yakın olmak iyi ama sizinkide çok yakın olmuş. kocası olsun sizde onu herkesin içinde bir rencide edinde yaptıkları neymiş öğrensin. biişey dersede safa yatarsınız ay çok pardon öylemi anlaşıldı öyle demek istemedin ben senin iyiliğini düşündüm diye. benimki öyle yapıyor sinsi şeytan
canım aynısını yaşasın deme nolur beddua etme. Allahından bulsun de bak aLLAH KORUSUN KIZIN OLUR ÇOCUĞUN OLUR GENE DÖNER DOLAŞIR SENİ BULUR. MUTLAKA ÇOK HAKLISIN VE ÇOK SİNİRLİSİN AMA BEDDUA ETMEMEK EN İYİSİ. pardon caps lock açmışım yanlışlıkla.
aman ya tam başbelasıymış. Bizimki de abisine tutturur (eşime) bana apple bilgsayar al bana apple telefon al diye. Eşim sırf sussun diye bilgisayarı 2. el aldı arkadaşından ama hiç anlaşılmıyor 2. el olduğu bu anlamış bir şekilde abisinin başının etini yedi. snki bizim kendimize göre harcamamız yokmuş gibi sömürdükçe sömürüyor. abisi bunu özel yurda vermiş sıkıldı orada hanımefendi eve çıkmak istedi hem de tek başına bir ev kirası ne kadar daha elektriği suyu yakıtı da var bunun her ay bir ev parası gidiyor kendisine. yarı yıl tatilinde geldiğinde ablası ve abisiyle aklıma girdiler resmen acındırdılar bir şeyimiz yok giyecek abimden para istesen falan diye ben de istedim eşim direkt maaş kartını verdi. bu hanımefendi gitti kendisine 150 tl lik saç düzleştirici aldı 250 tl lik çanta aldı sanki benim eşim karun.
Ama benim aldığım bir tane hamile pantolonu hanımefendinin gözüne çok göründü hemen surat astı (malum karnım şiştikçe eski elbiselerim olmuyor üzerime)
velhasıl arsızlıkla yüzsüzlükle her istediğini yaptırıyor ama hala terbiyesiz, hala terbiyesiz.
Ben beddua hiç etmedim. Annem etti... Annem çaresiz kaldı. Mazlumun bedduası hesabı.... ben beddua etmiyorum. Eşimede dedim. Ben bu dünyada yüzleşmeyeceğim onunla. Öbür tarafta Karşıma geçecek bülbül misali doruları şakıyacak. Orda sen ve buna, bana yaptıklarına tanık olmuş ve susmuş herke solacak. O gözü bana ne niyetle baktığını dile gelip söyleyecek, O dili bana neden öyle konuştuğunu, kulakları bütün uzuvları dile gelecek ve Allah'ın önünde hesap verecek.. Bir bedduayla kurtulamaz yaptıklarından!
Ben beddua hiç etmedim. Annem etti... Annem çaresiz kaldı. Mazlumun bedduası hesabı.... ben beddua etmiyorum. Eşimede dedim. Ben bu dünyada yüzleşmeyeceğim onunla. Öbür tarafta Karşıma geçecek bülbül misali doruları şakıyacak. Orda sen ve buna, bana yaptıklarına tanık olmuş ve susmuş herke solacak. O gözü bana ne niyetle baktığını dile gelip söyleyecek, O dili bana neden öyle konuştuğunu, kulakları bütün uzuvları dile gelecek ve Allah'ın önünde hesap verecek.. Bir bedduayla kurtulamaz yaptıklarından!
2 adet var bende bunlardan...
şükür görüşmüyorum yapacak bişey bulamıyolar artık...
allah yardım etsin..
bekarmı görümcen...
Allah sana sabırlar versin vallahi. bizimkide biz evlenirken evimize hiçbirşey almadı. 1 baharat takımı aldı misafirmiş gibi. ben yinede kıyamadım evlenirken buna süpürge aldık, tüm nişan masraflarını karşıladık, eşim çok harcadık dedi eşimden gizli ütü parası verdim, bileziklerini kredi çekerek aldık. ve eşim gerek yok dedi illa ben dedim olmaz bilezik takalım diye. ama işte besle kargayı oysun gözünü. boşver sen aldıkları yaptıkları bi tarafta durur tıkanır yeri gelince. bizimki kocasıyla çok dertli.
evlenmeden önce dedimki bak canım yapabilecekmisin sen bu adamla biraz değişik diye. bana deidği laf biz sizin gibi kavga etmeyiz birbirimize saygılıyız... ne ayıp bu söylencek lafmı şimdi. her ecde olur kavga edince saygısızmı olunuyor.
Ama Allah büyük 2 hafta sonra kocam beni aldatıyor diye annesinin evine döndü. kocasısa gelmedi telefonda konuştular tıpış tıpış evine geri döndü.. düğünlerde, bayramlarda hiçbiyerde kocasını göremezsiniz. heryerde tek başına yada annesiyle sorana kocam çalışıyor diye. ama nerde Allah biliyor
doğru diyorsun canım. Ama merak etme bence burada yaşatılan hiçbir hesap karşılıksız kalmadan gidilmiyor. sen bu dünya gözüyla göreceksin onunda neler yaşayacağını merak etme..
Yine biz sanşlıyız eşimiz görüyor, eşi mecbur edenlerde var. İnanın Ailemle aynı şehirde olduğundan ben ailemi görmeye bile gitme istemiyorum. Oraya gitmeyi planlayınca bile stres basıyor. Ama eşim artık gitmen için zoramayacğım dediğinden beri rahatım...
1 tane var benimde, henüz 1 yıllık evliyim.
Kendisi benden 1 yıl önce evlendi, nişanımda kendi nişan elbisesini giydi, kına gecemde kırmızı kına elbisesini giydi, düğümde gelinliğini giyer diye bekledim ama
Allahtan kiralıkmış gelinlik geri vermiş giyemedi:) Siyah beyaz elbise giydi eşimle bana uyumlu olmak için sanırım:)
Kendisi eğitimlidir bununla övünür, ama ne yazık ki görgü ve yol yordamı öğrenemimiş, eğitimle bunları hiç alakası yok.
Bunlar ufak tefek kıskançlıkları daha neler var neler.
ayy aynı benım kii kınamda millet sormus gelın hangısı dıye......ayyy gıcık oluyorum ya napsam artık ısınmam ona kıskanççç bu görümcekler...
inşallah böyle devam eder canım. bizimde arabamız olduğundan görümcem nereye gitsek hemen yapışıyor bize. onun yüzünden kv bile almadan gitmek istiyorum eşimde kıyamıyor annesine babasına mecburen görümcede katılıyor yüzsüz. anam insanda utanma olur. yok bunda yokkkk. yemiş bitirmiş utanmışlığını. bende bu zamanlarda mecburen katlanıyorum kendisine. ay birde kahkahası var komik şey. bana lafta atamıyor hamilelik falan açıp konuyu üstüne çekmeye çalışıyor. başkasının yanında bana 1 laf etse bile asla altında kalmıyorum ben yapıştırıyorum cevabı. iması bile onu bozmama yeter. bildiğinden altta kalmayacağımı benim olduğum yerde hep dikkat çekmeye başlıyor. hamilede olmasa napıcakmış çok merak ediyorum doğrusu
inşallah böyle devam eder canım. bizimde arabamız olduğundan görümcem nereye gitsek hemen yapışıyor bize. onun yüzünden kv bile almadan gitmek istiyorum eşimde kıyamıyor annesine babasına mecburen görümcede katılıyor yüzsüz. anam insanda utanma olur. yok bunda yokkkk. yemiş bitirmiş utanmışlığını. bende bu zamanlarda mecburen katlanıyorum kendisine. ay birde kahkahası var komik şey. bana lafta atamıyor hamilelik falan açıp konuyu üstüne çekmeye çalışıyor. başkasının yanında bana 1 laf etse bile asla altında kalmıyorum ben yapıştırıyorum cevabı. iması bile onu bozmama yeter. bildiğinden altta kalmayacağımı benim olduğum yerde hep dikkat çekmeye başlıyor. hamilede olmasa napıcakmış çok merak ediyorum doğrusu
1 tane var benimde, henüz 1 yıllık evliyim.
Kendisi benden 1 yıl önce evlendi, nişanımda kendi nişan elbisesini giydi, kına gecemde kırmızı kına elbisesini giydi, düğümde gelinliğini giyer diye bekledim ama
Allahtan kiralıkmış gelinlik geri vermiş giyemedi:) Siyah beyaz elbise giydi eşimle bana uyumlu olmak için sanırım:)
Kendisi eğitimlidir bununla övünür, ama ne yazık ki görgü ve yol yordamı öğrenemimiş, eğitimle bunları hiç alakası yok.
Bunlar ufak tefek kıskançlıkları daha neler var neler.
ayy aynı benım kii kınamda millet sormus gelın hangısı dıye......ayyy gıcık oluyorum ya napsam artık ısınmam ona kıskanççç bu görümcekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?