Tanımadığı bilmediği kızın tekiyle evlenirken bahane bulamamış da size çok güzel bahane üretiyor maşallah.şu gelenekçi, çağdışı, saçma sapan ailelerle ana kuzusu, sünepe insanların birleşimi bu abuk sabuk durumları meydana getiriyor ne yazik ki.bu arada tanımadıgı bilmediği biriyle evlenecek adamın 4 ayda boşanabilmesi de ilginç doğrusu.ya da altında başka şeyler de olabilir.çocuk oyuncağı mı bu be ?
Bu arada onun ailesine gelenekçi, geri kafalı falan dedim ama maşallah sizin de pek aşağı kalır yanınız yok.birini tesadüfen bir ortamda tanırsınız evlenecek kadar çok seversiniz, denk gelmiştir evlenirsiniz de babaanne zihniyetiyle 27 yaşına geldim artık ciddi düşünmeliyim demek kusura bakmayın ama çok saçma.buram burak naftalin ve toplum baskısı kokuyor.kısaca şu eski defterler beni öyle bir itiyor ki ne sevgi kalır ne saygı.eski defterden kastım şuanki hayatı da etkileyecek eski defterler.bu arada hep derim şu efendi denen tiplerin de yüzde 90'i ezik ve sünepedir.haa yüzde10'u gerçekten efendi olabilir.genelde efendi sözcüğü bu manada kullanılır bizde olumlu bir kelime olmasına rağmen.yani evlenirsen kocam namuslu ve iyi niyetli sanıyordum meğer iktidarsızmış diye konu açabilirsin.