- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Eşim. Öyle DEDİ zatenİstermisiniz oda size küsmüş olsun şahsi olarak onu aramadığınız için
Eşim. Öyle DEDİ zaten
Biz onu aramadık diye bozulmuş olabilir DEDİ
Ayni evde yaşayan herkesi ayrı arayamayız ya:)
Eşim. Öyle DEDİ zaten
Biz onu aramadık diye bozulmuş olabilir DEDİ
Ayni evde yaşayan herkesi ayrı arayamayız ya:)
AYnı fikirdeyim
Asıl anneyi aramak gerek
Ben kardeşimden evvel gelinimizi aramıştım
Doğuracak olan sıkıntı çekecek olan babadan evvel anne
Eşimle aynı evdeyizE siz eşinizle ayrı evde misiniz?
Anne olacak olan benim değil mi ?Ee sizde esinizle ayni evde yasiyosunuz, o niye ikinizi ayri ayri arasin
Anne olacak olan benim değil mi ?
Ve her soruyu sorunu bana sordu bir aradayken
Eşime değil
Didik didik edip beni konusturdu
Ben söylemedim aslındaAma sizin samimiyetiniz yokmus ki gorumcenizle, o da kardesini arayip tebrik etmeyi yeterli gormus olabilir. Size sorular sorma konusunda ise, once siz tup bebek yaptircaginizi solemissiniz, o da sorular sormus, paylasmayi ve sorularini cevaplamayi siz tercih etmissiniz. Belki tup bebek yaptircaginizi solediginizde hic bisi sormasa ilgilemedi tedavimi biliyodu dicektiniz?
Bence bi art niyet yok, kafaniza takmayin.
Nasıl yani!!!Ben de sakladım İŞTE kurcalamışlar :)
Merhaba,
5 yıldır bebeğimiz olmuyordu.
Görümcem ile mesafeli bir ilişkimiz var.
Özel günler dışında pek arama sorma olayımız olmaz.
Kendisi ailesi ile yasıyor ,44 yasında iki çocugu olan boşanmış bir kadın.
Eşim evlenirken kendi iki çocugu için, evlendin diye yegenlerini unutmak yok diye baskı kuran bir kadın ve ayrıca eşim evlendiği için yegenlerin sana cok kırgın bu cocuklar babadan cok seni bildiler diye cümleler kuran bir kadın kendisi
İlk 3 sene çocugumuz olmadığını bilmiyordu,
2 sene evvel boş bir anımda bu durumu onunla paylaştım hatta tüp bebek yaptıracağımızı söyledim.
Kendisi ailesi ile yasadıgı için kv demlere ( senede iki kere gideriz farklı şehirdeler) gitiiğimizde o da orda olur çocukları ile.
Neyse bu benim durumu ona anlatmamdan sonra kendisi o kadar süre bir araya geldik ancak bir kere bile ne yaptığımızı sormadı bana.
Uzak şehirde iken samimi bir havamız yok ancak aynı ortama girince dışarıdan biri izlese bizi kardeş sanacak derecede yakın davranır. Ben de yumuşak yüzlü oldugum için kırgınlıgımı devam ettiremem.
Bu yaz kv demlerin yazllığında kaldık 6 gün
tüp bebek için iğne olduğum zamanlara denk geldi ve o sordu ben cevapladım tüm detayları.
ne sorunumuz var, ne kadara mal olacak, nerde yaptıracağız herşeyi öğrendi.
Velhasıl bu süreç 4 ay sürdü, benim tedavi sürecim.
Oradan döndükten sonra iki ameliyat oldum bunları da biliyordu ama arayıp sormadı bile.
Bunlara takılmadım ancak tüp bebek tutup hamile kaldığımda telefon ile bebek haberini kv deme verdik , görümcem de yanında idi o sırada.
(kvalidem kendisi sordu sonuç ne oldu diye ben de pozitif dedim)
Görümcem 3 gün sonra eşimi tebrik için aradı ancak beni arayıp da bir hayırlı olsun çok sevindim demedi.
Bu duruma çok bozuldum açıkcası , ne kadar uğrastıgımızı gördü ,bu masum bebek haberi için bir arayıp da hayırlı olsun demesi gerekmez miydi.
Ben bundan sonra mesafeli olmayı düşünüyorum kendisine karşı.
siz olsanız bozulur muydunuz o da ilk defa hala olacak.
Boşverin hiç takmayın. Benim kv ve görümce hamile olduğumu öğrendiklerinde de hamileliğin boyunca da 1 kere aramadılar. Doğuma geldiler 2 hafta kaldılar onda da ortalığı karıştırdılar zaten. Diyeceğim o ki mesafe iyidirMerhaba,
5 yıldır bebeğimiz olmuyordu.
Görümcem ile mesafeli bir ilişkimiz var.
Özel günler dışında pek arama sorma olayımız olmaz.
Kendisi ailesi ile yasıyor ,44 yasında iki çocugu olan boşanmış bir kadın.
Eşim evlenirken kendi iki çocugu için, evlendin diye yegenlerini unutmak yok diye baskı kuran bir kadın ve ayrıca eşim evlendiği için yegenlerin sana cok kırgın bu cocuklar babadan cok seni bildiler diye cümleler kuran bir kadın kendisi
İlk 3 sene çocugumuz olmadığını bilmiyordu,
2 sene evvel boş bir anımda bu durumu onunla paylaştım hatta tüp bebek yaptıracağımızı söyledim.
Kendisi ailesi ile yasadıgı için kv demlere ( senede iki kere gideriz farklı şehirdeler) gitiiğimizde o da orda olur çocukları ile.
Neyse bu benim durumu ona anlatmamdan sonra kendisi o kadar süre bir araya geldik ancak bir kere bile ne yaptığımızı sormadı bana.
Uzak şehirde iken samimi bir havamız yok ancak aynı ortama girince dışarıdan biri izlese bizi kardeş sanacak derecede yakın davranır. Ben de yumuşak yüzlü oldugum için kırgınlıgımı devam ettiremem.
Bu yaz kv demlerin yazllığında kaldık 6 gün
tüp bebek için iğne olduğum zamanlara denk geldi ve o sordu ben cevapladım tüm detayları.
ne sorunumuz var, ne kadara mal olacak, nerde yaptıracağız herşeyi öğrendi.
Velhasıl bu süreç 4 ay sürdü, benim tedavi sürecim.
Oradan döndükten sonra iki ameliyat oldum bunları da biliyordu ama arayıp sormadı bile.
Bunlara takılmadım ancak tüp bebek tutup hamile kaldığımda telefon ile bebek haberini kv deme verdik , görümcem de yanında idi o sırada.
(kvalidem kendisi sordu sonuç ne oldu diye ben de pozitif dedim)
Görümcem 3 gün sonra eşimi tebrik için aradı ancak beni arayıp da bir hayırlı olsun çok sevindim demedi.
Bu duruma çok bozuldum açıkcası , ne kadar uğrastıgımızı gördü ,bu masum bebek haberi için bir arayıp da hayırlı olsun demesi gerekmez miydi.
Ben bundan sonra mesafeli olmayı düşünüyorum kendisine karşı.
siz olsanız bozulur muydunuz o da ilk defa hala olacak.
Evet benim görümcem de yeğenleri ile eşime duygu sömürüsü yapar hepBoşversene..3 gorumcem var ilk kez hala oldular..ücude ne tebrik etti ne dogumuma geldi..kizimi 1 yasina gelince gorduler.
Ikisi swvdi ama kicik olan yuzune bile bakip ssevmedi bile.
Esim kucuk olanla gorusmuyor artik.
Sigee ikisi ozur siledi.gorusuyoruz ama bu sizi icimde bi yerlerde kalacak.
Ustelik bebegimden sonra gorumcemin bir bebegi daha oldu arayip tebrik ettim.
Benim fitratima yakismaz kendi yaptigiyla utansin dedim.
Tuhaflar..kiskaniyorlar baskada bi neden bulamiyorum..
Cunku esimle 4 yil ugrastiktan sonra bebegimiz oldu ..bebegimiz yokken esim yegenleriyle ilgileniyordu..bebek haberi gelince resmen uzulduler ya neyse
6 gün kaldık araya Bayram girmıstıNasıl yani!!!
Kurcalamak mı?
Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum.
Gelinlerinin bavulunu karıştırmak mı???
Tüp bebek tedavisinde iki üç günde bir doktora gitmeniz gerek siz kaç gün kaldınız kayınvalidenizin yazlığında?
En son tüp bebek tedavimde 3 günde bir sonlara doğru 2 günde bir gitmiştim doktora.
Ben de hem gelin hem görümceyim
Bazı hallerde sevmesen de aranması gerekir
Kardeşine 'sen evlendin diye benim çocuklarım sana kırgın' diyen bir abladan ben bir şey beklemezdim doğrusu.görümcemin cocukları da kv -kp emeği ile büyüyor 15 yıldır
maddi ve manevi anlamda.
ve eşim evlenirken görümcem sürekli evleniyorsun diye yeğenleri unutmak yok diye baskı kuruyordu eşime.
iki tane kazık kadar yeğen eşimi bir kere olsun aramaz ancak görümcem sürekli sen evlendin diye dayılarına kırgın çocuklarım der.
Bu cok masum bir Bebiş haberi idi amaKardeşine 'sen evlendin diye benim çocuklarım sana kırgın' diyen bir abladan ben bir şey beklemezdim doğrusu.
Belli ki sağlıklı düşünemiyor, kendi haline bırakın.
Merhaba,merhaba...
Eş ailesinden az beklenti çok huzur...
Hani tebrik etmeleri felan bir kenara da bavulumu karıştıran insanlarla asla görüşmem.6 gün kaldık araya Bayram girmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?