Görünüşünüz için eleştiri aldınız mı?

banada yapıldı ve hala yapılmayada devam ediliyor soğuk , kibirlii falan falannn fakat muhabbete girince insanlar bununla ilgim olmadığını anlıyorlar en çok 15 tatilde erkek arkdaşımın ailesinin yanına gittim ve orda ilk defa karşılaşıyrz işte ilk gün çok konuşmadım falannn hiç konuşmuyrm falan diyee çok şey düşünmüşler fakat ertesi gün kadın susturmaya çalıştı ama ben susmadım tabiiii komiktiiiiii:))

[B] Mesafeli biriyim bunu hep söylerler.. ciddi duruşumu değiştiremem..yapım bu ..oğlak burcuyum taşırım karekteristik özelliklerini[/B] yakınlık kurduğum insanlar tarafında sevilirim... ama beni tanımayanlar pek sevmez beni bilirim... şakkıdı

Bende biraz Hanimaga edasi var...öyle derler daha dogrusu..

Nedense benimle ilk defa tanissan insanlar benden cekinir...sebeb cok ciddi ve otoriter bir durusum var... biraz tandiktan sonra..hayata sanmazdik senin böyle catlak oldugnu diye cok duydum...benneyaptımki

Birde cok kizgin bakislarim varmis ama cidden farkinda bile degilim...ilk okul ögretmenim bile "ya böyle kizgin bakmak zorundamisin yavrum" derdibenneyaptımki

Banada derler ama tanışınca hiçte öle olmadığımı söylerler,ama sen çalışıyormuşsun tabi biraz güler yüz şart:1no2:

benimle konuşmuşluğu olmayan kişiler daha sonra konuştuğumuz zamanlarda benim ukala, soğuk, kendini beğenmiş, havalı bir tip izlenimi verdiğimi söylüyorlar

ama sonra diyorlar ki; hiç öyle değilmişsin çooooooook tatlısın cana yakınsın diyorlar

Benide tanımayan yada yakın olamayan kişiler kendini beğenmiş, havalı, süslü diye eleştirirler. Benimde bir müdürüm vardı ama kadındı. Ondan süslü püslü ve bakımlıyım diye bana takmıştı. Yan yana durunca ben müdür o yardımcım gibiydik kaydirigubbakcemile3 Özellikle iş ortamında çok karşılaştığım bir durum. Beni tanıyıp sonradan ben sana gıcık oluyordum çok havalı ve kendini beğenmiş olduğunu düşünüyordum diyenler oluyor, tanıyınca asla öyle olmadığımı anlıyorlar ama insanız işte önyargılarımız var :1closedeyes:
Bikeresinde çalıştığım yerde patronumun kardeşi bana iş görüşmesine geldiğin de öyle bir havalı duruşun vardıki, bu kız acaba kaç milyar maaş ister diye abime sormuştum dedi :roflol:
Herşeye rağmen ben kendimden memnunum, süslüyüm püslüyüm, bakımlıyım kokanayımm ohhhh sefam olsun, çekemeyenler çatlasın :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ben de aldımşakkıdı
"sen cok soguk biri gibi gorunuyorsun, kendini begenmiş gibisin ama normalde öyle degilmissin"

"cok ciddi duruyorsun, korktum ben senden"

"cok agır birisin ama yeri geldiginde de çok şenşakraksın"

bir gören bir daha düşünüyor hakkımda ama gercekten beni görenler ciddi, sinirli, kavgacı, agır biri diyor ilk başta

Dış görünüş olarak eleştiri hiç değil sürekli iltifat alırım :asigim:

karakter olarak kimse eleştiremez zaten :1closedeyes: kötükedihüso

benide uzaktan soğuk,havalı,kendini beğenmiş olarak görürler
tanıyınca ayyy hiçte öyle değilmişsin derler
aman napayım ben böyleyim

bana soğuk derler öyleyimdirde
öyle herkesle sohbet edemem
zaten konuşmayıda fazla sevmem
kendi iç dünyamla hesaplaşır,konuşurum..

eskiden soğuk biri olduğumu havalı olduğumu ama tanıştıktan sonra aksine cok sıcakkanlı ve samimi olduğumu söylerlerdi
şimdi ise sanırım anne olduktan sonra çok değiştim
soğukluk ve havalılık gitmiş
sıcak kanlı samimi cimcime biri olmuşum öyle diyolar :)))))))

Banada havalı olduğumu söylerler:CüvCüv:
Hiçte havalı değilimdir aslında kaydirigubbakcemile3
Gıcık olduğumu düşünürler ama orda haklılık payları var
Birde çok güler yüzlü , cana yakın olduğumu düşünürler delikafadulden
Ama tanıdıkça çok sinirli ve agresif olduğumu anlarlarşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…