Görüş günü ve kafamda kalan soru işaretleri ?

sevgiliyken bu durumdaysan ben seni evli düşünemiyorum ve karnımdaki yavruma Rabbim umarım senin gibi bir eş vermez.. Bu ne bencillik ya yok sana seni özledim tekk demişte annesine neden senide özledim demiş falan .. Görüş gününe neden sen tek gidecekmişsin onu anlayamadım oda annesi 9 ay karnında taşımış hakkı yokmu 30 dakika görmeye oğlunu Allah bilir evlenince kadıncağızı evine almazsın ..

Siz bi evlenin, doğurun bir oğlan. Onu büyütün binbir eziyetle, saçınızı süpürge edin evladınız için o yaşa getirin. Gelin o zaman tekrar konuşalım bu konunuzu.

Bak canım sevglim 30 ekimde girdi yani çarşamba günü normalde her hafta cuma günü kapalı görüş varmış bu hafta da perşembe açık görüş varmış cuma da kapalı .. Normalde ayda bir kere oluyo bu açık görüş perşembe günleri asıl olan sadece kapalı arada cam ve iki demir olan cuma günü .. Yani 1 ayda 1 kere açık var her hafta cuma da kapalı görüş var . E geçen hafta görüşüne gittim sevgilimin çarşamba girmişti geçen hafta görüş de cuma idi . Cuma görüşüne gittim işte . Bu hafta da ay da bir kere olan açık görüş vardı ona gittim yani bu 2.haftamız . 1 haftada 2 kere gitmedim yani görüşüne .

Adam annesini özleyemez mi yaaaaa
Bu nasıl bir düşünce tarzı
Sen sadece sevgilisisin eşi ya da nişanlısı bile değilsin.
Sen hele bir geri dur şimdilik bırak ailesi ile öpüşsün koklaşsın.
Ailesinin seni yanına alıp görüşe gittiklerine dua et.
İçeri de kim bilir ne duygular içindedir. Kolay mı zannediyorsun.
Tabi ki annesini de isteyecek yanında kardeşini de seni de.
Bu nasıl bir bencillik.
Tamam sende özledin içinde hasret var ama sık dişini dışarı çıkacağı günü bekle.
Sen bu kadar özlemişken için yanmışken, bir annenin evladı için nasıl yanabileceğini tahmin bile edemezsin.

Onun annesi ya annesi! Lütfen yani biraz daha önde olması bile gerekir sizin bir canınız yandıysa onun on defa canı yanmıştır.Toleranslı olmanız gerekir.Anlıyorum tabi ki size ayrı olarak tutsun ama 30 dk bu ne kadar mümkün olabilir ki onlarında görmek konuşmak hakkı.Size de sabır diliyorum çok zor olsa gerek fakat böyle şeylerle iyice yıpratmayın.

Bunu hem size hem de genel olarak yazmak istiyorum çok yanlş anlaşılmş yazdıklarım . Ben zaten kimseyle kendiimi kıyaslamadım ya da annesi ile falan kıyaslamadım . Onu özlediğini söylemesin bir tek beni özlediğini söylesin . Onu özleyemez bir tek beni özlesin gibi bir şey söylemiyorum . Ben sadece onun söyledği yalana takılı kaldım . Telefonda bir tek seni özledim dedi oraya gittiğimizde hepinzi birden özledim dedi . Yani tamam tabiki de hepimizi özleyecek zaten madem hepimizi özledi telefonda neden onları hiç düşünmüyorum özlemedim de zaten sadece seni özledim dedi .. O zaman da madem hepinizi çok özledim canım sevgilim falan deseydi .

E adam hepinizi özledim deseydi bu sefer de burda "en cok beni özlememiş" diye veryansın edecektin.

İnanın benim derdim bu değildi şimdi not olarak ekleyeceğim zaten konuma benim takıldığım yer yalan söylemesi . Tamam hani onların önünde hepinizi özledim demek zorunda yani tabiki de özler özlemesi de gerekir yani ona tabiki karışamam herkes özler sevdiklerini . Benim takıldığım yer telefonda ben onları hiç takmıyorum sadece seni özledim demesi sonradan da hepinizi demesi . Madem hepimizi özledin o zaman telefn da da sadece seni özledim onları hiç umursamıyorum demek yerine ben hepinizi özledim diyebilirdi . Ben sadece buna takldm . Yoksa tabiki de o annesi onun ne kadar üzüldüğünü ben de biliyorum hep konuşuyoruz ..

telefonda tek seni özlediğini söyledi ama görüşte hepinizi özlüyorum dedi.
sende burda takılı kaldın.

pes... yakında aldığı soluk olay olacak sanırım

Ya hala telefonda soyledigine takilmissin.. bence erkek arkadasin senin bu takintini bildigi icin tek seni ozledim demis.annemleri de ozledim dese kiskanacsgnizi bildigi icin.. yaa buyumeniz gereek. Tmm yas 18 ama lutfen cocuk gibi davranmayin...
Yanlis anlasilmadin. Gorus gunune tek ben gelim ne dmekkk. Bencilsiniz iste.

Ailesi icin takmiorumm mu dedi umursamiorum mu dediii... kendi dusuncelernz olmasin.

Görüş gününe tek ben geliyim ddim çünkü her zaman hatta hiç bi zaman bugünkü gibi olmuyo öteki görüşte arada camlar demirler var ve bir telefon var zaten zaman 20 dakika falan .. Ee annesi de gelirse zaten çok konuşan biri . Bütün zaman bitip gidecek böyle çoklu konuşma şansımız olmayacak . Zaten o bana ben senin gelmeni istiyorum demişti . Annesi de ben bir şey demediğim halde ben daha güçlüyüm sen gidebilrsin hepsine dedi . O yüzden ben de öyle söyledim .

Hiç düşünüyor musunuz ki erkek arkadaşınız hapiste bile aşk, sevgi, heyecan duyduğu bir kızı anasından, kardeşinden daha çok düşünüyor, daha çok görmek istiyorsa orada bir anormallik yok mu diye ? Bir sevgili için ailesini bir kenara koyan, yarın bir başkasına heyecan duyduğunda size neler yapar neler?!

Seni farklı hissiyatlarla özlemiştir, annesini kardeşini babasını farklı hissiyatlarla.
Seninle öpüşüp koklaşmayı elele dolaşmayı özlemiştir.
Annesinin şefkatini, yemeklerini, sıcaklığını özlemiştir.
Kardeşiyle belki kavga etmeyi, sohbet etmeyi özlemiştir.
Yani hepinizi özlemiştir.
Telefonda seninle konuşurken bir tek seni özledim derken o an seni yanında istemiş arzu etmiştir o yüzden demiştir.
Annesini görünce onu da özlediğini farketmiştir.
Bence bu yalan değil ki.
Bir kere adam hapiste ben ailemden farklı bir şehirde tatil yaparken bile annemi babamı kardeşimi özlüyorum biliyor musun?
Ah diyorum onlarda yanımda olsalar ya da içimden tatil biter bitmez anneme gideceğim diye geçiriyorum.
Şimdi kocam otursun üzülsün mü? Eşim benim yanımda ama annesini özledi mi desin?
Bin tane eş bulunur ama bir tane anne bulunmaz...
İnsanlar evleniyor boşanıyor. İkinciye de evleniyorlar üçüncüye de eş çok ama annene bir şey olsa 2 veya 3. anneyi bulamazsın.

Ailesi icin takmiorumm mu dedi umursamiorum mu dediii... kendi dusuncelernz olmasin.

Yemin ederim kur'an'a bile el basabilrim . Gerçekten telefonda ben onları hiç düşünmüyorum takmıyorum bir tek seni düşünüyorum seni çok özlüyorum onları hiç özlemedim ki deyip hep beraber görüştüğümüzde ise hepinizi çok özledim demesi garibime gitti . O zaman telefon da da hepinizi çok özlüyorum seni daha çok özlüyorum diyebilirdi . Telde onları hiç özlemiyorum sadece seni çok özlüyorm demesi sorun yarattı arada bi dengesizlik var neden böyle yaptı çözemiyorum .. Benim de kafama takılan buydu ama herkes beni yanlş anladı . Ben demedim ki annesini özlemesin özlediğini söylemesin diye . En azından tel de hepinizi özledim ama seni daha çok diyebilirdi ama onları hiç özlemedim seni çok özledim dedi .

Son düzenleyen: Moderatör:
daha çocuk musunuz bencil biri misiniz karar veremedim tabikide ailesini özlücek bunu ifade edicek aileside her zaman gidicek görücek onların evlatları senden önce onlar vardı bundan sonra sen olmasanda onlar olucaklar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…