görümceyi aramalı mıyım (lys tercih)

Adını bilmiyorum fakat belki 5-10 sene sonra bir bacağı kesilebilir yüksek ihtimal. Bu durumda birinin çok daha çalışıp hayatını kurtarması gerekir diye düşünüyorum......
Bu dediğiniz çok ciddi birşey
Kız Belliki depresyonda
Allah'ım...bacağının kesileceğini bilmek bunla yaşamak... Siz buna sadece seyircisiniz o bu duyguyu yaşıyor

İlk anlattiginizda kizdaki ergen simarikligi sanmıştım... Onu sorgulamadan yargılamadan yanında olun

Bu benim başıma niye geliyor isyanında haksızlığa uğramış gibi onun gerginliğinde

sanırım öyle..... :-(

Hemsiresiniz
Eşinizle annesiyle doktoruyla yapılabilir diye konussaniza
Kız anlatmayı tabiki sevmez kolay mı
Artık tüm yapılabilecekler yapıldı diyormuş doktoru, biz evlenmeden istanbul ankara baya götürmüşler doktora. Gerileme engellenemiyor.

sanırım öyle..... :-(

Sanırım ne demek tabiki öyle... Allah aşkına eşinizin kardeşi olmasını da geçin bı insan o tanımadığımız insana burdan üzüldük gereksiz kin tutmayın

Kız bunalımda tabiki tutarsız davranışı olur

Sizin bacağınız kesilebilir durumları olsa (Allah korusun) yengeniz bu konu hakkında bilgi sahibi olmasa ve size kinli olsa ne hissedersiniz... Anlamaya çalışın onu . Evet hayatını kurtarmak için daha çok çalışmalı ama ruh hali bunu desteklemiyor

Erkek arkadaş sevdasına düştü dediniz kız sevgiye aç

Artık tüm yapılabilecekler yapıldı diyormuş doktoru, biz evlenmeden istanbul ankara baya götürmüşler doktora. Gerileme engellenemiyor.

Gerçekten çok üzücü... Ne yasasam ne yapsam kar diye düşünüyor bırakın gezsin tozsun ... Bı destek alınması şart ... Hepinizin

Çok haklısınız. Sevgiye aç da olabilir doğru. anne babası biz diğer abiler ablalar o kadar ilgi sevgi verdik ki yetmedi anlaşılan, olabilir anlıyorum, anladım bunca zaman, ama son olay beni kırdı, ama bunu da sineye çekmek gerekmiş. bunu anladım. teşekkür ederim. buraya öz eleştiri için konu açıyoruz zaten, sağolun. demek ki alınganlık etmişim

Gerçekten çok üzücü... Ne yasasam ne yapsam kar diye düşünüyor bırakın gezsin tozsun ... Bı destek alınması şart ... Hepinizin
Herhalde biraz düşünce yapılarımız farklı, benim sağlık sorunum yoktu ama ailevi çok sorunum vardı ve ben bu hayatta kimseye bağımlı kalmamalıyım diye çok çaba sarfettim. Ondan da onu bekledim ama onun psikolojisi farklı işliyor cidden, hani memur olsa atansa vs kendi parası olur ne bize ne ailesine ne kocasına vs bağlı kalmaz. Elbette para herşey değil ama inanaın çok şey.... Ama o kısa vadede düşünüyor....

Rahatıszlıgının adını biliyormusunuz ? Engelli raporuyla kpss ye girmesi daha kolay olur hastalıgın sartları tutuyorsa
Bu dediğininzi anlayamadım, farklı sorular sorulup ataması daha mı kolaylaştırılıyor?

İyi de ne yani bir adı vardır

Kad erimedi mi kemik erimesi mi

Başka organlara sıçrar mı

Bu aşamada ağrı sızı hareket kısıtlılığı yapıyor mu

Kızın sanki karşılıksız sevilme ihtiyacı var acınmak değil de sevilmek istiyor da o nedenle serserilerle gibi geldi

kemik erimesi sanıyorum, bu konuda ailede kimse konuşmuyor

o yanlış yapacak üzülen yine biz olacağız, zaten hasta bi kız, atanabilse kendi ayakları üzerinde dursa keşke..........
herhalükarda öyle olacaktı bence.. canınızı fazla sıkmanın anlamı yok gibi görünüyor. ve onu düşündüğünüz için aramıyorsanız dahi yaptıkları sizi de ilgilendiren birini aramanız lazım diye düşünüyorum sonuçta atamazsın, satamazsın, ömür boyu yüzyüzesin..

Siz oylesiniz kendisi de öyle... Siz daha guclusunuzdur hayata karşı kendisi daha güçsüz...

Şuan sizin gibi dusunemeyecek durumda.

Fazla ustune gitmeyin, bu konuyla ilgili yorum yapmayin bir daha
ne isterse yapsin..

Arada sirada arayin yine ama havadan sudan konusun kapayin en iyisi bu.

siz yine arayın esinize emanet diye düşünün ama çok da üstüne düsmeyin bunaltmayın gerek yok artık küçük değil bide ters teper o yaslarda ne denirse kötülüge gözüyle görülür

Lise mezunu ve ev hanımı yaziyor da bilgilerinde....

engelli raporu alabilecek durumda, ama bilerek almıyor
Sağlıkçısınız, az çok hasta psikolojisinden de anlıyorsunuz zannediyorum, bilerek almıyor değil, bu kızcağız henüz 21-22 yaşında yani dış görünüşüne en çok önem verdiği zamanlar, bir hastalığı hele de bacağının kesileceği ihtimalini kabul edemeyeceği bir yaşta, kendini engelli olarak tanımlamak istemiyor, durumunu inkar halinde, ailenin hastalığı hakkında konuşmaması da bu yüzden, psikolojik desteğe ihtiyacı var, siz farklı sorunlar atlatmışsınız o farklı bir sorunla uğraşıyor, herkesin psikolojisi bir olmaz, hemşiresiniz çalıştığınız hastanede sağlık sorunu yüzünden bir uzvunu kaybetmiş hastaların katına çıkın gözlemleyin, insanın elini, ayağını, gözünü kaybetmesi kolay kabullenilebilir birşey değildir, hele de genç bir insan için psikolojik yıkımdır.

Ablalık yapın arayın, davranışlarına üzülüyorsanız da bunu bir abla gibi alıp karşınıza konuşarak halledin.

Ayni benm kardrsimi anlatmissiniz ben ablasi okdugim galde biraktim siz de birakin anlamazlar

Benim sizin davranislarinizda anlamadim noktalar var.
Neden para isteyince istedinin 2 katini yolluyorsunuz?
Neden abi kardes iliskisindeki ozeller (hitap ya da konusma tarzi vb) sizi rahatsiz ediyor.
Neden gorumcenizi küçük görüyorsunuz? (konusmanizdan cikardim)
Neden 22 yasina gelmis kizi bir seyler icin zorluyorsumuz?
Neden hem onu cok düşünüyor gözükürken tüm olanlardan rahatsiz oldunuzu düşündüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…