Görüntülü Konuşma Merakı

Seni çözemedim ilk açtığın konularda eltim,canım kvdemdi. Nasıl hediye alsam,şöyle mi yapsam heyecanlanmalar falan nerede kaldı. Şimdi kadının ara demesi suç olur oldu. Şimdi samimi geliyorsun,o zaman samimiyetine inanmamistim.

Tercih ettiğiniz şeyin absürtlüğünün farkında mısınız? Bi salın artık şu kaynı, eltiyi....

Karakter meselesi, istisnalar hariç ben de öyle görüntülü konuşmayı sevmiyorum. Biri beni görmek isterse bir manisi yoksa gelsin evime görsün, ben görmek istersem de geliyorum der giderim.

Ama eşini iyi gaza getirmişsin nasıl bi konuşma yaptın acaba?

Sizin adınızı görür görmez hemen anladım meselenin elti ve kayın ile ılgili olduğunu.

Sizin kadar sorunlu bir karaktere hiç tesadüf etmedim hayatımda.

Sizin tek rakibiniz Tolstoyun yarattığı Anna Karenina karakteri. Ve o da gerçek değil.

Işte kurmaca ve karakter yaratma konusunda dünyaca ünlü yazarın hayallerinden bile kilometrelerce öndesiniz sorunlu olma konusunda. Vallahi de bravo. Gelsin de elinize su döksün.

Onların öyle bir umrunda öyle bir umrundayız ki

Ayyy sorma ev hali bir de temizlik memizlik Valla bu konuda eşime Şükürler olsun. Bıraksan Nokia 3310 ile hayatına devam eder

Kayınvalidem ona benim yanımda kendi adı yerine yanlışlıkla benim adımla seslendiğinde eltim çıldırıyor. Ben ne alsam ertesi zaman gidip aynını alıyor. Her ne hikmetse tarzlarımız bu kadar mı benzer... Kendi Ablaları bile söylüyor valla X ile eltilik zordur. O sana Şükretsin... Falan

O kadar nazlı ve mızmız ki... Benim kaynım zamanında çok Ah almış... Kayınvalidem hep diyor ki Oğlum sen çok ah aldın aha da vefasızın birine denk geldin...

Size yemin ediyorum ki öyle kibirli bir aile ki burunları havada... Gerçekten havada kaz gibi kafaları sürekli yukarıda yürüyorlar.

Zaten kaynımla nasıl tanıştıklarını anlatsam buralar yıkılır... Resmen yuva üstüne yuva kurdu. Başka bir kızı istemeye gittiler bir hafta sonra nişan yapacakken her ne hikmetse benim kaynım o sözden döndü 1 ay sonra bununla nişanlandı... Bunu da övünülecek bir şeymiş gibi '' Ben kaptım Aahahahah fenayım değil mi " tarzında rahatça dile getirebilen bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…