Acaba evlatlık edinmiş olabilirler mi, arkadaşın dediği gibi bi laf arasında geçer bi şey olur. Bi fotoğraf paylaşılır. Karnı büyümüş olur. Sosyal medya kullanan insanlarsa tabi. Ben özelden ismi öğrenmek istedim bana niye yazmadınız, mesajla ifşa olunmuyor ki...Ben isim konusuna takılmadım begenip koymuslar belki daha onceden vardir bu isim akillarinda ya da sizden begenip koymuslar. Benim takıldığım tek konu niye hamililigi esiniz saklamış bu bana cok ilginc geldi boyle br sey niye soylenmez ben olsam buna bozulurdum.
Canim konu sahibi ben degilim sanirim yanlis alinti oldu. 4. Cocuklari sanirim evlat edinme olsa bizim 3tane var bir tane de evlat edinmek istedik diyebilirler. Ablamlar mesela 2 cocuklari var bir tane de koruyucu aile oldular 3 tane kuzucuklarimiz olduAcaba evlatlık edinmiş olabilirler mi, arkadaşın dediği gibi bi laf arasında geçer bi şey olur. Bi fotoğraf paylaşılır. Karnı büyümüş olur. Sosyal medya kullanan insanlarsa tabi. Ben özelden ismi öğrenmek istedim bana niye yazmadınız, mesajla ifşa olunmuyor ki...
Ay tabi bir de benim oglan var 4 taneAcaba evlatlık edinmiş olabilirler mi, arkadaşın dediği gibi bi laf arasında geçer bi şey olur. Bi fotoğraf paylaşılır. Karnı büyümüş olur. Sosyal medya kullanan insanlarsa tabi. Ben özelden ismi öğrenmek istedim bana niye yazmadınız, mesajla ifşa olunmuyor ki...
Şahsi algılamayın bence sallamayın Ne yaparlarsa yapsınlar Bu arada oğlunuzun ismi ne merak ettim aylarımı verdim yazmışsınız daMerhaba hanımlar.
Kayinvalidemle ve üç gorumcemle aramda hiç bir sorun yok, hepsini çok severim çok iyi niyetlilerdir hiç birinin kötülüğünü görmedim hep iyilikleri olmuştur.
Mesele şu ki hepimiz ayrı ayrı sehirlerdeyiz ve bir görümcem yurt dışında yaşıyor. Çok sık aramam görüncelerimi ama gorustugumiz zamanlarda gayet iyi anlaşırız.
Yurt dışındaki görümcem hamileymis ama herkes bilmesine rağmen ben son ayında öğrendim. Kayınvalidem sana söylemeyi nasıl unuttuk filan dedi şaşırdı hatta. Sonrasında da doğumun olacağı gün belli olduğunda ilk beni aramış kayınvalidem hamileliği söylemeyi unuttuk ama doğum yapacağı günü ilk sana söylüyorum dedi. Gönlümü almaya çalıştı sanırım. Bozuldum habersiz olmama ama birşey demedim. Sonuçta belki sık arasam öğrenirdim. Ama eşim bile bildiği halde söylememesi agrima gitti.
Şimdi görümcem doğum yaptı ve dünyada isim kalmamış gibi benim oğlumun adını koymuş çocuğa. Ben mi abartıyorum yoksa onlar mı garip anlayamadım.
Hıı eksik okudum sanırım 3 çocuğu daha olduğunu kaçırmışım. Ya kk nin yeni haline adapte olamadım kimin mesajını alıntıladığımın bile farkında değilim özür.Ay tabi bir de benim oglan var 4 tane
Kesinlikle kadinin kalbini kirma, fakat mutlaka yaptiklari davranistan dolayi kirildigini kendinin onlara bu kadar el oldugunu bilmedigini söyle.Belki de... Tavır mi değiştirsem? Ya ama kayınvalidem çok iyi biri. Asla beni bilerek kırmaz ve diğer gelini yeğeni olmasına rağmen hep der ben seni seviyorum diye ve gerçekten belli de eder her ortamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?