Görüştüğüm bey ve kaçan hevesim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ciddi anlamda hastalıklı bir ilişki. Bence henüz evlenmeye hazır degilsiniz o nedenle başka bir insanın başını yakmayın. Önce birey olun. Yazdiklariniz kusura bakmayın ama çok saçma sapan bir ilişki ve hayat tarzını ve olgunlaşmamış 2 insanı anlatıyor. Da ben anlamadım erkek arkadaşınız neden ısrarla devam ediyor. O da bi tuhaf. Bi psikolojik destek mi alsaniz birey olma yolunda

Rica ederim abinizi kırmadan sınırlarınızdan çıkarın güzel dille saygı duymayi anlatın eğer böyle devam ederse evlenseniz bile kafanız sürekli başkasının düşüncesinde bogulur iyi geceler .

AHSJAJAJSJJSJW
KONUYA BAK SHSHDJSJ
ŞAKA MI ULAN BU
Sana soruyorum konu sahibi sen bizimle billur mu geçiyosun?????? Ne biçim hayat bu be?bak kusmuğum te ağzıma kadar geldi ortalığa salmamak için zor tutuyorum kendimi.

hayatın akışına uygun olmayan yaşantılar gerçekleşmiş dolayısıyla tepki verilmiş. farkında bile değilsiniz yaşadığınız garip durumun. Abinize haksızlık edildiğini düşünüyorsunuz.
Tehlike varsa, açıkca söylemesi yeterli olurdu. Bahaneler üretilmesi doğru değil. Bir yola çıktıktan sonra yolda insanı tanırsın haline hareketine bakarsın, her seferinde yola çıktığın ilk ana dönmek hatadır. ( Tanışmanızda garip olan ne ben anlamadım )

Bence de garip olan birşey yok ama bizim aile şeklimiz daha geleneksel ve içine dönük. Görücü usulü olur bizde evlilikler. Ben ailem gibi düşünmüyorum ama abim annemin babamın fragmanı hatta hafifletilmiş hali. Babam duysa neler olur tahmin bile edemiyorum. Babamı yumuşatacak tek kişi abim ama o da böyle yapınca bana yapaca birşey kalmıyor

Ee siz daha birbirinizi tanımadan hemen evlenecekmişsiniz gibi moda girmişsiniz.
Normalde önce tanışma aşaması olur sonra ben bu adamla evlenirim ya da evlenemem düşüncesi oluşur.

Yapacak bir şey yok o zaman. Sizin usul bekleyeceksin. Yalnız devir çok hızlı, bi bakmışsın yaş 70 olmuş ne abi kalmış ne aile. Danışacak birini bulamazsın, devre ayak uydurmak için çok geç kalmış olursun. Hayatının kontrolünü biraz eline al

Bende abimle çok yakınım ama bu ilişki gerçekten çok sağlıksız.Hadi diyeceğim seni vermek istemedi kıyamadı falan çünkü benim abimde başta böyle düşünmüştü ama dalga geçmek ne demek ne demek maddi anlamda daha iyi olduğunuz için seni istemesi çok çok ayıp abiniz bence ileri derecede kompleksli bir insan her ikinizde bu çocuktan özür dileyip helallik almalısınız ayıp.

Bu mu görücü usulü bence abinizle siz çok yanlış anlamışsınız görücü işini.Görücü usulünde bir iki bilemedin üç kere yüzyüze görüşülür tanışılır telefonda günlerce konuşmak veya mesajlaşmak olmaz.Bu mu tutuculuk?Ben eşimle birkez on dakika görüştüm üç gün sonra isteme oldu benimki ne oluyor o zaman???

Adamı beğendiyseniz ve hoşlanıyorsanız öncelikle abimizin emri altından çıkın.

Onun söylediklerini umursamayin. Sanıyorum bir çeşit hastalıklı kıskanma bu.

Bu olaylardan da adama hiç söz etmeyin.

İçeriğini silmissin bu yasak canım alıntılarından okudum . Sonracıma abinin bu kadar hayatını yönetmesine neden izin veriyorsun anlamadım ? Tamam abidir elbette onayını almalısın ama bu birazcik sence de aşşşşırıya kaçmamış mı

Abine toz kondurtmayacaksan konuyu açmayacaktın..Dediklerimizin birtanesine haklisiniz olabilir dememissin..Ne dememizi bekliyorsun..Sanki konu abisine haklı diyelim diye açılmış...Beklediği seyi göremeyince de kapattırmaya çalışıyor..

İçerik silmek yasak ne yazık ki.
Kendi kararlarını kendin verebilecek yaştasındır umarım. Abinin aşağılamaları ve küçük düşürmeleri çok çirkin. Lütfen insanlara iyi davranalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…