Görümcenizi/Eltinizi Hangi Sıklıkta Ararsınız

yeniyasam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
135
84
18
Görümcenizi/ Eltinizi ne kadar sıklıkta ararsınız? Sizden büyükse özellikle.

Hiç. Haketmiyorlar çünkü. Ararsa onlar arar binde bir. Niye gelmiyosun derlerse işlerim yoğun derim.

Görümcenizi/ Eltinizi ne kadar sıklıkta ararsınız? Sizden büyükse özellikle.
Walla benim eltimle aramda 2 yaş var bir kaç ay önce evlendi aramiz iyidir o da arar ben de ama ben şehir dışında olduğum için çok sıkı fiki değilizdir ortalama 15 20 günde bir galiba. Senin sorunun ne Elti ya da GörümceyLe ilgili?

Görümce yok.eltilerimi de hiç aramam onlar da aramaz, onlar birbirini de aramaz.bizimkisi seni uzaktan sevmek asklarin en guzeli kivaminda

Ama bir sorunumuz yok, bir araya gelince gayet iyi anlasıyoruz. Sadece paylaşacak çok bir şey bulamıyoruz telefonda.

Aramam. Kocamla konuşurlarken telefona isterse konuşurum.

bız en gec ıkı gunde bır gorusuruz, Bazen uzun aralar gorusemeyız.. donem donem degısıyor ama mutlaka ıletısımımız olur..

Yıl olmuştur aramadığım. Ayda yılda bir görüşülür bayram vs. Yeterli bana göre. Mesafe iyidir.

Çalıştığım için seyrek görüşüyoruz. Mesela 2-3 ay içinde 2 defa görmüşüz birbirimizi, tlf' la konuşmayı da pek sevmediğimden genelde o arıyor beni.

Gorumcem yok iki tane eltim var birini hic aramam birinede cuma gunleri arada mesaj atarım.

muhabbet için aramam, bişi oldugu zaman ararım. o da aynı sekılde.
bir sorunumuz yok.
elti yok

Son düzenleme:
Gorumcelerimle watsapptan konusuruz surekli
Eltimle de arada yazisir arada arasiriz. Bazen haftada 3 bazen 15 gunde 1 periyodu yok yani.

Eltim yok, dunyalar sevimlisi bir gorumcem var Allah baskasina benzetmesin, ben aramam kendisi arar hic beni rahatsiz etmez dozundadir tam istedigim gibi, sanirim benden kucuk diye
Seninkisi senden buyukse ve hazzetmiyorsan arama mecbur degilsin ya

Eltimle aynı şeyindeyiz ama pek gorusmuyoruz. Whatsapp dan yazisiriz ayda bir de görüşürüz. Ama bir sorunumuz yok bir arada olunca gayet iyiyiz. Görümcelerimi severim. Ama çok araşmayiz yine de. Biriyle 15 günde bi falan görüşürüz. Diğerleriyle 2-3 ayda bir oda hep onlar arar.Ay o kadar da seviyorum iyi insanlar niye hic aramıyorsam. Bugün arayayım bari :))

Hastalik ve kutlamalar dışında uzun muhabbet edecek kadar vaktimiz olmuyor gorumcemle.ama keşke olsaydı gorumcem muhteşem bir kadindir.Seviyoruz sayiyoruz birbirimizi. Eltim yok

Elti yok şükür. Gorumce ile de soz nişan dahil hicccc ltf da gorusmedik.gerçi yüz yüze de gorusmuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…