Bu dediğiniz çok ciddi birşeyAdını bilmiyorum fakat belki 5-10 sene sonra bir bacağı kesilebilir yüksek ihtimal. Bu durumda birinin çok daha çalışıp hayatını kurtarması gerekir diye düşünüyorum......
Hemsiresinizhayır bilmiyorum pek bahsetmeyi sevmiyor.
sanırım öyle..... :-(Bu dediğiniz çok ciddi birşey
Kız Belliki depresyonda
Allah'ım...bacağının kesileceğini bilmek bunla yaşamak... Siz buna sadece seyircisiniz o bu duyguyu yaşıyor
İlk anlattiginizda kizdaki ergen simarikligi sanmıştım... Onu sorgulamadan yargılamadan yanında olun
Bu benim başıma niye geliyor isyanında haksızlığa uğramış gibi onun gerginliğinde
Artık tüm yapılabilecekler yapıldı diyormuş doktoru, biz evlenmeden istanbul ankara baya götürmüşler doktora. Gerileme engellenemiyor.Hemsiresiniz
Eşinizle annesiyle doktoruyla yapılabilir diye konussaniza
Kız anlatmayı tabiki sevmez kolay mı
sanırım öyle..... :-(
Artık tüm yapılabilecekler yapıldı diyormuş doktoru, biz evlenmeden istanbul ankara baya götürmüşler doktora. Gerileme engellenemiyor.
Çok haklısınız. Sevgiye aç da olabilir doğru. anne babası biz diğer abiler ablalar o kadar ilgi sevgi verdik ki yetmedi anlaşılan, olabilir anlıyorum, anladım bunca zaman, ama son olay beni kırdı, ama bunu da sineye çekmek gerekmiş. bunu anladım. teşekkür ederim. buraya öz eleştiri için konu açıyoruz zaten, sağolun. demek ki alınganlık etmişimSanırım ne demek tabiki öyle... Allah aşkına eşinizin kardeşi olmasını da geçin bı insan o tanımadığımız insana burdan üzüldük gereksiz kin tutmayın
Kız bunalımda tabiki tutarsız davranışı olur
Sizin bacağınız kesilebilir durumları olsa (Allah korusun) yengeniz bu konu hakkında bilgi sahibi olmasa ve size kinli olsa ne hissedersiniz... Anlamaya çalışın onu . Evet hayatını kurtarmak için daha çok çalışmalı ama ruh hali bunu desteklemiyor
Erkek arkadaş sevdasına düştü dediniz kız sevgiye aç
Herhalde biraz düşünce yapılarımız farklı, benim sağlık sorunum yoktu ama ailevi çok sorunum vardı ve ben bu hayatta kimseye bağımlı kalmamalıyım diye çok çaba sarfettim. Ondan da onu bekledim ama onun psikolojisi farklı işliyor cidden, hani memur olsa atansa vs kendi parası olur ne bize ne ailesine ne kocasına vs bağlı kalmaz. Elbette para herşey değil ama inanaın çok şey.... Ama o kısa vadede düşünüyor....Gerçekten çok üzücü... Ne yasasam ne yapsam kar diye düşünüyor bırakın gezsin tozsun ... Bı destek alınması şart ... Hepinizin
Bu dediğininzi anlayamadım, farklı sorular sorulup ataması daha mı kolaylaştırılıyor?Rahatıszlıgının adını biliyormusunuz ? Engelli raporuyla kpss ye girmesi daha kolay olur hastalıgın sartları tutuyorsa
engelli raporu alabilecek durumda, ama bilerek almıyorRahatıszlıgının adını biliyormusunuz ? Engelli raporuyla kpss ye girmesi daha kolay olur hastalıgın sartları tutuyorsa
Artık tüm yapılabilecekler yapıldı diyormuş doktoru, biz evlenmeden istanbul ankara baya götürmüşler doktora. Gerileme engellenemiyor.
kemik erimesi sanıyorum, bu konuda ailede kimse konuşmuyorİyi de ne yani bir adı vardır
Kad erimedi mi kemik erimesi mi
Başka organlara sıçrar mı
Bu aşamada ağrı sızı hareket kısıtlılığı yapıyor mu
Kızın sanki karşılıksız sevilme ihtiyacı var acınmak değil de sevilmek istiyor da o nedenle serserilerle gibi geldi
herhalükarda öyle olacaktı bence.. canınızı fazla sıkmanın anlamı yok gibi görünüyor. ve onu düşündüğünüz için aramıyorsanız dahi yaptıkları sizi de ilgilendiren birini aramanız lazım diye düşünüyorum sonuçta atamazsın, satamazsın, ömür boyu yüzyüzesin..o yanlış yapacak üzülen yine biz olacağız, zaten hasta bi kız, atanabilse kendi ayakları üzerinde dursa keşke..........
Siz oylesiniz kendisi de öyle... Siz daha guclusunuzdur hayata karşı kendisi daha güçsüz...Herhalde biraz düşünce yapılarımız farklı, benim sağlık sorunum yoktu ama ailevi çok sorunum vardı ve ben bu hayatta kimseye bağımlı kalmamalıyım diye çok çaba sarfettim. Ondan da onu bekledim ama onun psikolojisi farklı işliyor cidden, hani memur olsa atansa vs kendi parası olur ne bize ne ailesine ne kocasına vs bağlı kalmaz. Elbette para herşey değil ama inanaın çok şey.... Ama o kısa vadede düşünüyor....
Lise mezunu ve ev hanımı yaziyor da bilgilerinde....Hemşirelik okudum. Atandım. Evet fikir lamaya geldim ve yaşadıklarımı bana yaşattıklarını anlattım. Bunda yanlış olan ne ki anlamadım. Kin dökmek değil ayrıca bunu neden böyle anladınız? Bana saygısızlık yapmış birini aramam normal ama saygısızlığını burada anlatmam normal değil öyle mi
Sağlıkçısınız, az çok hasta psikolojisinden de anlıyorsunuz zannediyorum, bilerek almıyor değil, bu kızcağız henüz 21-22 yaşında yani dış görünüşüne en çok önem verdiği zamanlar, bir hastalığı hele de bacağının kesileceği ihtimalini kabul edemeyeceği bir yaşta, kendini engelli olarak tanımlamak istemiyor, durumunu inkar halinde, ailenin hastalığı hakkında konuşmaması da bu yüzden, psikolojik desteğe ihtiyacı var, siz farklı sorunlar atlatmışsınız o farklı bir sorunla uğraşıyor, herkesin psikolojisi bir olmaz, hemşiresiniz çalıştığınız hastanede sağlık sorunu yüzünden bir uzvunu kaybetmiş hastaların katına çıkın gözlemleyin, insanın elini, ayağını, gözünü kaybetmesi kolay kabullenilebilir birşey değildir, hele de genç bir insan için psikolojik yıkımdır.engelli raporu alabilecek durumda, ama bilerek almıyor
Ayni benm kardrsimi anlatmissiniz ben ablasi okdugim galde biraktim siz de birakin anlamazlar2. kere hazırlandığı, lisede sınıfta kaldığı ve ilköğretime 1 sene kadar geç başladığı için yaşı 21-22 şu an tam bilmiyorum. Çocuk değil yani buna göre değerlendirin lütfen. Ben de ondan 2 yaş büyüğüm. Ortopedik bir rahatsızlığı var ve gittikçe kötüleşiyor, kv-kp yaşlı. Eşim çok fazla ısrar etti okuması için ama o lisede dahi üniversite sonda ve 2.kere üniversiteye hazırlanırken sürekli erkek arkadaş sevdalısı oldu. Hani gerçekten iyi kişiler olsa eşim bile destek verecek ama yok nerede serseri var onu buluyor. (muş) Eşimin emeklerini hep nankörlükle karşılık verdi. Çoğu zaman azarlar ses tonu. Sanki eşimin ablası gibi. Telefonda bile para isterken X(abi demek yok) bana para gönder kıyafet alıcam vs. Ben eşime her zaman istediği miktarın iki katını gönder dedim, kv evine gittiğimde hep yemek vs üstlendim ona yengesi gibi değil ablası gibi arkadaşı gibi olmaya çalıştım tüm nezaketsizliklere rağmen. Hastalığına verdim yaş küçüklüğüne verdim her zaman okuması gerektiği iyi bi bölüm kazanması konusunda teşvik ettimTaki geçen konuşmamıza kadar. Puanı çok fazla düşüktü tercih yapma 3. hazırlan dedik artık bıktım dedi, 2018 kpss ye hazırlan dedik artık sınav lafı duymak istemiyorum dedi, en azından 2 yıllık dahi olsa sağlıkla ilgili bi bölüm yaz ki ataması kolay olsun dedik yok dedi, ha üni mezunusun ha değilsin bi fark olmaz o bölümde üniden mezun olduktan sonra işsiz kalacaksın şimdiden çalışma hayatına başla bi yerde sekreterlik gibi bi iş bulalım sana dedik olmaz dedi (adı 4 yıllık ya) gitti 4 yıllık ama saçma sapan bi bölüm yazdı. Ataması aşşşııırrıııı az. şimdi kpssye hazırlanmaya üşenen kız 4 sene sonra 90+ puan nasıl alacak bilmiyorum. Ve bize dedi ki siz aman ben üniversite okurum para göndermek zorunda kalırsınız diye korkuyorsunuz, dedi. Ve o lafından sonra bende ipler koptu.... Hiç onu arayıp sormak istemiyorum. Buz gibi içim. Ne hali varsa görsün diyorum, Bu kadar ilgiye ve düşünceye şımardı. diyorum.
Ama bir yandan da yine de nezaketen arayıp sormak istiyorum gibi. Aramazsam arkamdan konuşup milleti bana karşı dolduracak ve onu istemediğimi millete yayacak diye korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Ben mi yanlış yapmışım hareketlerimle
Benim sizin davranislarinizda anlamadim noktalar var.2. kere hazırlandığı, lisede sınıfta kaldığı ve ilköğretime 1 sene kadar geç başladığı için yaşı 21-22 şu an tam bilmiyorum. Çocuk değil yani buna göre değerlendirin lütfen. Ben de ondan 2 yaş büyüğüm. Ortopedik bir rahatsızlığı var ve gittikçe kötüleşiyor, kv-kp yaşlı. Eşim çok fazla ısrar etti okuması için ama o lisede dahi üniversite sonda ve 2.kere üniversiteye hazırlanırken sürekli erkek arkadaş sevdalısı oldu. Hani gerçekten iyi kişiler olsa eşim bile destek verecek ama yok nerede serseri var onu buluyor. (muş) Eşimin emeklerini hep nankörlükle karşılık verdi. Çoğu zaman azarlar ses tonu. Sanki eşimin ablası gibi. Telefonda bile para isterken X(abi demek yok) bana para gönder kıyafet alıcam vs. Ben eşime her zaman istediği miktarın iki katını gönder dedim, kv evine gittiğimde hep yemek vs üstlendim ona yengesi gibi değil ablası gibi arkadaşı gibi olmaya çalıştım tüm nezaketsizliklere rağmen. Hastalığına verdim yaş küçüklüğüne verdim her zaman okuması gerektiği iyi bi bölüm kazanması konusunda teşvik ettimTaki geçen konuşmamıza kadar. Puanı çok fazla düşüktü tercih yapma 3. hazırlan dedik artık bıktım dedi, 2018 kpss ye hazırlan dedik artık sınav lafı duymak istemiyorum dedi, en azından 2 yıllık dahi olsa sağlıkla ilgili bi bölüm yaz ki ataması kolay olsun dedik yok dedi, ha üni mezunusun ha değilsin bi fark olmaz o bölümde üniden mezun olduktan sonra işsiz kalacaksın şimdiden çalışma hayatına başla bi yerde sekreterlik gibi bi iş bulalım sana dedik olmaz dedi (adı 4 yıllık ya) gitti 4 yıllık ama saçma sapan bi bölüm yazdı. Ataması aşşşııırrıııı az. şimdi kpssye hazırlanmaya üşenen kız 4 sene sonra 90+ puan nasıl alacak bilmiyorum. Ve bize dedi ki siz aman ben üniversite okurum para göndermek zorunda kalırsınız diye korkuyorsunuz, dedi. Ve o lafından sonra bende ipler koptu.... Hiç onu arayıp sormak istemiyorum. Buz gibi içim. Ne hali varsa görsün diyorum, Bu kadar ilgiye ve düşünceye şımardı. diyorum.
Ama bir yandan da yine de nezaketen arayıp sormak istiyorum gibi. Aramazsam arkamdan konuşup milleti bana karşı dolduracak ve onu istemediğimi millete yayacak diye korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Ben mi yanlış yapmışım hareketlerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?