Görüş günü ve kafamda kalan soru işaretleri ?

Ya niye takıldın bu özlemeye? İnsan annesini daha cok özleyemez mi?

birde şuna takıldım hafta da bir telefon görüşmesi vardır hani 10 dakika olan telefonla arayabiliyor.
o hak kimde?

birde açık cezaevimi yoksa kapalımı?

Kapalı cezaevinde şuanda . 10 dakikalık hakkını benimle kullanıyor her seferinde .

anladım, sanırım evrak vermen gerekiyor onun içinde.

ve belli kişiyi arama hakkına sahip, bak ne güzel arıyormuş her seferinde seni.

daha ne?

bırak bunları, dua et sevgiline sadece, biliyormusun o şimdi farkında değil ama bir süre sonra psikolojisi alt üst olacak.

yazıktır etme eyleme, onu görmen bile yeter, illaki sese ihtiyaç yok bakarken bile anlarsın gözlerinden.

Fazla ağır yazmak istemiyorum ama işin özeti sizin ilişkiniz evlilik ile sonlanmayacak gibi duruyor.

anladım canım bak 2 senedir birlikteymişsiniz zaten demekki arada ciddi birşeyler var ama daha yaşında küçük tatlım lütfen eline diplomanı almadan birşeylere bukadar bağlanma tamam seviyorsun ama bunu takıntı haline getirme lütfen.. Bak bencillik ettiğinin farkına vardın bu bile bir adım sayılır.. Bu şekilde düşündüğün sürece kaybedersin bunu unutma lütfen hiç kimse kıskançlıkla bencillikle bir yerlere varamaz .. sen sevgilisisiysen o ailesi.. bu devirde evli erkekler bile aileleri için eşlerinden vazgeçebiliyorlar lütfen onun merkezi olmaya çalışma hayatında sende varsın aileside ..

Evrak faalan hiç almadılar o orda onun için de isim yazdırıyor benim adımı yazdırmış . Bir de bilginiz varsa ben br türlü çözemedim olayı şimdi sevgilimin toplam cezası 9 ay 20 gün diye biliyorduk hesaplatmış bugün 8 ay 20 gün olduğunu öğrendik . Bunun 1 ay 20 günü kapalıda 7 ayı ise açıkta yatması lazm şimdi yarın ile birlikte 10 gün bitmiş olacak . Sevgilim diyoki cezam 1 ay 20 gn aama sevk dilekçemin süresi daha uzun sürerse burda kapalı cezam bitse bile 3 ay daha kalmak zorunda kalabilrim . Acaba öyle olur mu ki kapalı cezasının süresi dolduğu halde hala daha orda kalır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten her seferinde beni arıyor oh oh oh kaynana da çatlasın patlasın orta yerinden der gibi olmuş bu yazı

Canım sen kendi kendine sidik yarışına girmişsin kaynananla....

yeni hukuka göre, 1 ay 20 gün sonra çıkar 1 gün açıkta yatar dilekçe yazar ve denetimli serbestlikten yararlanır serbest kalır.

sevgilin en fazla 2 ay yatar.

Benim kardeşim cezaevine girse, ilk görüşe sevgilisi gelse kovarım.

Nişanlısı değilsin, karısı değilsin, sıfatsız biri olarak orada bulunmana ses çıkarmadıklarına dua et.

Nişanlısı değilsin, karısı değilsin, sıfatsız biri olarak orada bulunmana ses çıkarmadıklarına dua et.

neden?

insanın sevdiğine içi yanmazmı,sıfatmı lazım?

yazdığınız çok ağır, sevgilisi istediği sürece kimse karışamaz kimseye zaten hakkı da yoktur.

Son düzenleme:
yeni hukuka göre, 1 ay 20 gün sonra çıkar 1 gün açıkta yatar dilekçe yazar ve denetimli serbestlikten yararlanır serbest kalır.

sevgilin en fazla 2 ay yatar.

Öyle olsa bilmez miydik canım ? Emin misin ? o diyo işte bu cezaevine girince direk göndermiyolar başka yerdekiler öyle deil diyo . Burda başka bi ilçe de de var oraya gitseydim direk cezam bitince açığa geçerdim burda öyle değilmiş falan dedi . Kapalıdaki yatma süresi bttiği halde dilekçe işlemleri ve sevk işlemleri gerçekleşmedi gerçekleşmedi diye üzerine 1 ay dahaa beeklemek saçma geliyo bana ?

Ama o annemide özledim dediği halde, telefon hakklarını sevgilisinden yana kullanmış sen de görümce olarak çatla patla o zaman
oh oh oh

Telefon da onları hiç özlemiyorum demesi zaten baştan hata bence, insan ailesini özlemez olur mu hiç? Ben buna takılırdım önce sonra da neden ikili konuştuğuna? İkincisi işi kardeşi yürütüyormuş tabiki ondan da konuşacak, yarım saat sadece pür dikkat size odaklanamaz. Ayrıca görüş günlerine bir tek ben geleyim bundan sonra ne demek? Sadece sizin mi hakkınız var görmeye? Sizin anneniz, kardeşiniz yok mu? Hayat erkeğe sevdiği kızdan mı ibaret? Onu doğurmuş, bu yaşlara getirmiş ne tür bir kafadasınız anlamadım gitti?

Son düzenleme:

bide kıskançlık yapıyor benimi özledi onlarımı diyee ailesini özleyecek tabi senden önce onlar vardı yaaaa

bildiğim kadarı ile öyle,eğer iyi bir avukat tutulsaydı belki 1 gün yatar çıkardı.

1 yıldan az olanların cezası denetimli serbestliktir.

ayrıca sevk işlemleri 1 haftaya kalmaz sonuçlanır.

bulunduğu mahkemeye gidip baroya da sordurabilirsin.

neden?

insanın sevdiğine içi yanmazmı,sıfatmı lazım?

yazdığınız çok ağır, sevgilisi istediği sürece kimse karışamaz kimseye zaten hakkı da yoktur.

Ağır olan tek şey, hem ilk açık görüşe aileden biri gibi gelebilip hem de annesiyle muhabbetinin kıskanılması. Beni mi özledi, onu mu özledi tartışmasına girilip kıskançlık krizleri geçirilmesi.
Sıfata bakmıyor tabi ki, evli bir insan dahi olsa böyle bir durumda anneyi kıskanamaz.

Ama onun cezası toplam 21 ay falandı çıkarılan yargı paketleriyle 8 ay 20 gün oldu .

Ayaz artik sana cevap yazmaktan yorulduk, sen gelmis "Annesini niye ozluyo yaaaa sadece seni ozluyorum demisti banane banane sadece ben goreyim sadece beni ozlesin" diye simariklik yapiyorsun ablacim. Annesi ya o annesi!! Kendini nasil kiyaslarsin annesiyle? Sen hayatinda 2 yildir varsin, annesi ise 23 yildir var!

benim sevgilim olsaydı ve "ailemi umursamıyorum onları özlemiyorum seni özlüyorum" dese ben o an ilişkimizi ve onun insanlığını sorgular ufaktan yol verirdim kendisine...ayaz gibi kendimi pohpohlamazdım. ileride aile kuracağım bir insanın ailevi bağlarının olmamasına dertlenmek yerine onu mu özledi beni özlesin beni arasın hesabı yapmazdım.

zaten onaylamıyorum yaptığını çok çocukça yorumlarımda da yazdım.

konu sahibinin bunu anlaması gerekiyor zaten umarım anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…