- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi karalahana06
-
Duygu anlamında kast ettim karşılık meselesiniAma siz düşündüğünüz gibi davranmadınız, cici elticilik oynadınız, bir sürü gereksiz hediyeler aldınız vs. Eltiniz aynı şeyleri yapmadı en azından.
Bu arada evde kayınbabamın telefonunda da görüntülü konuşma özelliği mevcut... Yani illa kaynım ve eltimin olması şart değil...
Mesele tam olarak bu teşekkür ediyorum gerçekten...Yaşlılar beceremiyor genelde ondan olabilir belki. Ama madem böyle bi talep var yerine getirmek adına eşiniz babasını görüntülü arayıp annenizin bu isteğini yerine getirebilirdi. Hem elti ve kaynınızla da ekstradan muhattap olmamış olurdunuz. Kayınvalide yüzünüze kapattıysa ayıp etmiş tabi.
Aynen hâlâ psikoloğa gitmemiş o kadar git dendi takıntı geçmiyor :)Yine siz yine eltiniz ve kaynınız.
Biraz kırıldım bu yorumunuza.Aynen hâlâ psikoloğa gitmemiş o kadar git dendi takıntı geçmiyor :)
Okey o zaman biz tesekkur ederiz yine beklerizPaylaşıp rahatlamak istedim. Teşekkür ederim.
Benim buraya yazabildiğim bir derdim bu. Diğerlerini buraya yazmamam umursamaz bir insan olduğumu göstermez...Bazı konularda insanların ne değişik gündemleri, aslında 'dert' tanımına girmeyecek dertleri var diye düşünmeden edemiyorum.
Çok şükür özel hayatımda ciddi dertlerim,sıkıntılarım yok.
Bununla birlikte az önce gazetede,
Avrupa'da daha iyi bir yaşam hayaliyle bir tıra doluşup havasızlıktan ölen insanların acı hikayelerini okudum.
Başka bir gazetede, Tenere çölünü geçip Libya'ya ordan da Avrupa'ya ulaşmaya çalışan ve çoğu çölde yitip giden Afrika'lı insanları okudum.
Okulumuzda, devlet koruması altından olup,
sevgi evlerinde kalan bir öğrencimiz var,
ciddi davranış sorunları yaşıyor,
onun durumu için bazı tedbirler almak lazım,
buna kafa yordum.
İlçe milli eğitimin başlattığı 'yetimlere destek' projesi için gönderilen videoyu izledim,
ordaki yetimlerin gözlerine takılı kaldım.
Bütün bunlardan sonra eltiyle görüntülü konuşma derdini nasıl yorumlamak lazım?
Bilemedim.
Bu nedenle yaşama amacı edinin diyorum size.
Ben ne söylemek istediğimi anlatamamışımBenim buraya yazabildiğim bir derdim bu. Diğerlerini buraya yazmamam umursamaz bir insan olduğumu göstermez...
O zaman siz de bunca sıkıntının içinde gelip bunları yazabiliyorsanız helal olsun ne diyeyim...
Tamda bundan bahsediyorum işte. Duygularınız karşılıklıydı ama siz buna rağmen mış gibi davrandınız. Eltinizin böyle bir tavrı yoktu. Olsaydı buraya mutlaka yazardiniz diye düşünüyorum. Olumsuz duygular beslediğimiz insanlara kötü davranmamiz gerekmiyor ama sizin yaptığınız da dürüst bir tavır değildi. Birde o kadar şeye rağmen eltinizden olumlu bir tavır görememek canınızı sıkan aslında. Umarım bundan sonra duygularınıza zıt tavırlar sergilemezsiniz.Duygu anlamında kast ettim karşılık meselesini
Evet çok büyük bir özgüven eksikliğim var hem de...Eski konularınızı inceledim, özgüven problemi yaşıyorsunuz ciddi şekilde. Yakın zamanda aşıp olgunlaşırsınız inşallah, o zaman bu tarz şeyleri dert etmezsiniz.
Kaç yaşınızdasınız. Belki zamanla aşarsınız. Bende de vardı görünürde özgüvenli gibiydim, içten içe abuk sabuk şeyleri kendime dert ederdim. Ama yıldan yıla bunu baya aştığımı fark ediyorum. 27 yaşımdayım bu arada.Evet çok büyük bir özgüven eksikliğim var hem de...
Ah bir kabul etse... kendisini kendisinden kurtaracak ama kabul edemiyor.Kendinize bir meşgale,bir amaç edinseniz?
Eltinizin ve kvnizin hayatınızın ana gündem maddesi olması, sizin de en düşünceli ve iyiniyetli gelin+elti olma çabanız gerçekten
çok ilginç.
Psikolojik açıdan durumunuz irdelenmeli.
-Eltime aldığım hediyeler- temalı konunuzda fark etmiştim durumunuzu yazmak şimdi nasip oldu.
Tamam da bunu abisi söylememiştir ki zaten. Kv işte görelim birbirimizi demek istemiş. Kendi göresi gelmiştir o şekilde söylemiştir çok mu önemli? Bu kadar her lafın altından mana çıkarmaya çalışmayın.Niyet iyi gelmedi... Aramak isteyen adam kendisi önden arar araya annesini vs sokmaz bence.
Ben de 25 26Kaç yaşınızdasınız. Belki zamanla aşarsınız. Bende de vardı görünürde özgüvenli gibiydim, içten içe abuk sabuk şeyleri kendime dert ederdim. Ama yıldan yıla bunu baya aştığımı fark ediyorum. 27 yaşımdayım bu arada.
Kabul ediyorum. O konuda bir sıkıntım yok.Ah bir kabul etse... kendisini kendisinden kurtaracak ama kabul edemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?