Görüştüğüm bey ve kaçan hevesim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçerik silinmesi yasaktır. Bir abi olayı var ama tam anlamadım. İçeriği silmek yerine konuyu kapattırmayı isteyebilirdiniz. Şimdi ban yiyeceksiniz

Nasıl yorumlar gelmesini bekliyordunuz ? Abini dinle o en iyisini bilir dememizi mi ?
Herkes aynı şeyleri yazıyorsa ,bunda mutlaka bir haklılık payı vardır.
Ömrünüzün sonuna kadar abinizle yaşamaya mahkum olacaksınız maalesef. Çünkü ona kimse laf etsin istemiyorsunuz ama o dilediğine, dilediği gibi laf ediyor. Ne ala memleket...

İçerik silinmesi yasaktır. Bir abi olayı var ama tam anlamadım. İçeriği silmek yerine konuyu kapattırmayı isteyebilirdiniz. Şimdi ban yiyeceksiniz
Hanımlar merhaba. Biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın.
Ben 2 ay önce bir mekanda arkadaşımla yemek yerken bir bey bizi görüp bir şekilde arkadaşıma ulaştı. Ben de arkadaşımla konuşma üslubundan ve görünüşünü beğendiğim için görüşmeyi kabul ettim.
Kabul etmeden önce abime anlattım o da gönülsüz bir şekilde tamam dedi. Biz bir süre mesajlaştıktan sonra bu bey görüşmek istedi abim de önce bir arkadaşıyla görüşmesini istedi o onaylarsa izin veririm dedi. Görüştüler, abimin arkadaşı kötü birisi değil ama tam konduramadığım birşey var dedi. Sonra biz görüştük ettik ben beğendim ama abim sürekli surat yaptı, bırakmam için baskı yaptı. Bir şekilde onu da ikna ettim görüşmesi için. Görüştü ama hep kötüledi bana dalga geçti herşeyiyle. Bu bey 2 yıllık mezun sonradan tamamlamış. Eğitim durumuyla dalga geçti, yürüyüşüyle dalga geçti, saçları dökülüyormuş ben farketmemişim bununla dalga geçti, hali tavrı duruşuyla dalga geçti, mesleğiyle dalga geçti vs. Benim yanıma yakıştıramıyormuş, tanışma şeklimiz beğenmiyormuş, benim yanımda daha dolu dolu birisi olsun istiyormuş. Bir de bizim maddi durumumuz iyi çok şükür onunki orta halli, abim sürekli maddi beklentisi olduğu için benimle evlenmek istediğini söyleyip durdu. Daha öncesinde de niyeti ciddi değil görürsün diyordu. Ben maddiyat mevzusunu anlamak için kendimden tiksinme derecesinde maddi durumunu sorguladım onun ama kendime saygımı yitirdim bu evrede nerdeyse.
Soruşturdu abim hep iyi şeyler söylediler ailesi için de kendisi için de. Bana da çok değer veriyor. Hissettiriyor bunu. Birkaç kere abimin bağırmaları sonucu bitirdim, sonra aynı abim benim yüzümden değil kendi rızanla bitir diyip yeniden konuşturttu. Bu arada mesajlaşıyoruz çünkü abim telefonla konuşmamıza izin vermedi. Mesajlaşmayı da o görmeden yapıyoruz. Hatta o ısınsın diye bazı mesajları okutuyorum sinir krizi geçiriyor. Göstermediğimde göstermediğim için laf sokuyor.
Esas problem ben bu çocuğa karşı ilk başlarda çok güzel şeyler hissederken abimin bu tavırları yüzünden soğudum. Birkaç defa bitirdim ben bu çocukla görüşmeyi abim yüzünden her seferinde çok üzüldü hatta son görüşmemizde yüzüne söyledim bizzat şahit oldum ne kadar üzüldüğüne. O üzülünce üzülüyorum ama benim hiç hevesim kalmadı artık. Sadece ona karşı değil evliliğe karşı da. Hayatımda kimse olmadı şimdiye kadar bu arada. Evlenmeyi de ilk defa düşündüm. Abim bekar, şimdiye kadar hep önce o evlensin ben evlenirsek kendini yalnız hisseder diyip reddettim herkesi. İlk defa böyle birşey yaşadım onda da başıma gelene bakın. Bu arada hayat tarzı, yaşı, ailesi bana çok uygun (en azından burana öyle görünüyor).
Ne yapmam gerekiyor sizce şimdi, bir akıl verin nolur

10 dk ile mi aileniz sizi verdi ? Sizin yaşadığınızda cok normal degil ki

zibilyon kere abim abim.
sen bize abini anlatmışsın baştan aşağı.
neyse abi kardeş tuhafsınız.
abiniz içinde insan kınadığını yaşamadan ölmez diyorum. kimbilir kimle evlenecek? kimbilir size kimleri uygun görüp onaylayacak.
ayy ikinize de acayip sinir oldum.

(ne abiymiş ben bile kaç kere abi demişim şurada)

Çok teşekkür ederim neden hevesi kaçtığını şimdi anlayabildim sayenizde

Konu sahibi içeriği takip edersiniz muhtemelen abileri olan kız kardeş olarak yazıyorum sana. Abin senin üzerinde gereksiz yetkisi var. Hatta bir tek abi değil abinin arkadaşına bile müsade etmişsin. En başta abine kendinin de bir birey olduğunu göstermen gerekir. Bir abim bana zamanı gelince erkek arkadaşın tabiki olacak, birini seveceksin. Sadece senin üzülmemen için önlem almak amaçlı öyle biri olursa tanışmak isterim demişti. Tanıştırdım da... beş para etmez korkağın tekiymiş meğer ama bunu bana abim söylemedi benim kendi görmemi sağladı. Daha sonra da erkek arkadaşım oldu yine tanıştırdım. Ama asla bir gün karşıma çıkıp şu çocuk böyle şuyu var buyu var diye dalga geçmedi. Fikrini sorduysam söyledi ve ne yapmam gerektiğine müdahale etmedi. Kendi kararlarımı kendim verdim. Evlendim keza yine öyleler. Abi kardeşiz diye birbirimizin hayatlarını satın almadık. Hepsi benim canım, tek kızım bende onlar için çok kıymetliyim. Ama sizin kadar hayatlarımıza müdahale etmedik birimiz bile.

Ne çok abim dediniz farkındamısınız hayat sizin siz karar vereceksiniz o değil

Abiniz resmen adamın görümcesi olmuş, görümcecilik oynuyor neden bu kadar özelinize karıştırıyorsunuz çok ayıp msj okutma falan, siz de aynısını kendisi evlenmek istediği zaman yapın bakalım memnuniyet duyacak mı? Hiç sanmam birde adamı arkadaşıyla falan görüştürüyor ne alaka ben anlamadım yazık saçmalığın ortasına düşmüş adamcağız.

adam sizinle degil de abinizle sevgili olacak sanki
sizde bir tuhafsiniz abinizin her dedigine neden kanun kabul ediyorsunuz anladim
adam sizden bir an önce kurtulur umarim
eminim adamda size ozelliklede abinize cok guluyordur

Adam nereye düşmüş ya
Abim de abim
Tövbe yarabbim böyle birşey de duymadım
Adam tanışmak istemiş sadece
Hoop evlilik olayına girmişsiniz
Ben olsam kaçarım ya
Oda deli mi ne sizin gibilerle uğraşıyor

Abin hayatının bu kadar merkezinde ise onun onay vereceği kişi denk gelene kadar bekle abinin yorumlarıyla adamdan soğumuşsun daha ötesi yok o sana uygun bir eş adayı bulsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…