- 26 Ekim 2019
- 235
- 429
- 18
- Konu Sahibi karalahana06
-
İyi ki beni bu kadar takıntı haline getiren bir eltim yok. Eltim olsaydı ben de kaçardımPazar pazar daha güneş doğmamış kafada sürekli elti ..... Normal mi sence ablam?
Aynı durumu çok çok yaşadım telefon konusunda bayram konusunda hatta eltim evine bulaşık makinası aldı niye hayırlı olsina gitmedin diye bile laf edildi bunlar hep çocuk ayrımının barız kanıtlarıİyi geceler arkadaşlar.. Eltim ve kaynım memlekete gitmişler bugün de kayınvalidem aradı bizi. Telefonu ben açtım.
kayınvalidem : '' Kızım hazır abinler buradayken Abini veya yengeni görüntülü arasanıza hem yeğeninizi görürsünüz hem de ben de sizi görmüş olurum '' dedi.
Kayınvalidem bunu söyler söylemez eltimin sesi geldi arkadan '' Anne ben yukarı çıkıyorum '' dedi(demek ki bizle konuşmak istemiyor ve kv arkadan iş çeviriyor)
((Bu arada biz yeğenimizi görmeye gitmiştik bunu önceki konularda yazmıştım.))
Bense o esnada temizlik yapıyordum ve eşim de uyuyordu. Dedim ki '' Olur Anne ama X şimdi uyuyor istersen akşam arayalım '' dedim.
Kayınvalidem de biraz trip atar gibi oldu sonra telefonu kapattık. Hatta sözümü bitirmeden kapattı diyebilirim.
Yaklaşık 2 saat sonra eşim uyandı ona durumu anlattım eşim de kayınvalidemi aradı ve dedi ki
" Anne ben bugüne kadar Karalahana06'yı bile görüntülü aramadım. Abimi görüntülü aramak da nereden çıktı. Ayrıca bunu neden Abimin kendisi söylemiyor da sen söylüyorsun '' şeklinde cevap verdi...
Kayınvalidem şok tabii beklemiyor öyle bir cevap...
Yani gerçekten aramak isteyen insan araya aracı koyar mı? Ne bileyim... Ya da eltimin o şekilde söylemde bulunması. Kayınvalidemin birden telefonu kapatması...
Biraz canım sıkıldı açıkçası...
Evi aradı ve bizim eltim veya kaynımın cebini aramamızı söylediKvniz sizin telefonunuzu mu arayip soyledi bunlari? Yoksa evi mi aradi? Esinizi aradiysa da siz actiysaniz yanlis yapmissiniz diyecem cunku
25 lerhay allahimmm yas kac acaba
Benim bebeğim yok ki tatlımBenim annem de ablami hep goruntulu arar-bebekten sonra.
Bazen ben de ararim.
Bu ablama ,onun kasina gozune bayildigim anlamina gelmiyor ki :) zaten o da kamerayı direkt cocuga döndürüyor. Cocukla konusuyoruz.
Yani buradaki ozne siz ya da uyuyan esiniz degil
bebegi gormek,kendini ona hatirlatmak istemis. Iki torunu arasinda bag kurmak istemis.
Ha,siz istemiyorsaniz açmazsiniz tabii ki,merak eden evde gelsin sevsin diye de dusunuyir olabilirsiniz ama kadina sinir olmaniz yersiz olmus biraz
O zaman tamam.Evi aradı ve bizim eltim veya kaynımın cebini aramamızı söyledi
Heee, o zaman is degisir :)Benim bebeğim yok ki tatlım
Emin olun ki eltimle duygularımız karşılıklıKendinize bir meşgale,bir amaç edinseniz?
Eltinizin ve kvnizin hayatınızın ana gündem maddesi olması, sizin de en düşünceli ve iyiniyetli gelin+elti olma çabanız gerçekten
çok ilginç.
Psikolojik açıdan durumunuz irdelenmeli.
-Eltime aldığım hediyeler- temalı konunuzda fark etmiştim durumunuzu yazmak şimdi nasip oldu.
Niyet iyi gelmedi... Aramak isteyen adam kendisi önden arar araya annesini vs sokmaz bence.Kv aradığımda genellikle görüntülü arayalım der. Bunu sorun etmek hiç aklıma gelmemişti. :/ Hele eşinin annesine çıkışı çok saçma. Karısını bile görüntülü aramıyormuş da bilmem ne. Sanki sırtında taş taşayacak. Karısını aramıyor çünkü her akşam birliktesiniz zaten.
Paylaşıp rahatlamak istedim. Teşekkür ederim.O zaman tamam.
Esim uyaninca seni arar demeniz de normal
Esiniz uyaninca aramis,ne derse desin onlarin aralarindaki bir mesele
Kv sok olduysa oldu,kendi ogluna sok olmus zaten.
Eee anlamadigim nokta simdi burada size sorun olan ne var? Neyi dert ettiniz de paylastiniz bizimle?
Teşekkür ederim.Kendinize bir meşgale,bir amaç edinseniz?
Eltinizin ve kvnizin hayatınızın ana gündem maddesi olması, sizin de en düşünceli ve iyiniyetli gelin+elti olma çabanız gerçekten
çok ilginç.
Psikolojik açıdan durumunuz irdelenmeli.
-Eltime aldığım hediyeler- temalı konunuzda fark etmiştim durumunuzu yazmak şimdi nasip oldu.
Ama siz düşündüğünüz gibi davranmadınız, cici elticilik oynadınız, bir sürü gereksiz hediyeler aldınız vs. Eltiniz aynı şeyleri yapmadı en azından.Emin olun ki eltimle duygularımız karşılıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?