Görümceniz sizi yok sayıp, küçük kızınızla bağ kurmaya çalışsa naparsınız?

yanlış anlamayın ama böyle bir zamanda 2 yaşında bir çocuğu sizin olmadığınız bir yere nasıl gönderiyorsunuz? ben kedimi bile eşimden başkasına güvenip emanet edemiyorum. annelik hakkınızı kullanın ve benim olmadığım yerde çocuğumun işi olamaz diyerek göndermeyin bence.

Butun görümcelermi böyle Allah'ım benimde sözde teyzemin kızıydı dediklerinin aynısını bana yapıyodu ben konuşmak isterken o bana karşı bir iyi bı kötü oluyodu.. nyseki evlendi kurtuldum ama şimdide aynısını 5 tane gorumcesi ona yapıyor stem ediyor neden beni ezik olarak görüyorlar diye Allah bırakmaz tabyy şimdi aramız iyi ama bu huyu hiç değişmedi ben konuşmayana kadar ona gulmeyene kadar soğuk buzdolabı gibi

Cok can alici bir Noktaya parmak basmissiniz. Aslinda esim sizin dediginiz gibi karsilik verse, bilirimki esim beni anliyor ve benim tarafimda. Sadece yapici olmak icin alttan aliyor.

Ben de kesinlikle öyle düşünüyorum. Bunu böylece eşinize söyleyebilirsiniz. "En azından beni anladığını bilsem çok daha rahat edeceğim" gibi olabildiğince şeffaf bir şekilde ifade etmeye çalışın bence kendinizi. İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntılarınız geride kalır.

Bende gorumceyim yengelerim var 2 tane daha yeni Allah bagislasin buyuk abimin kizi oldu 1 bucuk aylik hicde abi getir seviyim demedim dememde sevmeye gidiceksem de yengemi ararim.. bikere abimi aradim oda yengeni ara canim o daha iyi bilir dedi guzel usluple ve olmasi gerekende bu zaten..

Bir de iyi bir şey gibi yazmış. Resmen kendi cevap veremiyor çocuğu kullanıyor. Yanında babaanneyi, halayı kötüle kötüle sonra da "ayyy çocuğum hissliiii ayolll" diye utanan emojiler bas. Komedi
Dalgaya alıncak bi konuşma göremedim ben.Kişiyi karekterini tanımadan çok dan dan konuşuyosunuz

Bence izin verme. Abimin çocuğu, karısı da kimmiş diye düşünen tiplerden. Eşine göndermiyorum deme. Ben çıkacaktım kızımla de. Parka gideceğiz de. Kek yapacağız kızımla sonra gider de. Birşeyler uydur işte

Eğer evli olmuş olsaydi bayramda o gelip gittikten sonra giderdik ama malesef boşandığı için her daim annesinde o yüzden mecburen karsilacagiz. Ama ne kadar olsa da eskisi kadar rahat yaklasamayacak cocuklarima. Kızım birseylerin farkında ama oglum daha yeni dogdu. Gerçi onun da bi yerde durduğu yok ya emiyor ya ağlıyor nadiren de olsa uyuyor. Yani benden başka kimse bakamaz şimdilik

Allah aşkına kimse kimsenin anneliğini ne sorguluycak hadde sahip burda ne de agzina alacak.Bu yorumu yaptiginiz kisinin ne yuzunu gormussunuz ne yasantisini biliyosunuz nede anneligi hakkinda ufacik bilginiz war bir kelimeye gelmis burda kadini linç ediyosunuz.Herkes haddini takinsin kendinin duymak istemedigi hic bir kelimeye burda kimse kimseye diyemez lafinizi bilin oyle konusun.

Çocukken yazları anne tarafımıza kalmaya giderdik ablamla.
Bir araya geldikleri an muhabbet ederken babamın dedikodusunu yaparlardı. Sözde bize çaktırmayacaklar ya.. Sonra bunu gülüşmeler takip ederdi.

Babam da kendi halinde, sessiz, işinde gücünde, evini barkını tek başına çalışarak almış, 6 çocuk okutan o döneme göre ideal biri.

Resmen hasetliği, kıskançlığı hissederdik. Meyve veren ağaç taşlanır hesabı.

Biz 7-8 yaş civarındaydık ve bunu anlayabiliyorduk.

Biz çocuk aklımızla annem duysa çok üzülür, kızar derdik de bunu koca koca insanlar bilemezdi.

Ama kalkıp da sırf böyle konuşuyorlar diye tepkisel bir şey yapmadık. Zira babam bizi doldurmadı. Bir şey öğretmedi. İşi olmazdı zaten.
"Aferin onları iyi dinleyin bakalım beni konuşuyorlar mı" diye tembihlemedi. Biz anladık..
Ve iki aileyi ayrı tuttuk. Onlar anneanne, dede, teyze olarak kaldı. Herkes görüşmeye devam etti.

Eğer ailemizden biri bize 3 yaşımızdan bu yana "doldur boşalt" yapsaydı psikolojimizi düşünebiliyor musun?

Ben ona cok sey derdim de.. belli ki anlayacak beyin yok onda.. haddiymis gibi herkes anne olmasin lutfen ya diyecek luksu bulabiliyor kendinde.. sanki ona kalmis.. once kendine baksin o ondan sonra gelsin anneligime laf etsin..

Ben bu tarz kisileri pek de kaule almiyorum zaten kuzucum.. belliki basina gelmemis yasamamis.. ha insallah da gelmez basina benim yasadiklarimi yasamaz..
Allah aşkina balim ben neyin ne oldugunu bilen biriyim senin hakkinda herkes oyle bol keseden laf salliyoki nede olsa laf parayla deil ya.Herkes mukemmel anne herkes mukemmel seyler yasiyo demi zaten.Bi islerine gelmeyen yorum gordumu hurrraaa taşliyolar kimse kimsenin ne yasadigini bilmeden bi kelimeye bakarak ne dalga gecebilir ne ön yargiyla yaklasabilir herkes konusurken haddini aşmiycak heleki annelige bir laf soylendimi ben sinirlerime hakim olamiyorum...

Mune abla konuyu kapatirmisin gercekten kavgaya ilerliyo konu kimse ne dediginiz bilmez durumda banlancaksam da banla beni ama daha fazla sinirlenmek istemiyorum

Sizin doldurma anlayisinizla benim ki cok farkli.. aferim kizim demeyi doldurmak sayiyosaniz zaten bence benim dusuncem iyi yapmisim ozaman.. demekki sizin doldurma sekliniz aynen su: kizim babanin tarafi kotu kaka ee pis sevme onlari..
sizin anlayiniz bu.. benim anlayisim ise aferim kizim demek evet haklisiniz ben kizimi cok kotu dolduruyorum

Valla hakedene kin de tutsun.. ne yasadigimi bilmeden yorum yapmak size kolay tabi..
Kin tutmak guzel birsey mi? 3 yasinda bir cocuk annesinin yasadiklarindan oturu kin tutmak zorunda mi? Daha 3 yasindayken bunu ogrenmek zorunda mi? Ustelik oz halasina.. Ne guzel bir modelsiniz bravo. Saka gibisiniz daha fazla birsey yazmayacagim size.

Sizi ilgilendirmez. Bu benim yorumum. Size laf atmadim. Lutfen cikislar soldan.. :)

Hakedene gerekiyosa kin de tutsun kimseye ezdirmesin kendini.. ama sizin benim anneligime laf etmek haddiniz degil siz once kendinizi duzeltin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…