- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi honkiponkitirino
-
Rica ederim abinizi kırmadan sınırlarınızdan çıkarın güzel dille saygı duymayi anlatın eğer böyle devam ederse evlenseniz bile kafanız sürekli başkasının düşüncesinde bogulur iyi geceler .Çok teşekkür ederim ben de şimdiye kadar bir bildiği vardır diye susuyorum, diğer abim ona kızıyor böyle yaptığı için aslında ama bu süreçte kimseyi kırmadan herkesin gönül rızasıyla iş yapmak istiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Kapanması içinGönderiyi niye sildiniz
Konuyu silmişsiniz.
Banlanacaksınız ve konunuz geri gelecek.
Boşuna sildiniz yani
Kapanır, lakin yazdıkladınız geri gelir, öyle kapanır.Mune kapatmaz mı konumu? Banlanmam önemli değil konum kapansın başka birşey istemiyorum.
Kapansın da razıyım ona.Kapanır, lakin yazdıkladınız geri gelir, öyle kapanır.
Bence de garip olan birşey yok ama bizim aile şeklimiz daha geleneksel ve içine dönük. Görücü usulü olur bizde evlilikler. Ben ailem gibi düşünmüyorum ama abim annemin babamın fragmanı hatta hafifletilmiş hali. Babam duysa neler olur tahmin bile edemiyorum. Babamı yumuşatacak tek kişi abim ama o da böyle yapınca bana yapaca birşey kalmıyorhayatın akışına uygun olmayan yaşantılar gerçekleşmiş dolayısıyla tepki verilmiş. farkında bile değilsiniz yaşadığınız garip durumun. Abinize haksızlık edildiğini düşünüyorsunuz.
Tehlike varsa, açıkca söylemesi yeterli olurdu. Bahaneler üretilmesi doğru değil. Bir yola çıktıktan sonra yolda insanı tanırsın haline hareketine bakarsın, her seferinde yola çıktığın ilk ana dönmek hatadır. ( Tanışmanızda garip olan ne ben anlamadım )
Yapacak bir şey yok o zaman. Sizin usul bekleyeceksin. Yalnız devir çok hızlı, bi bakmışsın yaş 70 olmuş ne abi kalmış ne aile. Danışacak birini bulamazsın, devre ayak uydurmak için çok geç kalmış olursun. Hayatının kontrolünü biraz eline alBence de garip olan birşey yok ama bizim aile şeklimiz daha geleneksel ve içine dönük. Görücü usulü olur bizde evlilikler. Ben ailem gibi düşünmüyorum ama abim annemin babamın fragmanı hatta hafifletilmiş hali. Babam duysa neler olur tahmin bile edemiyorum. Babamı yumuşatacak tek kişi abim ama o da böyle yapınca bana yapaca birşey kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?