- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ayaz artik sana cevap yazmaktan yorulduk, sen gelmis "Annesini niye ozluyo yaaaa sadece seni ozluyorum demisti banane banane sadece ben goreyim sadece beni ozlesin" diye simariklik yapiyorsun ablacim. Annesi ya o annesi!! Kendini nasil kiyaslarsin annesiyle? Sen hayatinda 2 yildir varsin, annesi ise 23 yildir var!
Ama onun cezası toplam 21 ay falandı çıkarılan yargı paketleriyle 8 ay 20 gün oldu .
tamam anladım, zaten onu kastediyorum zaten cezası 8 aya düşmüş onunda 3/1 ni yatar çıkar arkadaşım.
yani denetimli serbestlikten yararlanabiliyor.
Bakalım araştırayım soralım inşallah öyle olur . Baya bilgisi vardı erkek arkadaşımın bu konularda ama avukatı falan hiç böyle birşey demedi ama . Vardı yani avukatı devlettenmi varmş ne o yardm ediyodu hep sorularına flan cvp veriyodu .
araştır tabi için rahat eder...
benim sevgilim olsaydı ve "ailemi umursamıyorum onları özlemiyorum seni özlüyorum" dese ben o an ilişkimizi ve onun insanlığını sorgular ufaktan yol verirdim kendisine...ayaz gibi kendimi pohpohlamazdım. ileride aile kuracağım bir insanın ailevi bağlarının olmamasına dertlenmek yerine onu mu özledi beni özlesin beni arasın hesabı yapmazdım.
ben de sıkıldım artık aynı yorumu okumaktan . Anlatamıyorum derdimi ben . Benim derdim anesini özleyip özlememesi değil . Telefonda onları hiç özlemedim sadece seni özledim deyip yüz yüze hepinizi özledim demesiydi . Teelefonda onları hiç özlemedim demek yerine onları da öazledim ama seni daha çok diyebilrdi ama o sadece seni özledim dedi . Neden böyle yaptı kafama takılan buydu ..
Ayazın sevgilisi annesini kıskandığını anlamıştır mutlaka. Annemi de özledim derse neyle karşılaşabileceğini bildiği için söylememiştir.
Benim erkek kardeşimin de sevgilisi buna benzer, kendisi anlatmasa da duyuyoruz. Odasından çıkıp bizimle yarım saat çay içmesini bile kıskanıyor. Neden 15 dakika neyine yetmiyordu da yarım saat durdun gibi...
Kardeşim de kıza farklı şeyler söylüyor bize farklı şeyler tabi ki...
bazı erkekleri anlamıyorum bu kızlar bulunmaz hint kumaşı mı? Beni böyle sıkboğaz etse biri "yeter" derim, ilerisini sağlıklı göremem bu kadar bunaltmayla. Size de allah kolaylık versin Koalina, ilerde sorun olmaz umarım çok fazla...
ben de sıkıldım artık aynı yorumu okumaktan . Anlatamıyorum derdimi ben . Benim derdim anesini özleyip özlememesi değil . Telefonda onları hiç özlemedim sadece seni özledim deyip yüz yüze hepinizi özledim demesiydi . Teelefonda onları hiç özlemedim demek yerine onları da öazledim ama seni daha çok diyebilrdi ama o sadece seni özledim dedi . Neden böyle yaptı kafama takılan buydu ..
araştır tabi için rahat eder...
Bak Ayazcigim, guzel kardesim benim, onceki sayfalarda da yazdim ama fazla takmamissin, hala adam da adam diyorsun.
Peki senin ailen nerde? Cezaevine gorusmeye gittigini biliyorlar mi? Gencecik 18 yasinda bir kiz cezaevin ziyareti yaparken, hayatini boyle harcarken ailesi ne diyor acaba? Ailenin bu ise tepkisi ne kuzum, aile anne vs yle ilgili yazmissin, seninkiler senin hayatinin gidisati hakkinda ne dusunuyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?