- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Görüş gününe tek ben geliyim ddim çünkü her zaman hatta hiç bi zaman bugünkü gibi olmuyo öteki görüşte arada camlar demirler var ve bir telefon var zaten zaman 20 dakika falan .. Ee annesi de gelirse zaten çok konuşan biri . Bütün zaman bitip gidecek böyle çoklu konuşma şansımız olmayacak . Zaten o bana ben senin gelmeni istiyorum demişti . Annesi de ben bir şey demediğim halde ben daha güçlüyüm sen gidebilrsin hepsine dedi . O yüzden ben de öyle söyledim .
Yemin ederim kur'an'a bile el basabilrim . Gerçekten telefonda ben onları hiç düşünmüyorum takmıyorum bir tek seni düşünüyorum seni çok özlüyorum onları hiç özlemedim ki deyip hep beraber görüştüğümüzde ise hepinizi çok özledim demesi garibime gitti . O zaman telefon da da hepinizi çok özlüyorum seni daha çok özlüyorum diyebilirdi . Telde onları hiç özlemiyorum sadece seni çok özlüyorm demesi sorun yarattı arada bi dengesizlik var neden böyle yaptı çözemiyorum .. Benim de kafama takılan buydu ama herkes beni yanlş anladı . Ben demedim ki annesini özlemesin özlediğini söylemesin diye . En azından tel de hepinizi özledim ama seni daha çok diyebilirdi ama onları hiç özlemedim seni çok özledim dedi .
Hiç düşünüyor musunuz ki erkek arkadaşınız hapiste bile aşk, sevgi, heyecan duyduğu bir kızı anasından, kardeşinden daha çok düşünüyor, daha çok görmek istiyorsa orada bir anormallik yok mu diye ? Bir sevgili için ailesini bir kenara koyan, yarın bir başkasına heyecan duyduğunda size neler yapar neler?!
kapalı görüş: 45 dakika
açık görüş : 55 dakika 'dır...
şu hayatta öyle büyük acılar var ki, şükür et yaşadıklarına.
Allah bu derdini aratmasın sana sakın isyanlara girme.
çok sinir oldum yazdıklarına.
dese ne olacak demese ne olacak?
adam içerde sen neleri düşünüyorsun, bu mu aşkın?
sen bir hırsın içine girmişsin, adamı bunlarla boğma...
o nasıl acı çekiyordur zaten olgun ol ve ona teselli ver sevdiğini hissettir, saçmalıkları değil.
Yemin ederim kur'an'a bile el basabilrim . Gerçekten telefonda ben onları hiç düşünmüyorum takmıyorum bir tek seni düşünüyorum seni çok özlüyorum onları hiç özlemedim ki deyip hep beraber görüştüğümüzde ise hepinizi çok özledim demesi garibime gitti . O zaman telefon da da hepinizi çok özlüyorum seni daha çok özlüyorum diyebilirdi . Telde onları hiç özlemiyorum sadece seni çok özlüyorm demesi sorun yarattı arada bi dengesizlik var neden böyle yaptı çözemiyorum .. Benim de kafama takılan buydu ama herkes beni yanlş anladı . Ben demedim ki annesini özlemesin özlediğini söylemesin diye . En azından tel de hepinizi özledim ama seni daha çok diyebilirdi ama onları hiç özlemedim seni çok özledim dedi .
tatlım bak telde şöyle dedi böyle dedi bunları boşver takma kafana.. ailesinin yanında sana sadece seni özledim gibi bir cümle kurmasını beklememeliydin zaten.. belkide telefonda seni motive etmek moral vermek için sadece seni özledim onları takmıyorum umursamıyorum demiştir ? ben onları takmayıp umursamadığını hiç sanmıyorum hepinizin yeri farklıdır onun hayatında sonuçta.. bunlara takılma bu bencilce düşüncelerden kurtulmalısın bence .
Değildi işte burada kapalı görüş 20 açık ise 30 dakika .. Malesef öyle .
Bunu sorduğuma bile inanamıyorum ama . Ben biliyorum ama sanırım yine de başka bir görüşten bunu duymaya ihtiyacım var . Sizce cidden seviyor mu beni ?
Bunu sorduğuma bile inanamıyorum ama . Ben biliyorum ama sanırım yine de başka bir görüşten bunu duymaya ihtiyacım var . Sizce cidden seviyor mu beni ?
yazdıklarımın içinde onamı takıldın?
ilginç yani tüm cezaevlerinde genel süre budur,kuraldır.
tam olarak derdin ne ?
özleme konuşmasımı,annesinin gelip gelmemesimi, yoksa çocuğun aldığı nefes mi?
bak annesi bile 'siz konuşun kızım 'demiş.
haklı değilsin,kusura bakma...
birde şuna takıldım hafta da bir telefon görüşmesi vardır hani 10 dakika olan telefonla arayabiliyor.
o hak kimde?
birde açık cezaevimi yoksa kapalımı?
sevip sevmediğini ben bilememki tatlım ama bu bencillikten kurtul lütfen kendini onun yerine koy sen ailenin yanında sadece ona seni özledim diyebilirmiydin diğerlerini yok sayıp ? kaç yıldır birliktesiniz yaşlarınız kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?