- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Hayır hepsine takıldım ama sadece cvp olarak onu yazdm malesef gerçekten bu cezaevinde nedense böyle .. Yalan yazacak halim yok vallahi bilahi de öyle .. Çok az gerçekten . Tamam anladım . Bencillik ettim . Takılmamam gereken yerlerde takıldım bugün . Hepimizi özlemiştir işte beni de onları da . Zaten kimi daha çok merak edip özlüyosa telefon hakkını onun üzerinde kullanıyo ve her seferinde hep beni arıyor kendi isteği ile .
birde şuna takıldım hafta da bir telefon görüşmesi vardır hani 10 dakika olan telefonla arayabiliyor.
o hak kimde?
birde açık cezaevimi yoksa kapalımı?
Hayır hepsine takıldım ama sadece cvp olarak onu yazdm malesef gerçekten bu cezaevinde nedense böyle .. Yalan yazacak halim yok vallahi bilahi de öyle .. Çok az gerçekten . Tamam anladım . Bencillik ettim . Takılmamam gereken yerlerde takıldım bugün . Hepimizi özlemiştir işte beni de onları da . Zaten kimi daha çok merak edip özlüyosa telefon hakkını onun üzerinde kullanıyo ve her seferinde hep beni arıyor kendi isteği ile .
Kapalı cezaevinde şuanda . 10 dakikalık hakkını benimle kullanıyor her seferinde .
Diyemezdim doğru .. Gerçekten bencillik ettim . Kendimden utanıyorum . Allah kahretsin beni .. Elimden geldiğince bencillik etmemeye çalışacağım . Ben 18 yaşındayım sevgilim ise 23 yaşında . 2 sene 3 aydır çıkıyoruz .
anladım, sanırım evrak vermen gerekiyor onun içinde.
ve belli kişiyi arama hakkına sahip, bak ne güzel arıyormuş her seferinde seni.
daha ne?
bırak bunları, dua et sevgiline sadece, biliyormusun o şimdi farkında değil ama bir süre sonra psikolojisi alt üst olacak.
yazıktır etme eyleme, onu görmen bile yeter, illaki sese ihtiyaç yok bakarken bile anlarsın gözlerinden.
Evrak faalan hiç almadılar o orda onun için de isim yazdırıyor benim adımı yazdırmış . Bir de bilginiz varsa ben br türlü çözemedim olayı şimdi sevgilimin toplam cezası 9 ay 20 gün diye biliyorduk hesaplatmış bugün 8 ay 20 gün olduğunu öğrendik . Bunun 1 ay 20 günü kapalıda 7 ayı ise açıkta yatması lazm şimdi yarın ile birlikte 10 gün bitmiş olacak . Sevgilim diyoki cezam 1 ay 20 gn aama sevk dilekçemin süresi daha uzun sürerse burda kapalı cezam bitse bile 3 ay daha kalmak zorunda kalabilrim . Acaba öyle olur mu ki kapalı cezasının süresi dolduğu halde hala daha orda kalır mı ?
Benim kardeşim cezaevine girse, ilk görüşe sevgilisi gelse kovarım.
Nişanlısı değilsin, karısı değilsin, sıfatsız biri olarak orada bulunmana ses çıkarmadıklarına dua et.
yeni hukuka göre, 1 ay 20 gün sonra çıkar 1 gün açıkta yatar dilekçe yazar ve denetimli serbestlikten yararlanır serbest kalır.
sevgilin en fazla 2 ay yatar.
Nişanlısı değilsin, karısı değilsin, sıfatsız biri olarak orada bulunmana ses çıkarmadıklarına dua et.
Öyle olsa bilmez miydik canım ? Emin misin ? o diyo işte bu cezaevine girince direk göndermiyolar başka yerdekiler öyle deil diyo . Burda başka bi ilçe de de var oraya gitseydim direk cezam bitince açığa geçerdim burda öyle değilmiş falan dedi . Kapalıdaki yatma süresi bttiği halde dilekçe işlemleri ve sevk işlemleri gerçekleşmedi gerçekleşmedi diye üzerine 1 ay dahaa beeklemek saçma geliyo bana ?
neden?
insanın sevdiğine içi yanmazmı,sıfatmı lazım?
yazdığınız çok ağır, sevgilisi istediği sürece kimse karışamaz kimseye zaten hakkı da yoktur.
bildiğim kadarı ile öyle,eğer iyi bir avukat tutulsaydı belki 1 gün yatar çıkardı.
1 yıldan az olanların cezası denetimli serbestliktir.
ayrıca sevk işlemleri 1 haftaya kalmaz sonuçlanır.
bulunduğu mahkemeye gidip baroya da sordurabilirsin.
Ağır olan tek şey, hem ilk açık görüşe aileden biri gibi gelebilip hem de annesiyle muhabbetinin kıskanılması. Beni mi özledi, onu mu özledi tartışmasına girilip kıskançlık krizleri geçirilmesi.
Sıfata bakmıyor tabi ki, evli bir insan dahi olsa böyle bir durumda anneyi kıskanamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?