- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.627
- 83
- 35
Kendisine söyleyin okutsun size. E adalet ve uyap döküm uygulamalar var ordan tüm detayları okuyabilirsinz. Kendine güveni varsa okutur. Ama 4 ayda insan neden boşanır ki arka planda cok farklı şeyler olabilir iyi araştırın sakata gelmeyin.Nasıl erişebilirim ki
Nasıl erişebilirim ki
Ooo kavgaAnlasmali bosanma davasinda asıl sebep yazmaz. Evlilik birliğinin temelinden sarsilmasi gibi bisey yazar, sonra taleplerle ilgili maddeler yer alir. 4 aylik evlilikte anlasmali bosandiysa once cekismeli dava acilmis olmali, onemli olan o davanin dilekcesi. Karsi taraf size bunu göstermezse bulamazsiniz, edevlet araciligi ile uyapta yer alir dilekce.
Ooo kavgahakliysa cikarir gösterir detayları paylaşicam
Peki çekişmeliden anlaşmaya vardilarsa dilekçede her şey yazar mıEmin olun onu bulamadim, bunu bulamadim diye göstermez. Dava dilekcesi direkt açılmıyor, acamadim inmedi vs derse aklinizda olsun Google play storedan "uyap doküman dönüştürücü" indirmesi lazim.
Peki çekişmeliden anlaşmaya vardilarsa dilekçede her şey yazar mı
Bu çok iyi oldu. TeşekkürlerBen anlasmali bosandim. Sistemde biizim verdigimiz bosanma dilekcemiz ve protokol var. Hakim bazi yerlerde duzenleme yaptı, durusma zaptı da gorunuyor. Hersey asama asama yaziyor. Davaciya soruldu, davaliya soruldu, izinler alinarak protokoldeki xxx kismi duzenlendi gibi.
Cekismelideki durumu bilmiyorum
Herkese teşekkürler bugünkü linçten payımı aldım .Özellikle @Ferhans sana özellikle teşekkür ediyorum.
Şaka bir yana sağolun arkadaşlar. Her ne kadar linç olsa da insanın gözü açılıyor. Zaman zaman zaman linçlerinizi almaya geleceğim. Hshdh
1 ay çok az bir süre ben olsam sallarım açıkçasıMerhabalar konuya direkt gireceğim.27 yaşındayım ve artık hayatımda ciddi bir şeyler olsun, evleneyim istiyorum açıkçası. Tabiki sırf evlilik olsun diye değil kafama göre de biri olmalı, yani tamamen mantık değil.
İş yerimde görüştüğüm biri var çok efendi sakin biri olmasindan dolayı hep dikkatimi çekiyordu. Bu süreçte biraz gözlemledim iyice tarttım. Aynı bölüm mezunuyuz. Sürekli bundan dolayı sohbetimiz oluyordu. Kendisinin ilgisini de farkediyordum. Görüşmeye başladık. Bu kişinin 4 ay kadar kısa bir evliligi olmuş. Aile isteğiyle görücü usulü olmuş ve saygı ve sevgiyi sağlayamadıklarından dolayı bitmiş. Karşı taraf takıları ve eşyaları vermemek suretiyle anlaşmalı boşanmayı kabul etmiş. Üzerine bayağı borç harç kalmış yani. Boşandığını biliyordum ki hiç bir şekilde insanlari yaşadıklarıyla yargilamam fakat maddi açıdan bu şekilde olduğunu bilmiyordum. Evlilik konusu açıldığında sen kariyerine yön ver ben de o sırada kendimi toparlarım vs dedi. Yani kafadan 2 sene istiyor. Bu arada 10 senelik memur. Beni seviyor ama bir de hayatın gerçekleri var. Sizce fazla mı takılıyorum.? Siz olsanız ne yapardınız ? Henüz 1 aydir görüşüyorum.
Elalemde ne herifler var di mi, çocuğuna 500 TL nafakayı çok görüp avukata tek seferde 20 bin tl bayılıyorlar. Konudaki adam dört ayda malı mülkü bırakıp kaçmış. Bu enteresan değil de ne şimdi? Bunda b.kluk aramayıp kimde arayacağız?Purpplee beğenmedim atıyor ama konu sahibi bu kişinin eski konularına bakabilirsiniz ibret için. Hep kötü kadınlara denk gelen zavallı adam diye ilk evliliğini boşanmış adamla yaptı. Şimdi 800 tl nafakayla hayat mücadelesi veren bir diğer mağdur kadın oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?