorsa sizi de arayabilir .

Ben de sakladım İŞTE kurcalamışlar :)

Teşekkür ederim

İstermisiniz oda size küsmüş olsun şahsi olarak onu aramadığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…