görümceyi aramalı mıyım (lys tercih)

nalannn95

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
58
36
3
29
2. kere hazırlandığı, lisede sınıfta kaldığı ve ilköğretime 1 sene kadar geç başladığı için yaşı 21-22 şu an tam bilmiyorum. Çocuk değil yani buna göre değerlendirin lütfen. Ben de ondan 2 yaş büyüğüm. Ortopedik bir rahatsızlığı var ve gittikçe kötüleşiyor, kv-kp yaşlı. Eşim çok fazla ısrar etti okuması için ama o lisede dahi üniversite sonda ve 2.kere üniversiteye hazırlanırken sürekli erkek arkadaş sevdalısı oldu. Hani gerçekten iyi kişiler olsa eşim bile destek verecek ama yok nerede serseri var onu buluyor. (muş) Eşimin emeklerini hep nankörlükle karşılık verdi. Çoğu zaman azarlar ses tonu. Sanki eşimin ablası gibi. Telefonda bile para isterken X(abi demek yok) bana para gönder kıyafet alıcam vs. Ben eşime her zaman istediği miktarın iki katını gönder dedim, kv evine gittiğimde hep yemek vs üstlendim ona yengesi gibi değil ablası gibi arkadaşı gibi olmaya çalıştım tüm nezaketsizliklere rağmen. Hastalığına verdim yaş küçüklüğüne verdim her zaman okuması gerektiği iyi bi bölüm kazanması konusunda teşvik ettimTaki geçen konuşmamıza kadar. Puanı çok fazla düşüktü tercih yapma 3. hazırlan dedik artık bıktım dedi, 2018 kpss ye hazırlan dedik artık sınav lafı duymak istemiyorum dedi, en azından 2 yıllık dahi olsa sağlıkla ilgili bi bölüm yaz ki ataması kolay olsun dedik yok dedi, ha üni mezunusun ha değilsin bi fark olmaz o bölümde üniden mezun olduktan sonra işsiz kalacaksın şimdiden çalışma hayatına başla bi yerde sekreterlik gibi bi iş bulalım sana dedik olmaz dedi (adı 4 yıllık ya) gitti 4 yıllık ama saçma sapan bi bölüm yazdı. Ataması aşşşııırrıııı az. şimdi kpssye hazırlanmaya üşenen kız 4 sene sonra 90+ puan nasıl alacak bilmiyorum. Ve bize dedi ki siz aman ben üniversite okurum para göndermek zorunda kalırsınız diye korkuyorsunuz, dedi. Ve o lafından sonra bende ipler koptu.... Hiç onu arayıp sormak istemiyorum. Buz gibi içim. Ne hali varsa görsün diyorum, Bu kadar ilgiye ve düşünceye şımardı. diyorum.

Ama bir yandan da yine de nezaketen arayıp sormak istiyorum gibi. Aramazsam arkamdan konuşup milleti bana karşı dolduracak ve onu istemediğimi millete yayacak diye korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Ben mi yanlış yapmışım hareketlerimle

Ben olsam tam yularını bırakmam ama kendini bırakırım sonuç olarak belirli bir yaştan sonra herkez özgür bir birey size soruyorum biri size şunu şöyle yap böyle yap dediğinde yaparmısınız belki yaparsınız ama kişi sevdiği istediği şeyleri yapmak ister kimse kimseyi mutlu etmek için bişeyler yapmamalı belki pişman olucak okuduğu bölümden ama lütfen onu zorundalığa sürüklemeyin.

Ben hiç kimseye gereğinden fazla özverili olmama taraftarayım.
Önce kendi mutluluğum kendi huzurum gelir.
Beni suistimal eden insanları anında hayatımdan çıkarırım.
Bu nedenle görümcenizin hiç üstüne düşmeyin yok uş gibi davranın.

görümcenizin okul hayatında bir başlamışsınız,yaşı,başı,okul ve iş tercihleri (sanki fikrinizi sordu)

en sonunda aşşıırı atanamamazlıkta kalmamışsınız ,

aramazsanız millete dedikodu yapma potansiyeline gelmiş...

amaç tebrik etme kısmı aşmış, farklı boyuta geçmişsiniz

bu arada siz ne okudunuz? atamanız rahat oldu mu?

Arardım ben olsam, büyüklük bende kalsın. yakın olursanız idare etmek daha kolay olmaz mı ayrıca? bir arada ettiği lafa ne kadar kırıldığınızı, özellikle abisinin.. belirtin bence.

Evet sordu, soruyordu, fikrimi söyleyince de menfaatçi oldum. Üniversiye giderse para göndermek zorunda kalacaksınız bundan istemiyorsunuz dedi. Sizce bunları diyebilen bunca iyiliğe karşı hem bana hem abisine nankörlük yapmış biri arkamdan konuşma potansiyeline sahip olabilir diye düşünüyorum

Siz ne okudunuz ?

Buraya fikir almaya geldim adı altında Bayaaa bi kin dökülünce ben o bahsedilen hatanın tek taraflı olmadığını söylerim

Bazı şeylere fazla karisiyorsunuz

Arayın tabiki

Siz ne okudunuz ?

Buraya fikir almaya geldim adı altında Bayaaa bi kin dökülünce ben o bahsedilen hatanın tek taraflı olmadığını söylerim

Bazı şeylere fazla karisiyorsunuz

Arayın tabiki
Hemşirelik okudum. Atandım. Evet fikir lamaya geldim ve yaşadıklarımı bana yaşattıklarını anlattım. Bunda yanlış olan ne ki anlamadım. Kin dökmek değil ayrıca bunu neden böyle anladınız? Bana saygısızlık yapmış birini aramam normal ama saygısızlığını burada anlatmam normal değil öyle mi

o yanlış yapacak üzülen yine biz olacağız, zaten hasta bi kız, atanabilse kendi ayakları üzerinde dursa keşke..........

Bı insan kazanmaya çalışan yanlışlarını düzeltmek adına özveri göstermekten çok uslubunuzda kin gördüm...

Ne olursa olsun kolay veya zor bıyer gelmiş düşman değilsiniz tabiki aramaniz gerek...

Belki de uzun bir süredir özveri gösterip aldığım hakaret sayılabilecek "menfaatçi" yaftasından sonra kin olmasa dahi kızgınlık ve kırgınlık sanırım bu üslubumun sebebi.

aramayın ozaman....

yapma olasığı olarak gördüğünüz dedikodular umurunuzda olmasın

millet iyiliksever sen ve eşine inanır.
bilmiyor mu görümceni millet ,ne merem olduğunu

Rahatsızlığı nedir
Adını bilmiyorum fakat belki 5-10 sene sonra bir bacağı kesilebilir yüksek ihtimal. Bu durumda birinin çok daha çalışıp hayatını kurtarması gerekir diye düşünüyorum......

Rahatıszlıgının adını biliyormusunuz ? Engelli raporuyla kpss ye girmesi daha kolay olur hastalıgın sartları tutuyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…