• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceniz size düğün de ne taktı ? Yada görümce adayı geline ne takmalı ?

Takmayi bırak düğüne bile gelmedi kendisi..

Isterdim tatlı mı tatlı bir görümcem olsun takı da istemezdim. Ama kendisinin hiç bir faydası yok üstüne zararı var.

ben bileerzik takdim gelinimize duugunde (ayri nisan takisi yokud )
benim gorumem bana bisey takmadi

ailenizden yardim isteseniz borç oalrak

Evet son care o artık.Gelinimiz bakmaz öyle seye,Kardeşim de bakmaz zaten.Borc harç da olmayacak kendi evlerin de oturacaklar ama kız tarafı bakar :) Gelinimiz mülayim hanım bir kız ama abileri ve ablaları fena..

EvetQUOTE="Kremlisanti, post: 44840734, member: 729381"]Evet son care o artık.Gelinimiz bakmaz öyle seye,Kardeşim de bakmaz zaten.Borc harç da olmayacak kendi evlerin de oturacaklar ama kız tarafı bakar :) Gelinimiz mülayim hanım bir kız ama abileri ve ablaları fena..[/QUOTE]
Bilezik taksan ince derler gene eleştiriler
iyisi mi 2 altın al yarım tak
yada 5 çeyrek al
beşibiyerde gibi takıver :)
Allah mutluluk versin canım

Benim görümce de düğünde birşey takmadı, k.validemin takacağı bileziklerden birini almış ben takayım diye onu taktı. Ben sonradan öğrendim tabi durumu eşimden. Kendine de nişan kına ve düğüne 3 farkli elbise diktirdi toplam 1500 tl verdi. Benim bilezik parasıyla düğünümde şıkır şıkır gezdi yani :) benim de erkek kardeşim var nasip olursa düğününde bilezik takmak gerek diye düşünüyorum.

Çook masrafım var.Durumum pek müsait değil ama yine de kardeşime bir blezik hediyem olsun diyorum.Eşim de maddi durumumuzdan ötürü çeyrek diyor :KK43: Maddi açıdan iki çeyrek çok daha uygun ama kız tarafına da mahcub olmak istemiyorum :KK43:

bileziktense cumhuriyet takin.
bozdurmak isteseler bes kurusa gidiyor bilezikler.
cumhuriyette hic deger kaybi olmaz

Merhaba kızlar.3 ay sonra erkek kardeşimin düğünü var.Nişan da altın ince bir bileklik takmıştım gelinimize.Düğün de de bilezik takmak istiyorum ama eşim iki çeyrek yani yarım altın takarsın diyor.Ama ben bilezik konusun da kararlıyım.Sizce ne takmalıyım.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler :)

suanki maddi durumunuz ile esiniz kendi kiskardesi konu olsa gene ayni sekilde mi yaklasirdi? bundan eminseniz sikinti yok. ote yandan tabii ki de maddi durumunuz ile alakali bir karar bu, kimi ailede pirlanta takilir, kimi ailede sadece altin. ben tek cocugum, benden buyuk olan kuzenlerim evlendiginde bekardim ve annem su bilezik takmislardi; kuzenimin esi de ben evlendigimde su bilezik takti aynen bana.

Benimkiler sadece kafayı taktılar :KK45:kötüydü kabul.

İmkanlar neyse onu yapın.bunun ölçüsü zor ben kardeşime bilezik takardım veya alması gereken bir eşyasını alırdım.

bak sen akilsizaa
benimkide gelmedi ama TR deydi dugun fr da :)
Valla biz tr de yapdık emme hanım 1 hafta olmuştu doğum yapalı (bence bu bahane değil çünkü hiç yatmadı) gelmedi yani,eşide gelmedi, ailecek doğum yaptılar :) heeee hediyede yollamadı.....

EvetQUOTE="Kremlisanti, post: 44840734, member: 729381"]Evet son care o artık.Gelinimiz bakmaz öyle seye,Kardeşim de bakmaz zaten.Borc harç da olmayacak kendi evlerin de oturacaklar ama kız tarafı bakar :) Gelinimiz mülayim hanım bir kız ama abileri ve ablaları fena..
Bilezik taksan ince derler gene eleştiriler
iyisi mi 2 altın al yarım tak
yada 5 çeyrek al
beşibiyerde gibi takıver :)
Allah mutluluk versin canım[/QUOTE]

Amin tatlım çok sağol.Bence de altın olabilir aklım karışık işte.eşime ikna olursam altın takacağım artık :)))

suanki maddi durumunuz ile esiniz kendi kiskardesi konu olsa gene ayni sekilde mi yaklasirdi? bundan eminseniz sikinti yok. ote yandan tabii ki de maddi durumunuz ile alakali bir karar bu, kimi ailede pirlanta takilir, kimi ailede sadece altin. ben tek cocugum, benden buyuk olan kuzenlerim evlendiginde bekardim ve annem su bilezik takmislardi; kuzenimin esi de ben evlendigimde su bilezik takti aynen bana.

Eşime bunu sorduğum da yüzü değişti fena bozuldu.Kardeşime gelince iş değişiyor.Eger bana bilezk taktrmaz ise,kendi kardeşine de ben taktırmam :)

Eşime bunu sorduğum da yüzü değişti fena bozuldu.Kardeşime gelince iş değişiyor.Eger bana bilezk taktrmaz ise,kendi kardeşine de ben taktırmam :)

yani tabii kisasa kisas hos degil ama elbet ki terbiyesizin terbiyesini vermek de sevap.

siz tatli lisan ile huyuna gidin; bence kirabilirsiniz ambargosunu

yani tabii kisasa kisas hos degil ama elbet ki terbiyesizin terbiyesini vermek de sevap.

siz tatli lisan ile huyuna gidin; bence kirabilirsiniz ambargosunu

Aynen canım ama insan yine de alınıyor çifte standart olunca :) İyidir hoştur eşim huyuna gidince istediğimi yapar elbet.Tek görümceyim o yüzden blezik dha uygun diye düşündüm çok sağol yorumn için :)

Düğün özel bir gündür, normal bir hediye gibi olmaması gerekir.
Herkesin maddi imkanı farklıdır ama bence özellikle kardeşler el gibi çeyrek yarım altın takıp geçmemeli.
Belki günlük bir altın kolye takabilirsiniz yarım fiyatına, saat olabilir ya da biraz bütçenizi zorlayarak bilezik de olur.
Benim evli ve bekar görümcelerim hem nişanımda hem de düğünümde ayrı ayrı bilezik taktılar.
Eşinizin kardeşi evlense çeyrek mi takarmış, bir sorun ona.

Çok hoş bilezik tarzında bir altin bileklikti. İleride diğerleri hep satıldı satılır o kalır :) çok pahalı olduğunu sanmıyorum. Ama çok sıktı

Hiç bir şey takmadı takması gerekirdi ev aldım hayırlı olsuna gelmedi gelmesi gerekirdi hatta bu haftasonu kv ile bu yüzden atıstım abisiydi yapması gerekir di durumunda yoksa borclanacak bir kere olan seyler bu işler yoksa ben gibi geline düşüp uc bucuk yıldır dinlerler

Back
X