Görüş günü ve kafamda kalan soru işaretleri ?

offfff offfff ben neler yazacağım da işte

ailesi adına çok üzülüyorum

Allah düşürmesin ama yarın bir gün çocuğunuz da hapse düşse,sizin yanınızda sevgilisine seni çok özlüyorum deyip size bir şey demese ne hissederdiniz çok merak ettim.

Arkadaş sorulara cevap veremez yeni bir konu daha açtı
bir konuda bütün sorunlarını anlatmak yerine aynı konular üzerinden sürekli konu açıyor
Bu duruma keşke kısıtlama getirilse

çelişkilerinizin farkındamısınız
ben egoistlikten başka birşey göremedim kusura bakmayın
aslında öyle bir derdim yok demişsiniz ya bence tamda öyle bir derdiniz var ki telefondada görüştüğünüzde söyle sadece ben geleyim demişsiniz... eee hani tek sizi özlesin tek sizi düşünsün gibi bir derdiniz yoktu...!!!
tek sizi özleyemez efendim tek sizi düşünemezz

tabiki başbaşayken gözlerinizin içine bakıp seni özlüyorum düşünüyorum dicek
ama annesini yok sayamaz annesi ayrı bacısı kardeşleri ayrı siz ayrısınız
sizi sevdiği gibi annesini sevemez.. annesini sevdiği gibide sizi sevemez

Yeni konu mu açmış

Burada kendimiz çalıp kendimiz soyluyoruz yani. Ayazin saplantılı olduguna iyice emin oldum şimdi. Ya bunları yazarken de üzülüyorum karsimdaki çocuk daha su sinavi var su başarısı var surada okuyor diye konusmak varken hakkinda, keske bu yaşta kendine layik gordukleri bunlar olmasaydi.

Son düzenleme:
Ayaz öyle bir ilişki istiyorsun ki, ne kendi ailenin düşüncelerini önemsiyorsun ne de sevgilin ailesine ilgi göstersin istiyorsun.

Varsa yoksa ikiniz dünya bundan ibaret olsun istiyorsun. Bonnie ve Clyde geldi aklıma, ama onların sonu iyi olmamıştı...

Son düzenleme:
Açık konuşalım;
Bu abuk meseleden ötürü beni gerçekten seviyo mu demişsin.
Sana kızlarla takılırım yok efendim kilo vermezsen şöyle yaparım diyen adamın bu kadar basit şeyden bile olsa sevgisinden şüphe etmeyi çok şükür akıl etmişsin.

Bağımlısın deyince kabul etmiyosun ama öylesin. Yoksa normal olması gerektiği gibi seven bi'insan annesini, kardeşlerini vs.kıskanmaz.
Annesinden nasıl üstün görebildin kendini? Ben Allah göstermesin öyle bi'durumda olsam ilk anamın babamın şevkatli kucağını isterdim.

Senin onu sevdiğin kadar seviyo mu bilemem ama tahmin yürütebilirim rahatlıkla ancak senin hızına eminim ki yetişemiyodur.
O yarın öbür gün ayrılabilir senden ama sen ayrılsa kafayı yersin bu gidişle.

Dua et Allah sana ders niteliğinde sevgilinin yokluğuyla sınamasın seni zira dozunu kaçırıyosun.

Sen bu çocuğu sevmiyorsun. İlgisini sevmişsin bugüne kadar. Adam cezaevinde,sen neler düşünmüşsün. Annesi yahu,diğeri de kız kardeşi...

Ne diyeyim ki... SSöylenecek her şey söylenmiş.

Merhaba kızlar benim iki senedir devam eden bir ilişkim var ..
Sorunum ise aşırı kıskanç olmam. Sevgilimin yanında olamadığım için onu herkesten her şeyden çok kıskanıyorum . Ailesinden çok kıskanıyorum . Ailesiyle yemek yemesini gezmesini vakit geçirmesini çok kıskanıyorum bunlara katlanamıyorum çok üzülüyorum . Benim sahip olamadıklarıma ailesi sahip çünkü benim isteyip de yapamadıklarımı onlar yapıyorlar diye düşünüyorum . Ben onun yanında olamadığım için ağlarken ailesi onunla vakit geçiriyor oluyo bu benim canımı çok acıtıyor . Bir de sevgilim telefonu pek sevmiyor telefonda konuşmayı sevmiyor ee ben de özlüyorum doğal olarak ve geceleri konuşmak istiyorum telefonda ama o her seferinde istemiyor tv izlemek istiyor ya da vs.. yüz yüzeyken hiç böyle değil ama telefonla arası yok işte malesef .. Bazı geceler sırf o istemiyo diye kavga ediyoruz telefonu kapattıktan ya hemen sonra ya da birkaç saat sonra arıyor ne yapıyorsun üzülme uyu falan diyor . Bazen rahat bırak biraz diyor özleyeceğim halde sen sürekli üstüme düşüp sıkıyorsun diyo . (sanırım gerçekten çok üstüne düşüyorum o da duygularını belli etmeyen söylemeyen biri ve de çok sinirli )
Sizce ben bu kıskançlığı nasıl yenebilirim ? konuşma konusunda ne yapabilirim ?

Konu sahibinin temmuz ayında yazdığı bu mesaj her şeyi açıklıyor aslında kızlar.

Anası olmasaydı, kıskanacak bir sevgilin olmayacaktı. Bence anasını daha çok sev
Pes diyorum sadece.
Bir şey yazmıcam. Ceza puanım 90 zaten.

Ben açıkçası bu kırmızıyla işaretlediğim, onları hiç düşünmüyorum bir tek seni düşünüyorum kısmını ya senin uydurduğunu, ya da doğruysa seni oyalamak için söylediğini düşünüyorum ve hayatımda hiç bu kadar saçma sapan bir cümle duymadım. Nedir bu bencillik arkadaşım, sürekli "sadece sen" demiş durmuşsun. Eğer erkek arkadaşın söylediğinde samimiyse beş para etmez birisi demektir. Ve çok kötü bir evlattır bana göre. Elalemin kızı için kendisini dünyaya getiren bu yaşa getiren insandan onu düşünmüyorum en çok seni özledim falan diyorsa yarın öbür gün bir başkası için aynı cümleyi sana karşı da kurabilir.

Bir de; kusura bakma ama bir dahaki görüşe yalnız ben geleyim, onlar gelmesin demek gibi bir hakkın da yok. Ne emeğin var üzerinde annesi kadar? İnsan şunu teklif etmeye bile ar eder yahu.

Ayy çok kızdım. Neyse susayım ben en iyisi...

Arkadaş adam ceza evine girmiş , onca dert tasa kaygı dolu bir süreçte bu ne tribidir anlamadım ,anlayamadım olgunlaşın lütfen yok onada sorcam telde bana seni dedi orda annesinede dedi falan yok kapali görüşe ben tek geliyim onlar gelmesin .iyimisiniz siz? kadın size iyi davrandıkça düşman olsun diye uğraşıyorsunuz sizin sevdiğiniz insan içeride o kadının yavrusu! size mi soracak sizin demenizle mi görüşe gitmeyecek? bu neyin kafası, çok sinirlendim , bu neyin tribi?adama bunu sorarken uutanmayacakmısınız adam orda güneşe hasret siz beni özledini söyledin ama annenlere de söyledin açıkla derken hiç mi içiniz sızlamayacak ayıp kardeşim ayıp liseli ergen triplerini yapıcak zaman mı şımdi?

Tam da öyle bir derdin var

Kaç yaşındasınız bilmiyorum gerçi olgunluğun yaşla ilgisi yok ama 16-17 yaş grubu öğrencilerim var emin olun sizden daha olgunlar.Neden bu kadar bencilsiniz?Ne deseydi adam anne seni zerre kadar özlemedim ben sadece sevgilimi özledim.Bu mu beklediğiniz?Tabi anne nedir ki sevgilinin yanında...Yarın bir gün belki siz ayrılırsınız yolda görseniz birbirinize selam vermezsiniz ama o özledim demesini kıskandığınız sevgiliniz annesini sırtından bıçaklasa annesi ondan vazgeçmez.Annelik dünyadaki hiçbir şeye benzemez.Seviyorsanız paylaşması bileceksiniz bir insan sevdiceği ayrıdır anneciği ayrı.Bunu sakın unutmayın.Bundan sonra da her görüşe yalnız gidin Allah muhafaza erkek arkadaşınız annesini görmesin sarılır filan da maazallah...

Böyle bencil yaklaşımlar her zaman irrite etmiştir beni.
Adam dört duvar arasında, burada dert edinilen şeye bak.

Biraz empati yapmaya gayret edin.

Eğer telefonda "sadece seni" dediyse, demek ki sizin huyunuzu suyunuzu biliyor..
Biliyor yani "ailemi de özlüyorum" dediğinde başına gelecekleri.

Son düzenleyen: Moderatör:

çocuğun başında onca sıkıntı var sizin dert ettiğiniz şeye bakın. düşünmez mi anası onun, özlemez mi? sen bir kere ölürsün anası bin kere ölür. çok bencil davranıyorsunuz. bence erkek arkadaşınız da sizi alttan almış onca sıkıntısının arasında

Allah korusun ben cezaevine girsem; annemi, babamı, kardeşlerimi, sevgilimi, kedimi, yatağımı, televizyonumu, bilgisayarımı, koltuğumu, su bardağımı, evimin önündeki portakal ağacını, yerdeki çimleri, sokaktaki köpekleri, herşeyi ve herkesi özlerim..
Sevgilin sana telefonda kur yapmış işte, ne güzel bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…