- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi karalahana06
-
Tercih ettiğiniz şeyin absürtlüğünün farkında mısınız? Bi salın artık şu kaynı, eltiyi....Evet eşime yaptıklarını unutamam ama insan en azından pişman olur. Kadir kıymet bilir... Ne bileyim. Belki düşüncem size saçma gelecek ama göstermelik de olsa bi nezaket beklerdim ben...
Böyle uzak ve soğuk durmasındansa yalancıktan iyi görünmesini tercih ederdim...
İlginçValla görüntülü konuşacak bir durumumuz olmadı bugüne kadar
Karakter meselesi, istisnalar hariç ben de öyle görüntülü konuşmayı sevmiyorum. Biri beni görmek isterse bir manisi yoksa gelsin evime görsün, ben görmek istersem de geliyorum der giderim.İyi geceler arkadaşlar.. Eltim ve kaynım memlekete gitmişler bugün de kayınvalidem aradı bizi. Telefonu ben açtım.
kayınvalidem : '' Kızım hazır abinler buradayken Abini veya yengeni görüntülü arasanıza hem yeğeninizi görürsünüz hem de ben de sizi görmüş olurum '' dedi.
Kayınvalidem bunu söyler söylemez eltimin sesi geldi arkadan '' Anne ben yukarı çıkıyorum '' dedi(demek ki bizle konuşmak istemiyor ve kv arkadan iş çeviriyor)
((Bu arada biz yeğenimizi görmeye gitmiştik bunu önceki konularda yazmıştım.))
Bense o esnada temizlik yapıyordum ve eşim de uyuyordu. Dedim ki '' Olur Anne ama X şimdi uyuyor istersen akşam arayalım '' dedim.
Kayınvalidem de biraz trip atar gibi oldu sonra telefonu kapattık. Hatta sözümü bitirmeden kapattı diyebilirim.
Yaklaşık 2 saat sonra eşim uyandı ona durumu anlattım eşim de kayınvalidemi aradı ve dedi ki
" Anne ben bugüne kadar Karalahana06'yı bile görüntülü aramadım. Abimi görüntülü aramak da nereden çıktı. Ayrıca bunu neden Abimin kendisi söylemiyor da sen söylüyorsun '' şeklinde cevap verdi...
Kayınvalidem şok tabii beklemiyor öyle bir cevap...
Yani gerçekten aramak isteyen insan araya aracı koyar mı? Ne bileyim... Ya da eltimin o şekilde söylemde bulunması. Kayınvalidemin birden telefonu kapatması...
Biraz canım sıkıldı açıkçası...
Eşim böyle konularda inan ki gaza gelecek en son insanAma eşini iyi gaza getirmişsinnasıl bi konuşma yaptın acaba?
Onların öyle bir umrunda öyle bir umrundayız kiKonularinizdan anladigim kadariyla cok negatif, kendi kendine kuran, takintili ve kiskanc bir yapiniz var.. Ben sizi arkadas olarak bile cevremde istemezdim.
Hatta actiginiz ilk konuda eltinizi kiskandiginizi acik acik yazmissiniz. Kadin hissediyor sizin nasil bir insan oldugunuzu ve sizden uzak duruyor. Hakli hem de cok!
Emin olun siz onlarin umrunda bile degilsinizdir. Ama sizin akliniz surekli onlarda. Durmadan burada onlarin haklarinda konu aciyorsunuz.
Bence gidip tedavi olun. Kayinvalide, kayin, elti ve onlarin bebeklerine olan takintinizdan kurtulursunuz ve kendi hayatiniza odaklanirsiniz. Sizin icin daha iyi olur.
Ayyy sorma ev hali bir de temizlik memizlikBenim esim olsa hemen açardı kamerayı:) gene iyisiniz
Ayyy sorma ev hali bir de temizlik memizlikValla bu konuda eşime Şükürler olsun. Bıraksan Nokia 3310 ile hayatına devam eder
Aha ben yazarken bi tane daha geldiHaaa bir de benim kv elti sahibi değil. Bu yüzden empati de yapmadığı için habire kıyas
Yoldayız bebitom şu andaAha ben yazarken bi tane daha geldi
Yat uyu gizzz eltin kaçıncı uykusunda
Yoldayız şu anPazar pazar daha güneş doğmamış kafada sürekli elti ..... Normal mi sence ablam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?