Görüştüğüm kişi ve Eski evliliği

Nasıl erişebilirim ki
Kendisine söyleyin okutsun size. E adalet ve uyap döküm uygulamalar var ordan tüm detayları okuyabilirsinz. Kendine güveni varsa okutur. Ama 4 ayda insan neden boşanır ki arka planda cok farklı şeyler olabilir iyi araştırın sakata gelmeyin.

Konuda eximi gördüm🙈
Benim de 4 aylık bir evlilik gibi ama değil gibi saçma birşeyim olmuştu(resmi nikah vardı)
Üst düzey cimri bir tipti ayrıldık geçti gitti.Benden sonra kendisi tekrar evlendi,muhtemelen evlendiği kişiye benim için saygı sevgi sağlayamadık demiştir.Kendini kusursuz gördüğü için ve hastalık derecesindeki pintiliğini normal bulduğu için sorunlardan bahsetmemiştir.
Sonuçta o kızla da 1 sene sonra boşandılar.
Kız ayrılırken donuna kadar alıcam diyip terketmiş,artık ne yaşandıysa.
Bu yüzden dikkat edin,görücü usuluyle tanışılan geleneksel ailelerde 4 ayda boşanma olması için özellikle erkeğin büyük bir falsosu olması lazım.Çünkü Türk kadını olarak çoğumuz son raddeye gelene kadar boşanmaya yanaşmıyoruz.

Nasıl erişebilirim ki

Anlasmali bosanma davasinda asıl sebep yazmaz. Evlilik birliğinin temelinden sarsilmasi gibi bisey yazar, sonra taleplerle ilgili maddeler yer alir. 4 aylik evlilikte anlasmali bosandiysa once cekismeli dava acilmis olmali, onemli olan o davanin dilekcesi. Karsi taraf size bunu göstermezse bulamazsiniz, edevlet araciligi ile uyapta yer alir dilekce.

Anlasmali bosanma davasinda asıl sebep yazmaz. Evlilik birliğinin temelinden sarsilmasi gibi bisey yazar, sonra taleplerle ilgili maddeler yer alir. 4 aylik evlilikte anlasmali bosandiysa once cekismeli dava acilmis olmali, onemli olan o davanin dilekcesi. Karsi taraf size bunu göstermezse bulamazsiniz, edevlet araciligi ile uyapta yer alir dilekce.
Ooo kavga 🤣🤣 hakliysa cikarir gösterir detayları paylaşicam

Emin olun onu bulamadim, bunu bulamadim diye göstermez. Dava dilekcesi direkt açılmıyor, acamadim inmedi vs derse aklinizda olsun Google play storedan "uyap doküman dönüştürücü" indirmesi lazim.
Peki çekişmeliden anlaşmaya vardilarsa dilekçede her şey yazar mı

Peki çekişmeliden anlaşmaya vardilarsa dilekçede her şey yazar mı

Ben anlasmali bosandim. Sistemde biizim verdigimiz bosanma dilekcemiz ve protokol var. Hakim bazi yerlerde duzenleme yaptı, durusma zaptı da gorunuyor. Hersey asama asama yaziyor. Davaciya soruldu, davaliya soruldu, izinler alinarak protokoldeki xxx kismi duzenlendi gibi.
Cekismelideki durumu bilmiyorum

Ben anlasmali bosandim. Sistemde biizim verdigimiz bosanma dilekcemiz ve protokol var. Hakim bazi yerlerde duzenleme yaptı, durusma zaptı da gorunuyor. Hersey asama asama yaziyor. Davaciya soruldu, davaliya soruldu, izinler alinarak protokoldeki xxx kismi duzenlendi gibi.
Cekismelideki durumu bilmiyorum
Bu çok iyi oldu. Teşekkürler

Herkese teşekkürler bugünkü linçten payımı aldım .🤣 Özellikle @Ferhans sana özellikle teşekkür ediyorum.
Şaka bir yana sağolun arkadaşlar. Her ne kadar linç olsa da insanın gözü açılıyor. Zaman zaman zaman linçlerinizi almaya geleceğim. Hshdh

Herkese teşekkürler bugünkü linçten payımı aldım .🤣 Özellikle @Ferhans sana özellikle teşekkür ediyorum.
Şaka bir yana sağolun arkadaşlar. Her ne kadar linç olsa da insanın gözü açılıyor. Zaman zaman zaman linçlerinizi almaya geleceğim. Hshdh

Ferhansi bilemiyorum ama onun haricindekiler sizin iyiliginiz icin sert konusmuslardir. Burada acilan konulara bir bakin adam dolandirici, aldatiyoe, dovuyor, sövüyor cogu kadin icin bosanmak bir secenek bile degil. Ya gercekten maddi engelleri var ya da bahaneleri var. Kadinlar toplumsal baskilardan oturu bosanmak istemiyor. 10 kisiden 9u bosanmaya saygi duyuyorken arada 1 kisi densizlik yaptiginda sadece onu duyuyorsun ve bunu insanin en yakinlari akrabalari yapiyor genelde. 4 ayda hicbir kadin bosanmak istemez, daha evliligi anlayamamisken basarisizlikla yuzlesiyorsun. Belki gercekten kadin sorun cikardi, mümkündür. Genelde erkekler sorun cikarip hic bisey yapmamis gibi magduru oynadigi icin dikkatli olmanız konusunda saglam tavsiyeler geldi 😅

Muhtemelen eski konumu biliyorsundur konu sahibi. Arkamdan “ay çok fenaydı o kız, zor kurtuldum zor boşandım” dendiğine kalıbımı basarım :D dikkatli ol, güvenme bu boşanma meselesine. Gerçekleri öğrenmeye bak

Merhabalar konuya direkt gireceğim.27 yaşındayım ve artık hayatımda ciddi bir şeyler olsun, evleneyim istiyorum açıkçası. Tabiki sırf evlilik olsun diye değil kafama göre de biri olmalı, yani tamamen mantık değil.
İş yerimde görüştüğüm biri var çok efendi sakin biri olmasindan dolayı hep dikkatimi çekiyordu. Bu süreçte biraz gözlemledim iyice tarttım. Aynı bölüm mezunuyuz. Sürekli bundan dolayı sohbetimiz oluyordu. Kendisinin ilgisini de farkediyordum. Görüşmeye başladık. Bu kişinin 4 ay kadar kısa bir evliligi olmuş. Aile isteğiyle görücü usulü olmuş ve saygı ve sevgiyi sağlayamadıklarından dolayı bitmiş. Karşı taraf takıları ve eşyaları vermemek suretiyle anlaşmalı boşanmayı kabul etmiş. Üzerine bayağı borç harç kalmış yani. Boşandığını biliyordum ki hiç bir şekilde insanlari yaşadıklarıyla yargilamam fakat maddi açıdan bu şekilde olduğunu bilmiyordum. Evlilik konusu açıldığında sen kariyerine yön ver ben de o sırada kendimi toparlarım vs dedi. Yani kafadan 2 sene istiyor. Bu arada 10 senelik memur. Beni seviyor ama bir de hayatın gerçekleri var. Sizce fazla mı takılıyorum.? Siz olsanız ne yapardınız ? Henüz 1 aydir görüşüyorum.
1 ay çok az bir süre ben olsam sallarım açıkçası
Bir de 2 sene istemiş
Gören de 5 senedir sevgilisiniz sanır.

Kolay kolay o kadar koşa sürede boşanılmaz. Şiddetli geçimsizlik değil altında bir büyük bir sorun var mutlaka.
Siz bence iyice araştırın bunu.
Hiç bir erkek çocuk da yokken her şeyi verip borca girip boşanmaz. Çekişmeliye dönmesin diye her şeyi verdiyse kadının elinde bir şey vardır. Ya aldattı ya başka bir şey var mahkemeye yansımasından korkmuş

Belki adam gay çıktı? 😶 Belki insanlığa sığmayan fantezileri var? Bu kadar kısa sürede malı mülkü kadına bırakıp kaçmasının bir sebebi var ve bu kesinlikle aileler olamaz. Ağzını açması ile bir kötülediği eski eş ailesine bu kadar bağış yapmaz kimse.

Purpplee Purpplee beğenmedim atıyor ama konu sahibi bu kişinin eski konularına bakabilirsiniz ibret için. Hep kötü kadınlara denk gelen zavallı adam diye ilk evliliğini boşanmış adamla yaptı. Şimdi 800 tl nafakayla hayat mücadelesi veren bir diğer mağdur kadın oldu
Elalemde ne herifler var di mi, çocuğuna 500 TL nafakayı çok görüp avukata tek seferde 20 bin tl bayılıyorlar. Konudaki adam dört ayda malı mülkü bırakıp kaçmış. Bu enteresan değil de ne şimdi? Bunda b.kluk aramayıp kimde arayacağız?

Karşı tarafa takıları ve daha borcu ödenmemiş eşyaları bırakmak buluşunca önüne bardak koy ona falan anlatsın bu hikayelerini
Görücü usulü süzgecinden geçmiş kadın dört ay gibi kısa sürede boşanmayı sağlayacak kadar saygısız ve yırtıcı olsun senin aklın alıyor mu?
Zina davası olabilirmi acaba ?

Eski eşini bulup ona sorun dava dilekçesini göstetirirse orda yazar adı.Tabi karışmak istemezse onu bilemem

Khomyuk Khomyuk ve Purpplee Purpplee birbirinizin kullanıcı adını etiketleyip gizli veya aleni laf söyleyince ya da birbirinizi etiketleyip yaptığınız beğenmedimlerin hesabını sorunca rahatsız olup şikayet ediyorsunuz, yönetim müdahale etsin istiyorsunuz ama yine de birbirinize sataşmaktan beğenmedim yarışı yapmaktan vazgeçmiyorsunuz.

Size işlem yapsak bir türlü yapmasak bir türlü, yaptıklarınızı görmezsiniz bizi suçlarsınız, koca koca kadınlarsınız belli ki birbirinizi haz etmiyorsunuz o zaman göz ardı et butonunu kullanacaksınız, etiketleyip etiketleyip laf söylemeyeceksiniz, beğenmedim butonuyla birbirinizden hıncınızı çıkarmayacaksınız, uyarıya rağmen devam ederseniz banlı kalma süreleriniz uzar.
İnsanlar enkaz altında canıyla uğraşıyor, siz birbirinizle, rica ediyorum bu son olsun, yetişkin kadınları da bu kadar uyarmayalım.

Back
X