• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceniz size düğün de ne taktı ? Yada görümce adayı geline ne takmalı ?

Kremlisanti

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
131
121
18
32
Merhaba kızlar.3 ay sonra erkek kardeşimin düğünü var.Nişan da altın ince bir bileklik takmıştım gelinimize.Düğün de de bilezik takmak istiyorum ama eşim iki çeyrek yani yarım altın takarsın diyor.Ama ben bilezik konusun da kararlıyım.Sizce ne takmalıyım.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler :)

ya durumunuz varsa takabilirsiniz elbette.
durumunuz yoksa da takamazsınız.

benim kardeşlerim bana takamamışlardı, ne düğünde, ne nişanda. hiç lafını etmedim, ettirmem de.
ben onların düğünlerinde takabilecek durumdaydım, taktım, eşim de neden takıyoruz demedi, dedirtmezdim de.

senin de içinden ne geliyorsa onu tak, ama takı takacağım diye de kendi maddiyatını çok zorlama.

not: bu arada hakkaten ya, bizimkiler bir çeyrek neyim takmadılar, bak şimdi gece gece :)

Benim görümce bi cumhuriyet takti.

Maddi duruma bağlıdır ne takılması gerektiği.

Nişanda da takmışsınız demek ki durumunuz var ama eşiniz öyle diyorsa bence eşinizi dinleyin derim.

Çook masrafım var.Durumum pek müsait değil ama yine de kardeşime bir blezik hediyem olsun diyorum.Eşim de maddi durumumuzdan ötürü çeyrek diyor :( Maddi açıdan iki çeyrek çok daha uygun ama kız tarafına da mahcub olmak istemiyorum :(

Çook masrafım var.Durumum pek müsait değil ama yine de kardeşime bir blezik hediyem olsun diyorum.Eşim de maddi durumumuzdan ötürü çeyrek diyor :KK43: Maddi açıdan iki çeyrek çok daha uygun ama kız tarafına da mahcub olmak istemiyorum :KK43:

Ne senin ne eşinin dediği olsun.2 yarım al tak

kızlar gece gece beni ağlatacaksınız.

kendi kardeşlerim bir şey takmadılar. bazı düğün masraflarında aileme yardım ettiler.

eşimin kardeşleri birer çeyrek taktılar.

nişanda hiçbiri bir şey takmadı.

konu sahibi, konuna daldım kusura bakma. sen iyi yapıyorsun, gençlere destek olmak iyidir.

[QUOTE="Kremlis post: 448406görmedimmber: hiçbişeye]Aaa ayıp yapmış o zaman.:KK12::KK12:[/QUOTE]

SORDUM Ablan ne taktı dedim.görmedim çünkü.hiçbişey dedi eşim

ben bileerzik takdim gelinimize duugunde (ayri nisan takisi yokud )
benim gorumem bana bisey takmadi

ailenizden yardim isteseniz borç oalrak

Üç görümcem var üçü de bilezik taktı. Hepsi çalışıyor, memurlar ve eşime çok düşkündür bunun da etkisi vardır. Normalde de iyiler zaten. Senin durumun uygunsa bir bilezik tak. Değilse yarım altın tak. Sonuçta nişanda bilezik takmışsın. En önemlisi sevginizi gösterin.

Back
X