Görüş günü ve kafamda kalan soru işaretleri ?

kapalı görüş: 45 dakika

açık görüş : 55 dakika 'dır...

şu hayatta öyle büyük acılar var ki, şükür et yaşadıklarına.

Allah bu derdini aratmasın sana sakın isyanlara girme.

çok sinir oldum yazdıklarına.

dese ne olacak demese ne olacak?

adam içerde sen neleri düşünüyorsun, bu mu aşkın?

sen bir hırsın içine girmişsin, adamı bunlarla boğma...

o nasıl acı çekiyordur zaten olgun ol ve ona teselli ver sevdiğini hissettir, saçmalıkları değil.

Annesi ve kardeşine karşı senin tercih edilme oranın % 1 dahi bile değil

Ne diyecekti; annecim -kardeşcağzım kusura kalmayın ben sizi özlemedim bir tek sevgilimimi özledim diyecekti?

Bunun adı bencillikten başka bir şey değil

Sen biran önce yardım almalısın çok büyük yanlıştasın sevgilin takıntı olmuş sonucu kötü olabilir

Evlensen bile birgün hayatında olmayabilirsin. Onlar et tırnak ve asla birbirlerinin hayatından çıkmayacaklar. Ne yapsın yani, senin yada bir başkası için onları yok mu saysın ?

Çocuk zamanı olabildiğince iyi kullanmış.

tatlım bak telde şöyle dedi böyle dedi bunları boşver takma kafana.. ailesinin yanında sana sadece seni özledim gibi bir cümle kurmasını beklememeliydin zaten.. belkide telefonda seni motive etmek moral vermek için sadece seni özledim onları takmıyorum umursamıyorum demiştir ? ben onları takmayıp umursamadığını hiç sanmıyorum hepinizin yeri farklıdır onun hayatında sonuçta.. bunlara takılma bu bencilce düşüncelerden kurtulmalısın bence .

Doğru diyorsunuz ama kimsenin kimseyi kenarı koyduğu yok ikimizdede herkesin yeri ayrı onun için annesinin ve benim yerim ayrı benim içinde annemin ve onun yeri ayrı .

Bir kelime yazacaktım ama sustum..
Bu nasıl bir düşünce nasıl bir bencilliktir ki böyle?
Herkesi özlesin, dışarıda ki kediyi bile özlesin ne var bunda?
Hem anne, kardeş candır..
Yazık o anaya..

Değildi işte burada kapalı görüş 20 açık ise 30 dakika .. Malesef öyle .

Okurken cok dusundum, olabilir ya, en kiymetli olmak ister, hem daha genc, bunlarin ayirdina varamaz diye...
Ama yok gene sinir oldum gene oldum.
Annesini ozlemez mi insan, kiyas nedir yahu...
Seni daha cok, onu daha az, yok sadece seni dedi, sonra sizi dedi, yok sen tek gel dedi, sonra hep beraber dedi...
Saka gibi!!!
Annesinin o kadar anlayisli olduguna dua et sen, 30 dakikacik gorucegim ogulcugumu, daha adı bile konmamis iliski icin veremem zamanimi dememiste, sizi de almis goturmus, bir de siz konusun yavrum, ben gorsem yeter demis.
Fark bu iste!!
Annesine gorse bile yeter, 1 saniye gulumsese bile yeter, ama sen kiyas pesindesin.
Anlamaya calisiyorum, bende cok duskunumdur esime, gozum hep uzerindedir, kiskanirimda, ama sizin tavriniz, yasla basla alakali degil bu.
Bende bu yasta oldum. Sanirim bu vizyon meselesi, uzgunum.

hahahhaa ne demesini beklyirodun
Annesinin yanında sana dönüp seni çok özledim
Annesin de dönüp sizi takmıyorum hiç özlemiyorum sizi düşünmüyorum mu demesini ?
Ya saçmalıyorsun sen gerçekten
Bir silkelen kendine gel istersen.

Bunu sorduğuma bile inanamıyorum ama . Ben biliyorum ama sanırım yine de başka bir görüşten bunu duymaya ihtiyacım var . Sizce cidden seviyor mu beni ?

Öyle şey olur mu yaaa senin yerin tabi ki ayrıdır o yüzden tlfnda sen diyordur.. ama anne kardes de özlenir kan bağı var bi kere..Veee ben ünv.de iken ve hergün ailemle konustuğum halde sevgilimin yanında annemi özledim diye ağladım kac kere onların yeri cokk ayrı..

Değildi işte burada kapalı görüş 20 açık ise 30 dakika .. Malesef öyle .

yazdıklarımın içinde onamı takıldın?

ilginç yani tüm cezaevlerinde genel süre budur,kuraldır.

tam olarak derdin ne ?

özleme konuşmasımı,annesinin gelip gelmemesimi, yoksa çocuğun aldığı nefes mi?

bak annesi bile 'siz konuşun kızım 'demiş.

haklı değilsin,kusura bakma...

burada buna harcayacağın enerjiyi keşke gelecekle ilgili planların için harcasan ayaz..

mesleğini al eline.. her konunda sana bu yazılıyor...

daha şimdiden kv adayını ve bazı şeyleri dert ediyorsun...

aslında ayazı bu duruma sokan sevgilisi, daha önceki konularında da bu durum vardı..

ayaza öyle bir hava veriyor ki onlar benim için önemli değil ama işin aslı öyle değil..kavgada etse,anlaşamasada aile farklıdır

Bunu sorduğuma bile inanamıyorum ama . Ben biliyorum ama sanırım yine de başka bir görüşten bunu duymaya ihtiyacım var . Sizce cidden seviyor mu beni ?

sevip sevmediğini ben bilememki tatlım ama bu bencillikten kurtul lütfen kendini onun yerine koy sen ailenin yanında sadece ona seni özledim diyebilirmiydin diğerlerini yok sayıp ? kaç yıldır birliktesiniz yaşlarınız kaç ?

birde şuna takıldım hafta da bir telefon görüşmesi vardır hani 10 dakika olan telefonla arayabiliyor.
o hak kimde?

birde açık cezaevimi yoksa kapalımı?

Hayır hepsine takıldım ama sadece cvp olarak onu yazdm malesef gerçekten bu cezaevinde nedense böyle .. Yalan yazacak halim yok vallahi bilahi de öyle .. Çok az gerçekten . Tamam anladım . Bencillik ettim . Takılmamam gereken yerlerde takıldım bugün . Hepimizi özlemiştir işte beni de onları da . Zaten kimi daha çok merak edip özlüyosa telefon hakkını onun üzerinde kullanıyo ve her seferinde hep beni arıyor kendi isteği ile .

Diyemezdim doğru .. Gerçekten bencillik ettim . Kendimden utanıyorum . Allah kahretsin beni .. Elimden geldiğince bencillik etmemeye çalışacağım . Ben 18 yaşındayım sevgilim ise 23 yaşında . 2 sene 3 aydır çıkıyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…