Görüncemin hamileliği ve bebek adı

Acaba evlatlık edinmiş olabilirler mi, arkadaşın dediği gibi bi laf arasında geçer bi şey olur. Bi fotoğraf paylaşılır. Karnı büyümüş olur. Sosyal medya kullanan insanlarsa tabi. Ben özelden ismi öğrenmek istedim bana niye yazmadınız, mesajla ifşa olunmuyor ki...

Canim konu sahibi ben degilim sanirim yanlis alinti oldu. 4. Cocuklari sanirim evlat edinme olsa bizim 3tane var bir tane de evlat edinmek istedik diyebilirler. Ablamlar mesela 2 cocuklari var bir tane de koruyucu aile oldular 3 tane kuzucuklarimiz oldu

Ay tabi bir de benim oglan var 4 tane

Instagram'da hemen hemen aynı yaşlarda iki kuzen var. Pera Nil PerenEda diye. Ben de onları görünce düşünmüştüm,Pera Nil'in annesi olsam o kadar düşünüp düşünüp böyle orijinal bir isim bulduktan sonra en yakınım , kardeşim çocuğuna öyle yan sanayi gibi bir isim taksa bozulurdum herhalde diye:))
Sizin konuda da haber vermemeleri falan neyse. Ablam da mesela 3 aylık hamileyken söyledi bize. Bin kere de tembihledi kimseye yaymayin diye. Anne baba belki nazara gelmemek için ya da sadece canı istediği için çekirdek aile dışına haber vermek istemiyordur. Bunu anlarim. ama dünyada başka isim yokmuş gibi abisinin çocuğunun ismini koyması çok komik ya. Neden diye sordun mu?

Şahsi algılamayın bence sallamayın Ne yaparlarsa yapsınlar Bu arada oğlunuzun ismi ne merak ettim aylarımı verdim yazmışsınız da

Ay tabi bir de benim oglan var 4 tane
Hıı eksik okudum sanırım 3 çocuğu daha olduğunu kaçırmışım. Ya kk nin yeni haline adapte olamadım kimin mesajını alıntıladığımın bile farkında değilim özür.

Bence sizin için zaten onunla aramız iyi biz onu seviyoruz o da bizi seviyor, dolayısıyla kızmaz anlayışı hakim karşı tarafta. Siz eğer hayalkırıklığına uğradıysanız “ alındım açıkçası ben aileden değil miyim” diyebilirsiniz. Ama “ neden oğlumun adını koydunuz” diyebileceğinizi pek sanmıyorum. :)

Siz bence kayınvalidenize görümcenize değil bu kadar zamandır bildiği halde eşiniz size neden söylemedi diye şaşırın.Şaka gibi aynı evde yaşıyorsunuz ama size söylemiyor fazla meraksız eşiniz heralde.Eğer isim ahmet , mehmet gibi bir isimse sorun yok ama az kullanılan farklı olan bir isimse eğer ben çok gıcık olurdum.

Varya hiç üşenmeyip ismi öğrenmek için taa sonuna kadar sayfaları tek tek okudum ne kadar kıskançsınız onlardan çok size sinir oldum diyebilirim alt tarafı bi isim yani ne var bunda gök görmemişin bi oğlu olmuş tutmus seyini yolmuş... İnşallah ben senin gibi olmam kınamak da istemiyorum daha fazla bu kadar saklama kime yani seni nerden tanycaz memlekette o kadar insan var sanki ney ya belki de uydurdun bu derdi bizi kekliyosun sakladığına göre bi ismi diyemediğine göre... İyi geceler...

Ya 4. çocuk öyle heyecanla etrafa duyurulmuyor işin açığı. Bir de çok sıkı fıkı değilsen duymaman normal zaten neden alınıyorsun? Zaten az görüştüğün birisi nasıl duyacaksın?
Hiç boşuna bunu dert etme dışlandım diye bence. Ben amcamın 3. yü, kuzenimin 10 yıl sonra gelen 2. yi doğup neredeyse yaşına basacaklari zaman duydum
Isim de dediğin gibi zaten onlarında düşündüğü istediği bir isimmiş sana özel değildir. Samimi bulmuyorlar seni sadece o kadar.

Zaten yurtdışında yaşıyoruz, çocuklar beraber büyümeyecekler diye düşünüp ismi de böylelikle koymuş olabilirler

isim konusu normal bence.hoşuna giden, beğendiği bir isimdir koyar.şahsen ben de hoşuma gitmişse koyarım kimin adı olursa olsun umurumda olmaz. isimler tapulanmıyor :) ama size gıcıklığına koyduysa bilemem. ayrıca görümcenizin hamileliğinden haberiniz olmaması tuhaf neredeyse doğuma kadar haberiniz yok. kayınvalide ve görümceden ziyade eşinizin söylememesi garip değil mi? bir de hiç mi ortamlarda konusu geçmedi görümcenizin falan? konusu geçtiğinde bile doğumundan bahsedilirdi sanki özellikle saklanmış gibi. bazen birinin hamile olduğunu sana haber verirlerse söylerlerse duyarsın bazen de bir ortamda kişiler hakkında konuşulurken tesadüf duyarsın.sen nasıl duymadın anlamadım yani?

Hepsi değilde bir baş iki son anca bakındım . Üstelik saygı duyarım lakin kayınvalıdesının görumcesının eşinin vs bilen herkesin yaptığı asıl saygısızlık.
Bence gereksiz o kadar.

Siz abartıyorsunuz bence. Ben olsam gayet normal karşılardım hoşuna gitmiş koymuş koysun ne olacakki. Kişilik meselesi sanırm herkes aynı tepkiyi vermeyebilir kendi açımdan yodumladım sadece

Ozellikle soylememisler esin dahil. Isim buyuklerden birinin adiysa anlarimda, .. degilse sacmslik. Bu kadar skma cunku yurt disinda yasiyolarmis, yazdan yaza gorecegin kisiler icin uzulmeye degmez

Belki de... Tavır mi değiştirsem? Ya ama kayınvalidem çok iyi biri. Asla beni bilerek kırmaz ve diğer gelini yeğeni olmasına rağmen hep der ben seni seviyorum diye ve gerçekten belli de eder her ortamda.
Kesinlikle kadinin kalbini kirma, fakat mutlaka yaptiklari davranistan dolayi kirildigini kendinin onlara bu kadar el oldugunu bilmedigini söyle.

Isim konusunda haklısın bende olsam bukadar gizemden sonra birde benim çocuğumun adı konsa kızar hatta kırılırdım, biraz sanki bilinçli yapılmış gibi geldi bana

Görümcenizin eşi "biz o ismi düşünüyorduk" demiş zaten. Siz koydunuz diye vazgeçmek istememişler demek ki. Neden şaşırdınız anlamadım.
Sizin böyle yapacağınızı bildiklerinden söylemek istememişler demek ki.

Yerinizde olsam görümce, kayınvalide yerine eşime çatardım. Eş olduğunuz halde sizden bir şeyler gizleyen o sonuçta.

Bence cocuk mıktarı fazla oldugu ıcın aıle ıcınde saklamıslar demek kı. Bence aıle ıkıskılerını gozden gecırın esın sana soylemıyor sen gorumcenı 8 ayda hıc aramadn mı ya da bır ortamda hıc mı bulunmadn bırı derdı teyzemın cocugu olacak bılıyo musundan fılan. Ben oglumun adını ILGAR koyacagım ısım arayısında olanlar bakabılır. Aren azem adin goktug alptug bilge kaan Alparslan vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…