Görünüşünüz için eleştiri aldınız mı?

360 derece değil be 180 derece...:mymeka:
360 dönerlerse aynı yere gelirler...kaydirigubbakcemile5

:roflol:

Bu arada konu sahibi arkadaş;

Patronuna de ki; işim açısından bir mahsuru mu vardı? ben böyleyim de..

kaydirigubbakcemile5 a.s

amanın işte yaşlandım napim

:teselli: :1no2:

Bana da müdürüm makyaj yap deyip duruyo:sm_confused:

klava: bana da derlerdi zamanında; artık "ben böyle de güzelim, bir de makyaj yapsam yolda yürüyemem, öğrencilerim dersi dinleyemez:1closedeyes:!" diyorum şakkıdı

gülen ve gülmeyen halimle birbirinden o kadar farklı anlaşılıyorum ki... gülmeyen halimle; soğuk, mesafeli, bakışlarıyla adam öldürebilen biri gibi görünüyormuşum

gülümseyen, gülen halimle ise; çok canayakın, sevimli, esprili, şirin vb olduğum düşünülüyormuş.

aslında ikisi de doğru, duruma göre iki türde bünyemde mevcut. gülmeyen halimle beni ilk görenler sonra memnun oluyor, ama gülen halimle görenler tersimin pis olduğunu :jeyyar: bilmediklerinden faka basabiliyorlar

Zaman ayırıp cevap yazanlara tesekkur
Bu eleştırıyı yapan bır erkek. Sadece adamın cüretine takıldım. İnsanın özgüveninin yerinde olmasından doğal ne olabilir. Ben bu yaşa kadar boyleydım bundan sonra da o ıstedı dıye sırıtan kedı gıbı etrafta dolasamam.

ben ilk tanıdğım kişilerle önce soğuk takılırım bakayım ne ayar diye eğer kafama uyan birisiyse yada mecburen diyalog kurmam gereken birisyse sıcakkanlı olmaya çalışırım ama bunu yaparkenda asla taviz vermem yani mesafemi korurum bu benm için önemlidr ama asla böbürlenip kibirlenmem bu tarz kişilerlede asla muhatab bile olmam bu yüzdenbenmle ilgil hiç kötü eleştiri olmadı şimdiye kadar çünkü insanlara sıcak gelen ve güven veren yüzüm ve duruşum var ................................))

evet çok eleştiri alırım
genel anlamda da soğuk bi insanımdır zaten haksızda değiller:1closedeyes:

bende çok saf sakin sessiz biri intibası bırakıyormuşum insanların üstünde
herkes benden mıymıy bir konuşma tarzı beklerken
bir başlıyorum konuşmaya bu ses bu kızdan mı çıkıyor diye şaşırıyorlar ilk etapta kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonradan alışıyorlar tabiki...

azcık kambur yürüyüp,etrafa ürkek bakışlar at.belki eleştirisini geri alır
adamdaki cürrete bak,ona neyse..
genel müdür de olsan,muhasebeci de olsan sen sensin.bu senin karakterin.
bana da eski erkek arkadaşım sırf kendi arkadaşları gibi vıcık vıcık değilim diye yabani demişti.

beni uzaktan gören herkesten aldıgım tepki...
kibirli kendini begenmiş ukala..
nedenide nedir bilmeme ama ..
sonra tanıyınca beni sıcak bulduklarını fln söylerler..
bi kere üzülmüştüm ama artık alıştımm

ben sana orda da anlatamadım arkadaşım...cokacimcoook
çok hassas bir konuda "herkesin başına gelebilir" gibi cümlelerden hoşlanmıyorum...
çok yanlış bence...sadece genelleme yapamazsın, illa olabilirliğini düşünüyorsan "benim başıma da gelebilr" de dedim...
bunda kötü ne var ki...istemem ben öyle çirkin genellemeler...rahatsız olurum...
sıcakkanlılık konusunda elimden bişey gelmez, ben böyleyim...objektiflikle ne alaka onu hiç çözemedim zaten...
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
evet..cok havalı ve kendini beyenmiş oldugumu söylerler..tanıyıncada hiç dısardan göründügüm gibi biri olmadıgımı...

aslında birazcık kendini beyenmişlik var:teselli:..napalım okadrda olsunkaydirigubbakcemile3

hiç eleştiri almadım...
olabildiğince etrafıma pozitif enerji saçarım...
ama kişisine göre tabi...
sevgiler...

dışardan çok içine kapanık,ve sessiz görünürüm..gören ah ne hanım hanımcık kız der.elimden geldiğince insanlara güleryüzlü olmaya çalışırım..hayatta en istemediğim şey insanların benim hakkımda kibirli olduğumu düşünmeleri...

sen rahatsız olabilirsin seker.
ben yorum yazarken
bacaklarımı titretip
betty ne dusunur acaba diye dusunemem ki
herkes istedigi yorumu yapabiliosa bende yaparım
kimsede müdehale edemez
kurallari asmadigim sürece.
küfür etmedim
beddua etmedim
kötü söz yazmadim
kimse bi sey dememis sadece sen yazmıssın
bende bunu anlamadım
neyse uzatmayalım banlanmayalım
herksi anladıgım bigi senide anlayabiliorum cnm
vede bu tepkini asabiyetine veriyorum
uzatılcak bi olay degil bence
hersey gönlünce olsun..

bazıları beni soğuk bulur bazılarıda sıcak.. bende anlamadım bu işi...... belki biraz çekingenim. o yüzdende soğuk görünüyorum.. neyseki o eski çekingenliğim yok. başak burcuyum. özelliği çekingenlik. ama ,yükselenim olan aslan son yıllarda, daha etkilide ,şu çekingenliğimi yendim
nix canım.sana katılıyorum...,bende kibiri sevmiyorum. kibirli değilim. olmakta istemezdim.........

Son düzenleyen: Moderatör:
hem sıcak hem soğuk olma meselesi ortamına ve adamına göre muameledir ki bence öyle yaparım..kim ne yollarsa onu yansıtırım kimse bir olmadığı için herkese aynı davranamazsınız..babam emekli bankacıdır bana birgün dedi ki; sana bazen çok kızıyorum ama en sevdiğim huyun mesafe koyabilmen..inşallah hayat boyu böyle olurum..iş yerinde kimin ne mal olduğunu bilmediğinden mesafeli olman gayet doğal..beni de çatık kaşlı kız olarak bilir çoğu insan ama ben kaşlarımın çatıldığının farkına varmam...patronuna tatlı dille işime engel oluyorsa ifademi düzelteceğim de..böyle dersen laf çarpmış olursun aslında..

beni de tanıyanlar ilk tanıdıklarında çok mesafeli ve havalı olduğumu söylerler..tabi konuştukça değişirler...

evet görünüşümle ilgili bir çok kişi gibi bende eleştiri aldım.....zaten yakın -uzak herkese aynı olmak çokta olması gereken bir şey değil bence....

benimle ilgili düşüncelerde şöyle ;
çok mütavazi,alçak gönüllü,ılımlı bir insanmışım
benim yerimde başkası olsa havasından geçilmezmiş

bana ''soğuk nevale'' yada '' yabani'' derler.. :roflol:
haklılarda hemen öle alısamam yenı tanıstıgım insanlara biraz zaman gecip kaynasmam gerek yerimseniben :1hug:
arkadaslık ilişkilerindede çok katıyımdır .. 2sene kadar arkdaslıgım olsun bir yanlısını goreyım (yalan soylemek) anında biter benım için..o kişiye hayatında basarılar dilerim...
işimdede disiplinliyimdir...
kısaca eleştiriler doğru yönde yanılan olmadı henuz..

çok sert ve çok sinirli baktığımı söylerler hep..kendimi bildim bileli hep aynı eleştiriyi alıyorum..çok uğraştım bakışlarımı törpülemek için ama kısa süreli oluyo.bi dakkadan sonra unutup yine aynı oluyorum..sırf bu yüzden onlarca arkadaş adayından olmuşumdur eminim..((

Ben de ilk girdiğim ortamlarda, çok kendini beğenmiş, ukala ve kibirli görünürüm. Herkes arkamdan aaa ne havalı, ne kendini beğenmiş derler, ama daha sonra konuşunca ne kadar sıcakkanlı ve sevecen olduğumu anlar....
Ve genelde benimle arkadaş olduktan sonra kolay kolay vazgeçemezler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…