Görümcenin tebrik etmemesi

Anne olacak olan benim değil mi ?
Ve her soruyu sorunu bana sordu bir aradayken
Eşime değil
Didik didik edip beni konusturdu

Ama sizin samimiyetiniz yokmus ki gorumcenizle, o da kardesini arayip tebrik etmeyi yeterli gormus olabilir. Size sorular sorma konusunda ise, once siz tup bebek yaptircaginizi solemissiniz, o da sorular sormus, paylasmayi ve sorularini cevaplamayi siz tercih etmissiniz. Belki tup bebek yaptircaginizi solediginizde hic bisi sormasa ilgilemedi tedavimi biliyodu dicektiniz?

Bence bi art niyet yok, kafaniza takmayin.

Ben söylemedim aslında
Kv yazlığına gitmıstık iğne kullanma zamanımda
Sakladığım poşetleri kurcalamışlar
İğnelerimi görmüşler
Söylemek zorunda kaldım bennde

Boşversene..3 gorumcem var ilk kez hala oldular..ücude ne tebrik etti ne dogumuma geldi..kizimi 1 yasina gelince gorduler.
Ikisi swvdi ama kicik olan yuzune bile bakip ssevmedi bile.
Esim kucuk olanla gorusmuyor artik.
Sigee ikisi ozur siledi.gorusuyoruz ama bu sizi icimde bi yerlerde kalacak.
Ustelik bebegimden sonra gorumcemin bir bebegi daha oldu arayip tebrik ettim.
Benim fitratima yakismaz kendi yaptigiyla utansin dedim.
Tuhaflar..kiskaniyorlar baskada bi neden bulamiyorum..
Cunku esimle 4 yil ugrastiktan sonra bebegimiz oldu ..bebegimiz yokken esim yegenleriyle ilgileniyordu..bebek haberi gelince resmen uzulduler ya neyse

Ben de sakladım İŞTE kurcalamışlar :)
Nasıl yani!!!
Kurcalamak mı?
Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum.
Gelinlerinin bavulunu karıştırmak mı???
Tüp bebek tedavisinde iki üç günde bir doktora gitmeniz gerek siz kaç gün kaldınız kayınvalidenizin yazlığında?
En son tüp bebek tedavimde 3 günde bir sonlara doğru 2 günde bir gitmiştim doktora.

Çocuklar evlendiğine çok kırgın diyen biri için garip olmayan bir davranış..

Amaaaan bu kadar zaman emekten sonra bebişiniz gelecek inşallah değer mi keyfinizi kaçırmaya. Tebrik ederim sağlıkla, huzurla gelsin.

Boşverin hiç takmayın. Benim kv ve görümce hamile olduğumu öğrendiklerinde de hamileliğin boyunca da 1 kere aramadılar. Doğuma geldiler 2 hafta kaldılar onda da ortalığı karıştırdılar zaten. Diyeceğim o ki mesafe iyidir

Bebeğiniz olucak ne mutlu size.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Düşünmeniz gereken son şey bile olmamalı görümcenin arayıp aramaması.Düşünecek ve planlayacak o kadar çok güzel şey varken görümcenin aramamasını mı düşünüyorsunuz? Çok da fifi yahu !! Sen anne olucaksın inşallah , sadece bunu düşün.

Evet benim görümcem de yeğenleri ile eşime duygu sömürüsü yapar hep
Kutlamasın ama cocuk doğunca en cok o seviyormuş gibi kendini satacak bize

6 gün kaldık araya Bayram girmıstı

Kardeşine 'sen evlendin diye benim çocuklarım sana kırgın' diyen bir abladan ben bir şey beklemezdim doğrusu.
Belli ki sağlıklı düşünemiyor, kendi haline bırakın.
Merhaba,merhaba...
Eş ailesinden az beklenti çok huzur...

Bu cok masum bir Bebiş haberi idi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…