• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumceye hakaret davası açmalı mi?

En büyük gorumce. Eşim 3 numara. Zaten kaç kere söyledi eşime enisten beni dinlemiyo maaşını bana vermiyo oraya gitme buraya gitme diyorum gidiyo lazım olanı almiyo hep içki iciyo sen karın için sigarayı bıraktın maaşını karına veriyorsun ne dese yapıyorsun enisten de böyle beni dinlese diye söyledi defalarca, sonra da karını dinleme vur,dov, ipleri eline verme parmağında oynatiyo enisten gibi ol vs demeye başladı. Eşim haddini bildirdi ve artık gorusmuyoruz laf atsa duymazdan geliyoruz ama insanın da sabrını bu sınırı var. Birde kocam enistesiyle konuşmaya çalıştı ne dedi ne yaptı bilmiyorum ama adam bizi faceden falan silmiş engellemiş şimdi gelse kocamın yüzey bakmiyo esimde bakmiyo. Kısacası onlar gelince biz gitmiyoruz kv lere. Birde kocasının yanında asla bize laf söylemiyor küfür hakaret yok canimlar cicimler kocası yokken yapıyor ne yapıyorsa. Yapıyordu dilim daha doğrusu. Artık gorusmyoruz.

bu kadar nefret edilecek ne var sizde de topunuz geberin kadar agır bi kelime söylüyor. başka bişey geçmediğine aranızda emin misiniz

Görümcelikle alakası yok kadın ruh hastası.
Ben de olsam açardım dava ama bu kadın yine devam eder. Değişmez bir şey.

Işte ben sustukca her dediğini yaptirabilecegini sandı baktı olmuyor hakaretler küfürler tonla. Eşimle bahcedeydik birgün eşim çok param olsun sıfır araba alcam falan diyordu yanbahceden sesleniyor ailecek o arabanın içinde geberin tozunuz kalmasın inşallah ailecek olun hepiniz. Kocami zor tuttum sakinlestirdim.
Hasta mıdır nedir? Sürekli çekilir dert değil.
Kaydınızı yapın,geçin karşısına dinletin ve hakaret davası açıyorum sana deyin. Terbiyesiz ya,çocuğa size ettiği laflar yenilir yutulur cinsten değil,haddini bilsin.

Böyle terbiyesizle hiç muhatap olmayacaksin. Oraya geldiklerinde her gün giyinip suslenip gezmeye gideceksiniz ki hasetinden daha da çatlar.

Bende öyle düşünüyorum ama kv kp sürekli bid bid bid başımda. Ocak tatilinde gelecek şimdi birde ben duyarım diye bahçeye çıkıp çıkıp konuşuyor bizim mutfaktan ses duyuluyor çünkü.

Kızım bi de bahçede konuşuyor. Sadece sen değil konu komşu da duyuyordur. Aç davanı, önce bir avukata danis istersen. Kanıtları nasıl tedarik edeceksin.

Kv yi kp yi umursamayin gelip bi bi ederlerse ee ben söyledim ben omrum boyunca bunu mu çekeceğim her yıl dersin.
Ya sen bişey yapmazsan bu böyle sürecek.

Dogru izinsiz kayitlar sucta sayilabilir.Hayirlisi cok bile sabretmissiniz.

Ama kadının kendi evinden duyuluyormuş sesler. Bence evde videoya çekmeye başlasın. Sonra balkona çıksın yine videoya çeksin. O sırada da soylesin videoya çekiyorum daha söylemek istediğin bişey var mı desin. O dengesiz daha çok kufreder zaten.

Sahitlerim annem babam kardeşim kocam ablam. Dava acar san sahitliknyapariz diyorlar. Hatta babam gideyim haddini bildireyim yeter yaptıkları dedi de annem sen karışma su an dedi daha da b.konu çıkarırsa ben git cem yol cam sacininbasinin dedi. Yeter kızımı sahipsiz sanmasın dedi. Hatta goruncenin yüzüne de kızıma bir dökün seni komalik ederim dedi.
Benim problemim şahitler değilde kv kp eşimin amcası halalari vs. Sürekli dava acmayim diye başımı yediler. Birde dava acarsam kocası boşarmış onu öyle söylediler.

Ayy seninle bu kadar ugrasacakarın neden gorumcene konuşuyorlar. Yapma koca kadınsın utanmanda mi yok diye. Sana gelenlere söyle canım, bana konusacaginiza ona konuşun de. Dava açarsan kocasi bunun için mi bosayacakmis. Sanane ayrıca herkes kendi yaptıklarından mesuldur. Bu kv ye halaya, amcaya hiç yumşama ki gorumcene fırsat vermesinler. Balkona bile cikarmadonlqr madem.

Zaten davadan anca 3-5 kuruş para cezası alır.

Allah korusun korktum valla. Ben zaten baş edemem ki o kadınlar aramızda epey boy farkı var en az 30 cm uzundur benden valla dava ederim falan deyince dokunmadı ama birkaç kez vurmaya kalmışlığı var. Zaten 6-7 aydır gorusmuyoruz. Kb gelecek diyo bizde hiç gitmiyoruz kapıma gelse kapıyı bile acmiyorum kilitli turu yorum hep dengesiz diye.
Siz bence bu evi satıp başka yerden ev alin gidin. Yani sizin aileniz değil. Size de musallat olmuş belli ki. Allahtan yurt dışında yaşıyor. O şekilde bile yetiyor.

En büyük gorumce. Eşim 3 numara. Zaten kaç kere söyledi eşime enisten beni dinlemiyo maaşını bana vermiyo oraya gitme buraya gitme diyorum gidiyo lazım olanı almiyo hep içki iciyo sen karın için sigarayı bıraktın maaşını karına veriyorsun ne dese yapıyorsun enisten de böyle beni dinlese diye söyledi defalarca, sonra da karını dinleme vur,dov, ipleri eline verme parmağında oynatiyo enisten gibi ol vs demeye başladı. Eşim haddini bildirdi ve artık gorusmuyoruz laf atsa duymazdan geliyoruz ama insanın da sabrını bu sınırı var. Birde kocam enistesiyle konuşmaya çalıştı ne dedi ne yaptı bilmiyorum ama adam bizi faceden falan silmiş engellemiş şimdi gelse kocamın yüzey bakmiyo esimde bakmiyo. Kısacası onlar gelince biz gitmiyoruz kv lere. Birde kocasının yanında asla bize laf söylemiyor küfür hakaret yok canimlar cicimler kocası yokken yapıyor ne yapıyorsa. Yapıyordu dilim daha doğrusu. Artık gorusmyoruz.

O yüzden demek siz dava acarsaniz kocasi kadını boşa diyorlar. Adam karısının ne manyak yalancı bir insan olduğunu öğrenecek

Yaaa ben olsam yapacağım şey onu daha da sinir etmek olurdu .kâle almayin ya onu.esimle bahçede yemekler yerdim .akşam gezmelere çıkardım. arkadaşlarımı çağırıp davet verirdim .mutluluğumla catlatirdim bi de yüzüne bakarak göz kirpip bi de gülücük atardim.küfürleri onun hanesine yazılıyor elbet hesabun verecek. davayla da uğraşmazdim.öyle bi hale getirirdim kii kendisi tatil için gelmek istemesin

Kayinpeder kaynana o kizi susturmuyorsa sahsen ben artik onlarla da gorusmem. Suskun kalmalari onu destekliyor anlamindadir cunku. Yerinizde olsam baska bir eve tasinirdim.

Merhaba arkadaşlar. Uzatmadan konuya girmek istiyorum.
Benim 3 tane görünce var. Ortanca ve küçük gorunce ile pek sorun yaşamıyoruz ama büyük görünce ile konuşmuyoruz gorusmuyoruz. Eşimin ailesi ile yan yana evlerimiz. Büyük gorumce de şehir dışında ve sömestr ve yaz tatillerini sürekli annesi nde geçiriyor. Biz de bu süre zarfında eşimin ailesine gidip gelemiyoruz. Nedeni ise yaşanan birçok sorun.
Evlendigim günden beri bulaşık makinesine ne gerek vardı, mikrodalgaya ne gerek vardı ocaklı fırına ne gerek vardı, annemlere çok gelen giden oluyor koltuklarinizi degisin diyen biri ve çok tartışmalar oldu. Istedigini yaptiramayinca etmediği küfür etmediği hakaret kalmadı. dogumumda annemlerde kaldim ben 3 hafta. eşime sezeryanda doğum mu normal yapısında göreyim kalksın çocuğuna baksın annesi nde kalmasın gibi laflar söylemiş ve eşim de o zamanlar ablasina inanmış bana kötü davranmıştı.
Zamanla eşimin hatrina samimi olmadan geldiğinde gider konuşurduk ama her konuşmada bur hakaret laf sokma hatta kizdiginda ya da ben cevap verdiğimde küfür hakarete kadar giden konuşmaları olurdu. Ki olayları anlatsam sayfalar yetmez.
En son eşim enistesinden yani bu şahsın kocasından 1000 tl borç istemişti. Isteme sebebi de eşim ameliyat olmuştu ve maas yatmıyor o süre zarfında kredi vs borçları kapatmak için istemişti. Rapor parası yaptığında geri odeyecektik. Eşim borç isterken 3-4 ay sonra ödeyeceğim diye almıştı o da problem değil ne zaman uygun olursan demişti ve ablana söyleme demişti. Ablası öğrenince parayı verdikten 1 hafta sonra sürekli arayıp parayı ne zaman geri vereceksiniz demeye başladılar. Canımızı yediler bizde kredi kartından taksitle çekip ödedik ve o günden beri eşim de ablasını merhaba merhaba dan başka davranmadı.
En son da kurban bayramında eşim ablasinin babasina benim hakkımda küfür ve hakaret içerikli konuşmalarını duyunca merabayi da kesti ve artık konuşmuyoruz.
Ama her geldiğinde benim kızımın kocamın hakkında söyledikleri duyuluyor çünkü bahçelerimiz aynı. En çok da benim hakkımda hakaret ve küfür içerikli konuşmaları sabrimi taşırdı. kv ve kp re kizinizi susturun artık yoksa hakaret davası acicam dedim ve gerçekten böyle devam ederse dava açmayı dusunyorum. Eşim de destekliyor. Ama kv ve kp sürekli dava açma o cahil vs şeyler diyor. Ben de o cahilse bile ben küfür ve hakaret duymak zorunda değilim ayağını denk alsın diyorum.
Sizce de bunca küfür ve hakaretine karşılık suskun mu kalmaliyim duymazdan gelip gidip cvp vermiyorum buna mi devam edeyim yoksa dava açayım mi?
Gerçekten söyledikleri sözler ağza alınmayacak derecede pis sözler. Kızıma p.ç bana da o.... diyor sürekli daha neler neler...
KADINA SIDDETE KARSIYIM AMA kayin peder kizina iki tokat vurup sus demiyomu

bence zihinsel ciddi problemleri var..
hiç muhatap bile olmayın. hayır davadan hapse falan düşer orda kendini perişan ederler dilini tutamaz bu kesin. sonra size vicdan azabı olur.
çünkü ciddi problemli çok belli. ama ben eşinin tavrına da sinir oldum. sana zulum etmiş ablasının sözüyle. kendisine kötü davranışı olduğu an silmiş.. hiç hoş değil. insan sezaryenli eşine bunu yapmazdı hiç değilse..

senin gorumce kafayi kirmis allah sabir versin

Back
X