- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.885
- 268
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Beceremedim ama çok teşekkür ederim,3 yıl önceki dava ama işte paranoya yaptım dava kararını gördüğüm haldeSorgulama islemleri-hukuk-aile mahkemesi olarak cikiyor olmasi lazim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beceremedim ama çok teşekkür ederim,3 yıl önceki dava ama işte paranoya yaptım dava kararını gördüğüm haldeSorgulama islemleri-hukuk-aile mahkemesi olarak cikiyor olmasi lazim
En basitinden avukat evragi hazirlayinca veriyor, okuyun eklemek istediginiz bisey var mi diyor. Okuyup oyle imzaliyorsun. O evrak birsuru insanin elinden geçiyor, anne babana bile okutuyorsun birisi mutlaka farkederdiHiçbir "tanıdık" avukat çocuğu olmadığını hatta nikahlı eşi ile aynı eve bile girmediğini bildiği adamın dilekçesinde böyle talihsiz bi hata yapmaz zaten, bırak hakimi katibi.
Beceremedim ama çok teşekkür ederim,3 yıl önceki dava ama işte paranoya yaptım dava kararını gördüğüm halde![]()
dilekceye yanlislikla cocuk var mi yazilmis?Hayır çocukları yok orası eksik olmuş yanlış yazılmış.
Evliliğimizden çocuğumuz bulunmaktadır yazılmış yanlışlıkla(yanlışlık olmus dedi süphedeyim)dilekceye yanlislikla cocuk var mi yazilmis?
İmkansız. Çocuk bu yav. Davanın seyrinin değiştirecek türden önemli detay. Bunun yanlışı yok.Evliliğimizden çocuğumuz bulunmaktadır yazılmış yanlışlıkla(yanlışlık olmus dedi süphedeyim)
Evet tek dilekçe yeterliKarşı tarafın dilekçe vermesinin gerekli olmadığını söyledi onu merak ettim bir de arkadaşlar dilekçesini görürseniz bizi de bilgilendirin dedi.
Sizin tanıdığınız erkek mi yaptı bunu? Devamında neler oldu
Kaldırmışsın dilekçeyi de orda çocuk var diyorsa vardır.
Çocuk var gibi bir yanlış yapılmaz.
Davacı taraf avukatıyla konuşur avukat yazar dilekçeyi hiçbir avukatta böyle salak bir yanlış yapmaz.
Adamın çocuğu var net .
Ortak tanıdıklarım var diyorsun kim bu tanıdıklar falan saçmalama lütfen.
Düpedüz adam kandırıyor.
Boşanıp gelsinMerhaba hanımlar öncelikle depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz.
Önceki konumu
Görüştüğüm kişi ve Eski evliliği
Bilmeyenler için buraya bırakıyorum. Bir çoğunuz kişinin boşanma dilekçesini istememi söylemiştiniz. Öncelikle bazı gerçekler ortaya çıktı
1-) 5ay evli kaldık demisti ama evi terkedip 1 sene boyunca anlaşmali boşanma zamanını beklemiş. Yani kağıt ustunde toplam 1 sene 2 ay kadar evli kalmışlar. Karşı taraf da eşyalari almadan ikna olmayacağını söylemiş.
2-) Davayı kendi açmış. Ve kız da eşyaları altınları almak suretiyle ikna olmuş. İçeriği şöyle;
Ayrıyeten kendi anlaşmalı davayı açtığı için karşı tarafın dilekçe vermediğini söyledi . Böyle mi oluyor??
Avukat ve bu şurecten geçen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Konu sahibi yanlış anlamayın ama siz neden bu kişiye bu kadar kafa yoruyorsunuz? Adam 2 sene evlilik yok demiş, siz neden taktınız ki önünüze bakın 27 yaşında boşanmış bir adamla neden zaman kaybediyorsunuz? Valla size şunu diyim Türk kadını boşanmamak için elinden gelen herşeyi yapıyor, boşanmak istemese de boşandırmıyorlarlar yani bi kadın boşanmayı kabul ediyorsa bence buna bi kafa yor sen![]()
Kanksm okuduğuna emin misinBoşanıp gelsin
Allah müstahakını vermiş ne diyeyimEvet erkek yapti. Esinden nikahini vermesi icin baski yapti. O bir kac sartlara karsi hemen bosandi. Adam sonra ikinci esi tarafindan dolandirip yüz üstü birakilip terk edildi. En son bilgim agir hastalandigi oldu.
Allah müstahakını vermiş ne diyeyim