Görüştüğüm kişi ve eski evliliği part2 dilekçe meselesi

Hiçbir "tanıdık" avukat çocuğu olmadığını hatta nikahlı eşi ile aynı eve bile girmediğini bildiği adamın dilekçesinde böyle talihsiz bi hata yapmaz zaten, bırak hakimi katibi.
En basitinden avukat evragi hazirlayinca veriyor, okuyun eklemek istediginiz bisey var mi diyor. Okuyup oyle imzaliyorsun. O evrak birsuru insanin elinden geçiyor, anne babana bile okutuyorsun birisi mutlaka farkederdi
Beceremedim ama çok teşekkür ederim,3 yıl önceki dava ama işte paranoya yaptım dava kararını gördüğüm halde 🤣

Ben ss atarim size musait olunca simdi bakamiyorum. Nufusta bosanmis gorunuyorsaniz onemli degil zaten :)

Konu sahibi yanlış anlamayın ama siz neden bu kişiye bu kadar kafa yoruyorsunuz? Adam 2 sene evlilik yok demiş, siz neden taktınız ki önünüze bakın 27 yaşında boşanmış bir adamla neden zaman kaybediyorsunuz? Valla size şunu diyim Türk kadını boşanmamak için elinden gelen herşeyi yapıyor, boşanmak istemese de boşandırmıyorlarlar yani bi kadın boşanmayı kabul ediyorsa bence buna bi kafa yor sen 🤨

Kuzum bak manipüle altındasın sanırım mutlu olsan zaten konu açmazsın, ne gerek var adam mı kalmadı?

Sen ister misin böyle biriyle kardeşin evlensin, bu yaşta gel 50 yaşına yap böyle bir şey derim ki zaten çevrendekiler genelde boşanmıştır bi değerlendir, sen neden bunu yapıyorsun ?

Olmaz deme ilerde illa biri karşına çıkar sen gibi her heyecanı beraber yaşayacağınız bir adam, bu adam tüm heyecanları yaşamış evlenme teklifi nişan kına düğün gerdek, heyecanı kalmamış Suan bak, boşver sen bu adamı beni dinle

Evliliğimizden çocuğumuz bulunmaktadır yazılmış yanlışlıkla(yanlışlık olmus dedi süphedeyim)
İmkansız. Çocuk bu yav. Davanın seyrinin değiştirecek türden önemli detay. Bunun yanlışı yok.

Gencecik insansın ya, öyle yada böyle evlenmiş tuhaf bir şekilde boşanmış biri var karşında.
Belki kadın hamileyken aldattı kadın ondan her şeyi aldı oraya ortak çocuk var dendi. Sonra bebek düştü yada ölü doğdu. Şu an çocuksuz diyelim. Yine de saçma yine de saçma. Bu adam için harcadığın dakika değmez.
Kolay kolay kadınlar bir sene bile doğmadan boşanmak istemez. Erkekler de dört aylık evlilikte malı mülkü bırakıp boşanmaz hemen. Çekişmeye dönerdi büyük bir kusuru olmasa.
Deyim yerindeyse çöpsüz üzümle olmak varken neden şüpheyle bir yola giresin.
Bekleyeceğin o koca iki senede daha içine her anlamda sinecek birini bulursun

Kaldırmışsın dilekçeyi de orda çocuk var diyorsa vardır.
Çocuk var gibi bir yanlış yapılmaz.
Davacı taraf avukatıyla konuşur avukat yazar dilekçeyi hiçbir avukatta böyle salak bir yanlış yapmaz.
Adamın çocuğu var net .
Ortak tanıdıklarım var diyorsun kim bu tanıdıklar falan saçmalama lütfen.
Düpedüz adam kandırıyor.

Bencede cocugu var

Merhaba hanımlar öncelikle depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz.
Önceki konumu
Görüştüğüm kişi ve Eski evliliği
Bilmeyenler için buraya bırakıyorum. Bir çoğunuz kişinin boşanma dilekçesini istememi söylemiştiniz. Öncelikle bazı gerçekler ortaya çıktı
1-) 5ay evli kaldık demisti ama evi terkedip 1 sene boyunca anlaşmali boşanma zamanını beklemiş. Yani kağıt ustunde toplam 1 sene 2 ay kadar evli kalmışlar. Karşı taraf da eşyalari almadan ikna olmayacağını söylemiş.
2-) Davayı kendi açmış. Ve kız da eşyaları altınları almak suretiyle ikna olmuş. İçeriği şöyle;
Ayrıyeten kendi anlaşmalı davayı açtığı için karşı tarafın dilekçe vermediğini söyledi . Böyle mi oluyor??
Avukat ve bu şurecten geçen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
Boşanıp gelsin

Konu sahibi yanlış anlamayın ama siz neden bu kişiye bu kadar kafa yoruyorsunuz? Adam 2 sene evlilik yok demiş, siz neden taktınız ki önünüze bakın 27 yaşında boşanmış bir adamla neden zaman kaybediyorsunuz? Valla size şunu diyim Türk kadını boşanmamak için elinden gelen herşeyi yapıyor, boşanmak istemese de boşandırmıyorlarlar yani bi kadın boşanmayı kabul ediyorsa bence buna bi kafa yor sen 🤨

Diger konuya da yazdim, bu isin zaten olumlu bir tarafi yok konu sahibesi niye 2 yil culsuz bir adami beklesin ... adam altindan yapilma falan degilse bence bu isi toptan bosversin boyle davaydi mavaydi ugrasmaya hic gerek yok.

Allah müstahakını vermiş ne diyeyim

Kendi akrabagim oldugu halde bende öyle düsünüyorum. Serefi ile ayrilsa kimse ona birsey diyemezdi. Ama böyle hem esini hemde cocugunu yikti. Ben görüsmeyi kestim. Onun icin son durumunu bilmiyorum. Ama ilk esi iyi sükür simdi.

Senin bazen yorumlarına denk geliyorum aklı başında birine benziyorsun ama ben ayrilmissindir diye düşünürken şimdi bu konuyu görünce ve okuyunca sunu dedim illa başını mi yakmak istiyorsun ? Bak eski karısını b.klayan adamdan hayır gelmez inan buna yaşın kaç bilmiyorum ama zaman bunu sana acı acı gösterecek mehir isteyen geri zihniyetli bir kadın olduğuna seni inandırmisti ki biz de sana 4 aylık evlilikte seni bosamaya kalkan adamın sende donuna kadar almak istersin demiştik.. tamam sen bir iğne bile isteme 6 ay sonra sende bosanirsan bir cop bile alma evden ama o aklını şu an başına al bak bir dilekçeyi bile sana şaibeli veren adamdan mi hayır gelecek sana eski karısını her ne yaşanmış olursa olsun b.klayarak kendini aklayan adamdan mi ? Yolun açık olsun umarım 2 yıl sonra boşanmak istiyorum 1 yıl dolmadan nasıl kurtulabilirim konunu okumayız..

Tek çözümü var yanında e devlette uyap kısmına girsin dava dilekçesini ve ayrıntılarını gör.Hatta e devlete girmişken nüfus kayıt örneği(aile)olanı çıkarttır 2 dakikalık iş bakması..

Back
X