Görüş günü ve kafamda kalan soru işaretleri ?

ben de sıkıldım artık aynı yorumu okumaktan . Anlatamıyorum derdimi ben . Benim derdim anesini özleyip özlememesi değil . Telefonda onları hiç özlemedim sadece seni özledim deyip yüz yüze hepinizi özledim demesiydi . Teelefonda onları hiç özlemedim demek yerine onları da öazledim ama seni daha çok diyebilrdi ama o sadece seni özledim dedi . Neden böyle yaptı kafama takılan buydu ..

tamam anladım, zaten onu kastediyorum zaten cezası 8 aya düşmüş onunda 3/1 ni yatar çıkar arkadaşım.
yani denetimli serbestlikten yararlanabiliyor.

Bakalım araştırayım soralım inşallah öyle olur . Baya bilgisi vardı erkek arkadaşımın bu konularda ama avukatı falan hiç böyle birşey demedi ama . Vardı yani avukatı devlettenmi varmş ne o yardm ediyodu hep sorularına flan cvp veriyodu .

araştır tabi için rahat eder...

Benim tek derdim kapalı aslında ordan bi kurtulsa gerisi kolay olur hepimiz için o da öyle diyo . haberleşemeemek çok kötü . Yani kapalıdaki ceza süresi bittiği halde dilekçe yüzünden uzama falan olursa o zaman yanarız nedense o sürekli öyle diyo 3 ay bile sürebilr diyo içime kurt düştü bir türlü cevabını alamıyoruz bu soruların . Kapalıda ne kadar yatacağı belirsiz 3 ay da çok .. çok zor ..

bence sen bunca şeyin içinde bir de bunu düşünüp dert etme.hepinizi ayrı şekilde özleyecek tabii.onları özlemedim bir tek seni özledim demesi baştan yalan bence.belki senin özlemin daha agır basıyordur.ama onları da özlemiştir...bu ufak tefek şeyleri takma..

Ayazın sevgilisi annesini kıskandığını anlamıştır mutlaka. Annemi de özledim derse neyle karşılaşabileceğini bildiği için söylememiştir.
Benim erkek kardeşimin de sevgilisi buna benzer, kendisi anlatmasa da duyuyoruz. Odasından çıkıp bizimle yarım saat çay içmesini bile kıskanıyor. Neden 15 dakika neyine yetmiyordu da yarım saat durdun gibi...
Kardeşim de kıza farklı şeyler söylüyor bize farklı şeyler tabi ki...

Canim benim sen uzulme mutlu ol diye oyle soyledi belki, cezaevinde yatiyor akli cok karisiktir kafasi daginiktir aklina ilk geleni soylemistir belki. Benim sevgilim de diyor en cok seni seviyorum diye ama bunun lafta oldugunu biliyorum tabi ki annesini babasini benden farkli seviyor, hepimizin yeri ayri. Yalan soylemiyor sevgilin icini ferahlat biraz yaa..

Walla kusura bakma ama sevgilin de sende bir garipsiniz. Tabii ki ailesini ozler de, ozledigini soyler de ama cocuga nasil bir his veriyorsan sadece seni ozluyorum falan gibi sacma sapan birsey soylemek zorunda hissediyor kendini. Sadece nasil seni ozlesin? Senin yaninda mi yatiyordu geceri? seninle mi kahvalti ediyordu? Senin oldugun evde mi dus aliyordu? Senin oldugun oda da mmi yayilarak televizyon seyrediyordu? Sen yalnizca ondan uzaksin, ama o herseyden uzak ve herseyi ozluyor.

Sadece kapali gorusmekelere senin gitmen ne demek? Hangi sifatla? Annesini senin icin gormeyi red eden adam, yarin oburgun senden guzel, senden hos sohbetli bi kiz icin de seni birakir.. Ne istediginden emin ol...

bazı erkekleri anlamıyorum bu kızlar bulunmaz hint kumaşı mı? Beni böyle sıkboğaz etse biri "yeter" derim, ilerisini sağlıklı göremem bu kadar bunaltmayla. Size de allah kolaylık versin Koalina, ilerde sorun olmaz umarım çok fazla...

Kardeşim çok kereler terketti hakaretlerle ama kız intihar ederim diyor, beni arıyor, ben açmasam evi arıyor, annemi arıyor. Ailecek rahatsız ediyor bizi yani, sorunlu bir tip.
Bana değil de kardeşime kolaylık versin Allah yoksa ben onun hakkından gelirim de sonra gidip kardeşimin başının etini yiyor

Cok bos birseyi kafana takmissin. Kendini de cok fazla onemsiyorsun. O adam birgun sana senin gibi 50 tane bulurum, anam ablam gibi bulamam derse sasirma. Bu kadar afra tafra cekilmez. Kimse vazgecilmez degildir.

Seninle konuşurken bol keseden atmış. Egonu okşamaya çalışmış işte. Bunda anlamayacak ne var?

Bak Ayazcigim, guzel kardesim benim, onceki sayfalarda da yazdim ama fazla takmamissin, hala adam da adam diyorsun.

Peki senin ailen nerde? Cezaevine gorusmeye gittigini biliyorlar mi? Gencecik 18 yasinda bir kiz cezaevin ziyareti yaparken, hayatini boyle harcarken ailesi ne diyor acaba? Ailenin bu ise tepkisi ne kuzum, aile anne vs yle ilgili yazmissin, seninkiler senin hayatinin gidisati hakkinda ne dusunuyorlar?

Normal aldığı ceza 3 sene 4 aymış önceden bunun 5 ayını yatmış şimdi ise yargı paketleri ile 8 ay 20 güne düşürüldü . Faceden baktımda konuşmalarına oradan buldum tam cezasının ne kadar süre olduğunu . Hala yararlanma şansı var mı ki denetimli sertbestlikten ?

çok çocukça düşünceler bunlar...ve kayınvalide adayını kıskanan kadınları hiç anlayamıyorum ....

Diğer konularinda da bu sorular çok soruldu ama cevap yok. Bir ara dışarı cikmasina izin vermemisti annesi sanırım sevgilisi cezaevine girmeden onceki bir konuydu ayaz dinlememis annesini ezip gecip gorusmeye gitmisti yanlış hatirlamiyorsam. Belki de aile başa cikamadigindan artik müdahale etmiyordur/edemiyordur. Rizalari yoktu.

Son düzenleme:

yazdım yazdım sildim, kalbini kırmayayım akşam akşam.. evet ayaz, sevgilin ailesini hiç sevmiyor, tek istediği senin kollarında huzur bulmak.. o yüzden paso yalan söylüyor sana, çok sevdiğinden!!!!!! naaapsın mecbuuur

Beni doğuran ana seni özlemedim
Kardeşim kan bağımız var ama senide özlemedim
Ama ben bitanecik sevgilimi özledim
bide üstüne anne,kardeşim siz neden geldiniz,ben sevgilimle başbaşa kalmak istiyordum mu diyecekti
O kadar konu açtınız ki artık takip edemiyor insanlar.

İnsan yardan vazgeçer ama ailesinden asla.onlarla kıyaslama dahi yapmayın kendinizi
Bence ilk görüşmede sizin olmanız tuaf olmuş,ailesiyle rahat,rahat konusamamıştır dahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…