- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yok yok eşit ne demek, hem de annesiyle senin aranda... Mümkün mü annesinin sana yetişebilmesi.. Sen çok yukarlardasın böyle uuuuhuuuuuu yetişmesi mümkün değil... Üzme kendini...
Yok yok eşit ne demek, hem de annesiyle senin aranda... Mümkün mü annesinin sana yetişebilmesi.. Sen çok yukarlardasın böyle uuuuhuuuuuu yetişmesi mümkün değil... Üzme kendini...
Ayaz ben senin başından beni hislerine ve sevgiline sahip çıkmana çok saygı duyuyorum ama,
Artık inandırıcılığını yitirdin gözümde.
Sevgilin 30 ekimde girdi cezaevine sen zaten bir kez onunla görüştün bu 7 günlük süreçte,
Hatta aranızda cam vardı sadece telefonda konuştunuz falan filan,
Bugün aylık görüşme diyorsun, haftada iki kez cezaevinde görüşme nasıl oluyor?
Ben senden açıklama beklıyorum lütfen kızma darılma,
Kusura bakmaaa cok bencilsinn...
Bir erkege annen mi sevgilin mi dediklerinde sevgilimi derseee onun erkekliginden hatta insanligindan şuphe ederim..size inanamiyorum. Hayatinda bir tek siz yoksunuz. Acikcasi bnmde oglum varr daha 7aylik, ileride senin gibi bir kiz arkadasi olmasini istemezdim.O anne yaaa anneeeeee.. emek emek buyuteen... oglu icin senden daha cok cani yaniyordur. Size durumunuza cok uzuluyordum. Ama artik dusuncm degisti. Bencilligin alasini yapiyorsunuz. Yazik diorumm yazik. Sevgiline üzüldum.. size annen mi sevgilin mi deseler, kesin sevgilim dersin. Buyüyun lutfeeenn..
Bunu hem size hem de genel olarak yazmak istiyorum çok yanlş anlaşılmş yazdıklarım . Ben zaten kimseyle kendiimi kıyaslamadım ya da annesi ile falan kıyaslamadım . Onu özlediğini söylemesin bir tek beni özlediğini söylesin . Onu özleyemez bir tek beni özlesin gibi bir şey söylemiyorum . Ben sadece onun söyledği yalana takılı kaldım . Telefonda bir tek seni özledim dedi oraya gittiğimizde hepinzi birden özledim dedi . Yani tamam tabiki de hepimizi özleyecek zaten madem hepimizi özledi telefonda neden onları hiç düşünmüyorum özlemedim de zaten sadece seni özledim dedi .. O zaman da madem hepinizi çok özledim canım sevgilim falan deseydi .
Adam annesini özleyemez mi yaaaaa
Bu nasıl bir düşünce tarzı
Sen sadece sevgilisisin eşi ya da nişanlısı bile değilsin.
Sen hele bir geri dur şimdilik bırak ailesi ile öpüşsün koklaşsın.
Ailesinin seni yanına alıp görüşe gittiklerine dua et.
İçeri de kim bilir ne duygular içindedir. Kolay mı zannediyorsun.
Tabi ki annesini de isteyecek yanında kardeşini de seni de.
Bu nasıl bir bencillik.
Tamam sende özledin içinde hasret var ama sık dişini dışarı çıkacağı günü bekle.
Sen bu kadar özlemişken için yanmışken, bir annenin evladı için nasıl yanabileceğini tahmin bile edemezsin.
Bunu hem size hem de genel olarak yazmak istiyorum çok yanlş anlaşılmş yazdıklarım . Ben zaten kimseyle kendiimi kıyaslamadım ya da annesi ile falan kıyaslamadım . Onu özlediğini söylemesin bir tek beni özlediğini söylesin . Onu özleyemez bir tek beni özlesin gibi bir şey söylemiyorum . Ben sadece onun söyledği yalana takılı kaldım . Telefonda bir tek seni özledim dedi oraya gittiğimizde hepinzi birden özledim dedi . Yani tamam tabiki de hepimizi özleyecek zaten madem hepimizi özledi telefonda neden onları hiç düşünmüyorum özlemedim de zaten sadece seni özledim dedi .. O zaman da madem hepinizi çok özledim canım sevgilim falan deseydi .
E adam hepinizi özledim deseydi bu sefer de burda "en cok beni özlememiş" diye veryansın edecektin.
İnanın benim derdim bu değildi şimdi not olarak ekleyeceğim zaten konuma benim takıldığım yer yalan söylemesi . Tamam hani onların önünde hepinizi özledim demek zorunda yani tabiki de özler özlemesi de gerekir yani ona tabiki karışamam herkes özler sevdiklerini . Benim takıldığım yer telefonda ben onları hiç takmıyorum sadece seni özledim demesi sonradan da hepinizi demesi . Madem hepimizi özledin o zaman telefn da da sadece seni özledim onları hiç umursamıyorum demek yerine ben hepinizi özledim diyebilirdi . Ben sadece buna takldm . Yoksa tabiki de o annesi onun ne kadar üzüldüğünü ben de biliyorum hep konuşuyoruz ..
Ya hala telefonda soyledigine takilmissin.. bence erkek arkadasin senin bu takintini bildigi icin tek seni ozledim demis.annemleri de ozledim dese kiskanacsgnizi bildigi icin.. yaa buyumeniz gereek. Tmm yas 18 ama lutfen cocuk gibi davranmayin...
Yanlis anlasilmadin. Gorus gunune tek ben gelim ne dmekkk. Bencilsiniz iste.
Ailesi icin takmiorumm mu dedi umursamiorum mu dediii... kendi dusuncelernz olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?