Görüştüğüm bey ve kaçan hevesim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Allah Allah

Olabilir bilmiyorum. Kendisi de çok takıntılı ama o yüzden evlenemedi.
Şimdi nasıl desem yanlış anlamayın ama , gözünüze perde inmiş gerçekleri göremiyor gibisiniz yada özgüveniniz hiç yok , tamam okey abiniz ama hayatınızın merkezinde niye o var siz bir bireysiniz o adamla görüşmek istiyorsan bitti gitti yani , hani dersin abi biri var tanışılır edilir fikir alışverişi yapılır ama mesajları okutmak abi bitir deyince bitir barış deyince barış çok saçma yahu .

Çok haklısınız ama üstünde emeği çok fazla baba gibi diyeyim. Sözünü dinlememek nankörlük etmek gibi geliyor üzülüyorum.

Abi normal degil.
Evlensen de yasantina mudahale eder bu abi. Omur boyu. Bu adam hayatinda olsun olmasin, abinin istedigi adsmla da evlensen abin hep yasamina karisacak gibi. Buna biraz da sen izin vermissin. Kendi yasaminda kalem senin elinde olmali. Kalemi baskasina verirsen kim yazarsa onu oynarsin.

Niye kapattırıyorsun?
Abinin prangasından çıkmalısın artık.
Farkında mısın normal bir ilişki değil bu.
Abimi seviyorum, konumda ona ağır sözler söyleniyor. Bunu daha fazla görmek istemiyorum. Ben bu tarz yorumlar geleceğini düşünmemiştim açıkçası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…