- Konu Sahibi honkiponkitirino
-
Çünkü abin normal değil.Abimi seviyorum, konumda ona ağır sözler söyleniyor. Bunu daha fazla görmek istemiyorum. Ben bu tarz yorumlar geleceğini düşünmemiştim açıkçası.
Abimi seviyorum, konumda ona ağır sözler söyleniyor. Bunu daha fazla görmek istemiyorum. Ben bu tarz yorumlar geleceğini düşünmemiştim açıkçası.
O beğenmiyor diye soğumadım. O kadar çok başka birisi de kötülese soğurdum. Abimin yaşı benden çok büyük bizim gibi yaklaşmıyor olaylara. Seninle öyle tanışan senden önce de kaç kıza yazmıştır bu şekilde diyor. Çocuk da yemin ediyor ilk defa böyle birşey yaptığına. Arada kaldım. Abimi dinlemeyip pişman olmaktan çok korkuyorum. Üstelik annem babam da yaşlı insanlar onlara da nasıl tanıştığımızı açıklayamam abim yanımda olmazsa. Çok kızarlar bana bir daha tek bir yere gitmeme arkadaşlarımla buluşmama izin vermezler. Kimseye yalan da söylemek istemiyorum.Çünkü abin normal değil.
Sevgisini anlıyorum,senin de sevgini anlıyorum ama bu cidden hastalık derecesinde.
Yani sen evlensen bile bu abi baskısından kurtulamayacaksın ki açıkçası bana da kurtulmak istermişsin gibi gelmiyor.
Hani anneye bağımlı kızlar olur ya sende abiye bağımlılık sezdim.
Ne demek abim beğenmiyor diye birinden soğumak?
O beğenmiyor diye soğumadım. O kadar çok başka birisi de kötülese soğurdum. Abimin yaşı benden çok büyük bizim gibi yaklaşmıyor olaylara. Seninle öyle tanışan senden önce de kaç kıza yazmıştır bu şekilde diyor. Çocuk da yemin ediyor ilk defa böyle birşey yaptığına. Arada kaldım. Abimi dinlemeyip pişman olmaktan çok korkuyorum. Üstelik annem babam da yaşlı insanlar onlara da nasıl tanıştığımızı açıklayamam abim yanımda olmazsa. Çok kızarlar bana bir daha tek bir yere gitmeme arkadaşlarımla buluşmama izin vermezler. Kimseye yalan da söylemek istemiyorum.
Sen bence evlenme zaten çok ciddiyim.Eşine yazık olur.Hep diyoruz ya erkek karısının arkasında olmalı,ailesine karşı onu desteklemeli diye.Aynı şey biz kadınlar için de geçerli.Kadın da kocasının arkasında olmalı.Sende o güç yok.Ailen ne derse o senin için.Umarım bu boyunduruktan kurtulursun yoksa işin zor.O beğenmiyor diye soğumadım. O kadar çok başka birisi de kötülese soğurdum. Abimin yaşı benden çok büyük bizim gibi yaklaşmıyor olaylara. Seninle öyle tanışan senden önce de kaç kıza yazmıştır bu şekilde diyor. Çocuk da yemin ediyor ilk defa böyle birşey yaptığına. Arada kaldım. Abimi dinlemeyip pişman olmaktan çok korkuyorum. Üstelik annem babam da yaşlı insanlar onlara da nasıl tanıştığımızı açıklayamam abim yanımda olmazsa. Çok kızarlar bana bir daha tek bir yere gitmeme arkadaşlarımla buluşmama izin vermezler. Kimseye yalan da söylemek istemiyorum.
Aklınıza ne geldi bilmiyorum ama emin olun ya da olmayın siz bilirsiniz babam gibidir abim, gözünden sakınır. Daha önce benimle anılmak isteyenlerden görüşmemi istedikleri oldu ben beğenmedim. Bunu yanıma yakıştıramadığını söylüyor. Ben de kör kütük aşık olmadığım için savunmuyorum. Ama öyle bir ihtimalim vardı artık yokMeslek hastalığı mi benimki bilmiyorum ama aklıma hiç hoş olmayan şeyler geliyor.
Bir abinin bu derece takıntılı olmasi normal değil.
Çocuk en kisa surede bu saplantılı ilişkilere sahip aileden kurtulur umarım.
Abim babam gibidir diyorsunuz ama bence bu başka birsey. Benim görüştüğüm insanla neden önce abimin arkadaşı görüşüyor ki. Siz kendinizi o kişinin yerine koyun o zaman daha iyi anlayacaksınız hatanizi. Görüşmeye o kişinin ablasının bir tanidigi gelse ve sürekli sizi süzgeçten geçirse ne hissedersiniz. Bence hata abinizde değil sizde. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama en azindan kendinizle ilgili kararları verebilecek yastasinizdir diye düşünüyorumAklınıza ne geldi bilmiyorum ama emin olun ya da olmayın siz bilirsiniz babam gibidir abim, gözünden sakınır. Daha önce benimle anılmak isteyenlerden görüşmemi istedikleri oldu ben beğenmedim. Bunu yanıma yakıştıramadığını söylüyor. Ben de kör kütük aşık olmadığım için savunmuyorum. Ama öyle bir ihtimalim vardı artık yok
Bu kadar yorumdan tek kırıcı olmayan yorum bu teşekkür ederim. Benim karakterimle ilgili sanırım hemen pes ederim. Sonunda kötü bişey olursa vicdan azabı çektiririm. Üniversite tercihlerinde de yaptı aynısını yıllardır vicdan azabı çekiyor ki unutturmuyorum da. Buna rağmen bu kadar müdahale etmesini ben de anlamıyorum.Ab inizi sizin için normal düzeyde endiselenmesi normal karşılanır ama önce arkadaşıyla gorusturmesi sizin fikirlerinize saygı duymadığını gösteriyor .
Abinizi karşınıza alın ve eğer görüştüğünüz adamda uygun olmayan birseyler varsa bunu kendiniz görüp tecrübe etmek istediğinizi söyleyin bir ayril bir barış demesi gerçekten garip size saygı duymalı 2 abim var ikisini de canımdan öte severim ama sınırlarıma giremezler fikirlerime saygı duymak zorundalar .
Tanışma şeklimizden dolayı abime sürekli mahçup hissettim. Sürekli kendisinin asla birisiyle böyle tanışmayacağını söyleyip durdu. Abime en baştan anlatmayanilirdim ruhu da duymazdı ama ben çok huzursuz olurdum o zaman da.Abim babam gibidir diyorsunuz ama bence bu başka birsey. Benim görüştüğüm insanla neden önce abimin arkadaşı görüşüyor ki. Siz kendinizi o kişinin yerine koyun o zaman daha iyi anlayacaksınız hatanizi. Görüşmeye o kişinin ablasının bir tanidigi gelse ve sürekli sizi süzgeçten geçirse ne hissedersiniz. Bence hata abinizde değil sizde. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama en azindan kendinizle ilgili kararları verebilecek yastasinizdir diye düşünüyorum
Bence tanışma seklinizde huzursuz olunacak birşey yok. Sizin için sanırım abinizin onayını almak çok önemli. Ama keşke sonrasında o kişinin açısından da baksaydiniz olaya. Bu kadar olan şeyden sonra görüştüğünuz kişi rahatsız olup size sitem etmedi mi. Ne oluyoruz ben niye seninle değil de başkalarıyla muhatap oluyorum diye.Tanışma şeklimizden dolayı abime sürekli mahçup hissettim. Sürekli kendisinin asla birisiyle böyle tanışmayacağını söyleyip durdu. Abime en baştan anlatmayanilirdim ruhu da duymazdı ama ben çok huzursuz olurdum o zaman da.
Bende internet problemi yaşıyınca mesaj iki defa gelmiş maalesef umarım doğru yolu bulursunuz büyüklerimiz bazen bizim görmediğimiz ayrıntıları görüyor ama fazla müdahale iyi değil hayırlısı neyse o olsun :)Bu kadar yorumdan tek kırıcı olmayan yorum bu teşekkür ederim. Benim karakterimle ilgili sanırım hemen pes ederim. Sonunda kötü bişey olursa vicdan azabı çektiririm. Üniversite tercihlerinde de yaptı aynısını yıllardır vicdan azabı çekiyor ki unutturmuyorum da. Buna rağmen bu kadar müdahale etmesini ben de anlamıyorum.
Abimi seviyorum, konumda ona ağır sözler söyleniyor. Bunu daha fazla görmek istemiyorum. Ben bu tarz yorumlar geleceğini düşünmemiştim açıkçası.
Ondan ziyade ben rahatsız oldum ama onun da kız kardeşiyle ilişkisi buna benzer olduğu için yadırgamadı sanırım.Bence tanışma seklinizde huzursuz olunacak birşey yok. Sizin için sanırım abinizin onayını almak çok önemli. Ama keşke sonrasında o kişinin açısından da baksaydiniz olaya. Bu kadar olan şeyden sonra görüştüğünuz kişi rahatsız olup size sitem etmedi mi. Ne oluyoruz ben niye seninle değil de başkalarıyla muhatap oluyorum diye.
Çok teşekkür ederim ben de şimdiye kadar bir bildiği vardır diye susuyorum, diğer abim ona kızıyor böyle yaptığı için aslında ama bu süreçte kimseyi kırmadan herkesin gönül rızasıyla iş yapmak istiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.Bende internet problemi yaşıyınca mesaj iki defa gelmiş maalesef umarım doğru yolu bulursunuz büyüklerimiz bazen bizim görmediğimiz ayrıntıları görüyor ama fazla müdahale iyi değil hayırlısı neyse o olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?