Görüntülü Konuşma Merakı

Konu sahibi, neden inatla yaşınızı söylemiyorsunuz? :)

Kvniz sizin telefonunuzu mu arayip soyledi bunlari? Yoksa evi mi aradi? Esinizi aradiysa da siz actiysaniz yanlis yapmissiniz diyecem cunku

Aynı durumu çok çok yaşadım telefon konusunda bayram konusunda hatta eltim evine bulaşık makinası aldı niye hayırlı olsina gitmedin diye bile laf edildi bunlar hep çocuk ayrımının barız kanıtları

Benim annem de ablami hep goruntulu arar-bebekten sonra.
Bazen ben de ararim.
Bu ablama ,onun kasina gozune bayildigim anlamina gelmiyor ki :) zaten o da kamerayı direkt cocuga döndürüyor. Cocukla konusuyoruz.
Yani buradaki ozne siz ya da uyuyan esiniz degil
bebegi gormek,kendini ona hatirlatmak istemis. Iki torunu arasinda bag kurmak istemis.
Ha,siz istemiyorsaniz açmazsiniz tabii ki,merak eden evde gelsin sevsin diye de dusunuyir olabilirsiniz ama kadina sinir olmaniz yersiz olmus biraz

Benim bebeğim yok ki tatlım

Kendinize bir meşgale,bir amaç edinseniz?
Eltinizin ve kvnizin hayatınızın ana gündem maddesi olması, sizin de en düşünceli ve iyiniyetli gelin+elti olma çabanız gerçekten
çok ilginç.
Psikolojik açıdan durumunuz irdelenmeli.
-Eltime aldığım hediyeler- temalı konunuzda fark etmiştim durumunuzu yazmak şimdi nasip oldu.

Evi aradı ve bizim eltim veya kaynımın cebini aramamızı söyledi
O zaman tamam.
Esim uyaninca seni arar demeniz de normal
Esiniz uyaninca aramis,ne derse desin onlarin aralarindaki bir mesele
Kv sok olduysa oldu,kendi ogluna sok olmus zaten.
Eee anlamadigim nokta simdi burada size sorun olan ne var? Neyi dert ettiniz de paylastiniz bizimle?

Kv aradığımda genellikle görüntülü arayalım der. Bunu sorun etmek hiç aklıma gelmemişti. :/ Hele eşinin annesine çıkışı çok saçma. Karısını bile görüntülü aramıyormuş da bilmem ne. Sanki sırtında taş taşayacak. Karısını aramıyor çünkü her akşam birliktesiniz zaten.

Emin olun ki eltimle duygularımız karşılıklı

Niyet iyi gelmedi... Aramak isteyen adam kendisi önden arar araya annesini vs sokmaz bence.

Paylaşıp rahatlamak istedim. Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…