- Konu Sahibi afra tafra
-
Ya sen birseyi atliyorsun. Normal ihtiyac degil 800 tl telefon abisi tabiki zor zamaninda destek cikar ama 200 tl lik telefonlada idare edebilir anlatabiliyomuyum? lüks ihtiyaci varsa gider calisir olay bu herkesin kendine göre harcamalari var. Hem merak etme ben cocuklarimi nasil yetistirecegimi cok iyi biliyorum en azindan yüzsüz yetistirmicem orasi kesin.Valla bu adamlara üzülüyorum, kendi çalışıp kazandığı paraları özgürce harcama lüksleri yok.
Benim bi abim öyleydi, yengemin gazına gelip en zor anımda bile bana destek olmadı.
Hiçbir zaman hakkımı helal etmedim ve tamamen sildim.. Amaç para değil, amaç kardeşlik..
Çocuklarınızı kendiniz gibi yetiştirin olur mu?
Kardeşine bir iğne bile almasın. Ayyy aman Allah korusun...
Selametle....
şu birikim kısmına ben de takıldım. allah allah ben zenginim de haberim mi yok acaba dedimsanırım burada en çok görümce ve k.valide savunucu benim buna rağmen ben bu yapılanı çok saygısızca buldum.. elbette hediye de alınır, acil ihtiyaç da alınır.. ama kibarlıktan en azından bir yengene sorarsın, ya da bir miktarını istersin.. biz millet olarak başkasından istemeyi seçmekten önce kendi ayakları üzerinde durmayı öğrensek sorun kalmayacak aslında..
21 yaşında ki bir insan bir yüzüğü bile abisinden istiyorsa orada bir sorun var demektir.. ayrıca 800 lira birikim için yok denecek kadar az bir para hele hele günümüz İstanbul şartlarında..
konu sahibi, senin yapacağın görümceni gördüğünde "tatlım telefonunu lütfen dikkatli kullan, bu seferlik oldu ama bir daha abine emrivaki yapma lütfen, zor durumdayız 2 kuruş biriktiremiyoruz." de.. her zaman dediğim gibi, empati yapamıyorsa sende zorla yaptır..
şu birikim kısmına ben de takıldım. allah allah ben zenginim de haberim mi yok acaba dedimneymiş 800 tlm varmış demek ki biriktirebiliyormuşum. el insaf diyorum.
Ya sen birseyi atliyorsun. Normal ihtiyac degil 800 tl telefon abisi tabiki zor zamaninda destek cikar ama 200 tl lik telefonlada idare edebilir anlatabiliyomuyum? lüks ihtiyaci varsa gider calisir olay bu herkesin kendine göre harcamalari var. Hem merak etme ben cocuklarimi nasil yetistirecegimi cok iyi biliyorum en azindan yüzsüz yetistirmicem orasi kesin.
olayı kardeşliğe vardıranlar var. kardeşlik sömürmek midir? kardeşlik abisinin kötü gününde bile harçlık alamayınca babaya şikayet etmek midir? kardeşlik para olmayınca aramayıp her konuşmada para mevzusunu en az bir kere açmak mıdır?
şu birikim kısmına ben de takıldım. allah allah ben zenginim de haberim mi yok acaba dedimneymiş 800 tlm varmış demek ki biriktirebiliyormuşum. el insaf diyorum.
Sen parçalarsın zaten, konularından biliyorumTek maasla geciniyormussunuz birde ,eşin memurmuş ,bebek varmış ..ben adami parcalarimda 'fuzuli' 800 lira yollatmazdim -.- ciddiyim
biz sana fevri diyoruz ama en iyisini sen yapıyormuşsunTek maasla geciniyormussunuz birde ,eşin memurmuş ,bebek varmış ..ben adami parcalarimda 'fuzuli' 800 lira yollatmazdim -.- ciddiyim
Tabi ki yuzsuzluk, 21 yaşında bir yetiskinden bahsediyoruz, çok istiyorsa çalışır alır 800 tlik telefonu.Abiden para istemek yüzsüzlük oluyorsa, tamam. Yüzsüz yetiştirmeyin...............!!!!
konu telefon değil evet. konu abisinin aile olmasını kabullenemeyen kardeşler. eşi dış kapının dış mandalı sayan zihniyet. çalışmıyorsan , kazanmıyorsan konuşma hakkın yok diyen insanlar.Hanımefendi eşinize de bunları söyleseniz eminim bir dahaki sefere yapmaz. Hatta görümcenize bu konunun linkini atın okusun.. Oldu mu? ?
Ayrıca hani konu telefon değildi? Bana öyle demiştiniz..
Neyse ya bananeyse sanki........
İnsanları bazı noktalarında vurmak sen çalışmıyorsun o zaman sus demek ne kadar acınası bir durum.
Neden çalışmıyor sordunuzmu?
Bir kadın çalışmıyorsa hiç bir şey söyleme hakkına sahip değil mi bunu diyen bir kadın olunca insanın dahada siniri bozuluyor.
ne kadar ayıp ya.
çok acınacak durumdasınız.
Okumakla adam olunmuyor.
sizin anneleriniz çalıştımı? Şimdi bu konu sahibi çalışmış olsa tepki gösterse o zaman farklımı olacaktı yorumlarınız?
eltisinin kv. sine annecim demesine laf söyleyen gelip burada aile dersi veriyor
Ben bu yaşıma geldim babamdan istemedim utandım.
abisinin gönlünden gelir alır istemek GÖRGÜSÜZLÜKTÜR
onuru olan insan ne dediğimi anlar,
sırıtnı annesine babasına dayamış veya meslek sahibi oldu diye egosu tavan yapan insanlar anlayamaz
21 yaşında kadın o neden çalışmıyor peki oda çalışsın.
Biride dememiş ki neden çalışmıyor neden kendi almıyor ayıp ya ayıp
biz sana fevri diyoruz ama en iyisini sen yapıyormuşsun
Tabi ki yuzsuzluk, 21 yaşında bir yetiskinden bahsediyoruz, çok istiyorsa çalışır alır 800 tlik telefonu.
açıköğretimde okuyor. koca bekliyor evde.Bir de anlamadığım millet senin çalışmamana kilitlenmiş ama 21 yaşındaki görümcen neden çalışmıyor bende bunu sorayım..
daha önce yazdıysan da kaçırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?