- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi Queenkingg
-
Bu hanımefendinin iyi niyetini sorgulayın önce bence bu kadar köklü bir kurumu sorgulamadan .İyi de bu kadın tüm kızılaya giden yardımların akıbeti bu demiyor ki, kendi gördüğünü söylüyor. Sen ise çalıştığın yerin kendi gördüğün kısmının güvenilirliğinden yola çıkarak genellemede bulunuyorsun. Senin iddianın çürütülebilirliği daha yüksek. O gördüğü münferit olayı anlatıyor, sen görmediğin kısım hakkında gördüğünden yola çöküp genelleme yapıyorsun. Sorgulayabilirler kötü bişey değil, hatta belki kurumlar için en iyi şey. Herkes senin kafada olsa, hiçbir kuruma laf söyleyemez hale geliriz ki bu da kötü niyetli insanların önünü açar
Ya anlamıyor musun kimsenin kurumu kötülediği filan yok. Sana göre ne yapılmalı mesela, sırf köklü bi kurumda çalışıyorlar yapamazlar diye kaynata sorgulanmasın mı bu işin üstüne gidilmesin mi? Kendin az önce alıntılanmışsın zamanında başkanla ilgili haksız kazanç durumu uzun vadede açığa çıkmış diye. Şimdi de belki çıkacak işte küçük de olsa bu insanların kötüye kullanma durumu varsa açığa çıkacak kaynatayı bu gereksiz savunma neden?Bu hanımefendinin iyi niyetini sorgulayın önce bence bu kadar köklü bir kurumu sorgulamadan .
Madem öyle neden şikayet etmemiş
Madem dediği gibi neden sonlarda ağız değişikliği yapıyor?
Dediği gibi değil çünkü , o sadece biraz kp kv tepki gelsin tatmin olayım diye abarta abarta yazdı ,
Şimdide konuya yazmayın artik diye yalvarıyor basi derde gireceği için .
Turkce dersine bastan çalışın,Ya anlamıyor musun kimsenin kurumu kötülediği filan yok. Sana göre ne yapılmalı mesela, sırf köklü bi kurumda çalışıyorlar yapamazlar diye kaynata sorgulanmasın mı bu işin üstüne gidilmesin mi? Kendin az önce alıntılanmışsın zamanında başkanla ilgili haksız kazanç durumu uzun vadede açığa çıkmış diye. Şimdi de belki çıkacak işte küçük de olsa bu insanların kötüye kullanma durumu varsa açığa çıkacak kaynatayı bu gereksiz savunma neden?
Türkçe dersine çalışması gereken sensin hadsiz. Madem kurumda asla böyle bişey olmaz çalışanları hemen sorgulasınlar bişey çıkmayacaktır derdin, sorgulanılmalarından rahatsız olmazdın. Sanki kpin iç ettiği şeyler ortaya çıkınca kızılay kapatılacak da duyarlı pozları yapıyorsun. Sen de mi kp gibi kötüye kullanıyorsun da sorgulanma ihtimaline karşı savunmaya geçiyorsun?Turkce dersine bastan çalışın,
Iyi günler.
Bu hanımefendinin iyi niyetini sorgulayın önce bence bu kadar köklü bir kurumu sorgulamadan .
Madem öyle neden şikayet etmemiş
Madem dediği gibi neden sonlarda ağız değişikliği yapıyor?
Dediği gibi değil çünkü , o sadece biraz kp kv tepki gelsin tatmin olayım diye abarta abarta yazdı ,
Şimdide konuya yazmayın artik diye yalvarıyor basi derde gireceği için .
Ay aman iyi ki bir calistiniz orada yahu. Konu sahibi dogruyu soyluyor veya soylemiyor bunu bilemezsin, bilemeyiz. Kör savunuculuk yapiyorsunuz "asla boyle birsey olamaz imkansiz" filan yahu neler neler oluyor dunyada 2 koli kiyafet kacirmak mi imkansiz?
Evet belki bunlari sık sık yapmiyor bu yuzden farkedilmeden yapiyor ama ne fark eder az, çok olmasi veya hangi sıklıkta oldugu, mevzu ihtiyaci olan insanlarin hakki caliniyor siz düsmussunuz kurumun itibari derdine.
Boyle bisey gercek degilse anlaşilir zaten ve boyle birseyin suphesi bile arastirilmali, önlem alinmali, bilinmeli. Sizin gibi ne oldugunu daha bilmeden "imkansiz" diyip kesip atilsin hic sorun kalmaz boylece tabi.
Size de bir göz doktoruna görünüp sonra türkçe çalışmanızı tavsiye ediyorum .
Iyi günler.
Şu konudaki kızılay savunucularını okumadan önce kuruma güvenim daha yüksekti:) kesinlikle araştırılmak istemiyorlar demek ki düşünülenden fazla var kp gibi olanlar:)) İlk kez bi konu belki işe yarayacak mazlum insanların hakkına girenlerden hesap sorulacak ama çalışanları bunu istemiyor şaka gibiAy aman iyi ki bir calistiniz orada yahu. Konu sahibi dogruyu soyluyor veya soylemiyor bunu bilemezsin, bilemeyiz. Kör savunuculuk yapiyorsunuz "asla boyle birsey olamaz imkansiz" filan yahu neler neler oluyor dunyada 2 koli kiyafet kacirmak mi imkansiz?
Evet belki bunlari sık sık yapmiyor bu yuzden farkedilmeden yapiyor ama ne fark eder az, çok olmasi veya hangi sıklıkta oldugu, mevzu ihtiyaci olan insanlarin hakki caliniyor siz düsmussunuz kurumun itibari derdine.
Oyle birsey olsa sikayet ederdi simdiye kadar diyorsunuz. Kadinin yaşamini biliyor musunuz? Yakin tanidigini hatta evlerinde oturmak zorunda kaldiklari insanlari zart diye sikayet edecek cesareti yok zaten.
Boyle bisey gercek degilse anlaşilir zaten ve boyle birseyin suphesi bile arastirilmali, önlem alinmali, bilinmeli. Sizin gibi ne oldugunu daha bilmeden "imkansiz" diyip kesip atilsin hic sorun kalmaz boylece tabi.
İşte bu yüzden kızılaya bişey bağışlamıyorum yardımda yapmıyorum. Maden sularını bile almıyorum. Bi sizinkiler değil orda çalışanlar başındakilerde öyle yiyolar. Yani şikayet edilselerde bişey olmaz. Yerinizde olsam kapılarına bırakırdım.Kv,kp kişisiyle bende eşimde asla görüşmüyoruz. Asla affedemeyeceğim şeyler yaşattılar ve hala her fırsatta gerek namusum gerek ailem hakkında akla zarar iftiralarına maruz kalıyorum. Ama umursamıyorum kapımı örtüyorum ne halleri varsa görsünler modunda takılıyorum. Eşimle hala uğraşmaya devam ediyorlar ve o dayanamıyor çoğu kez tartışıyor gördüğü yerde soruyor. Hala altlı üstlüyüz fakat artık bedava oturmuyoruz . Onca şeyden sonra hala evimizde oturuyorlar demesinler diye kira şeklinde aydan aya para yatırıyor onlara. Hala bu evden çıkmamız biraz zor o yüzden bu şekilde idare ediyoruz.
Şimdi asıl sorum şu, bu bana türlü kötülükler yapan adam kızılay da sözde gönüllü çalışan. Ama oraya gelen etiketli temiz ne varsa alıp evine getiriyor , torbalarca elbise ayalkabı getirmişliği var, karı koca gidip seçip geliyorlar. Daha önce vermeye calıstılar bize, eşimde bende ; yetimin öksüzün hakkına ihtiyacımız yok günahına girmeyiz dedik almadık. ( kurbanlık kavurma , erzak kolilerini de aynı şekilde çekip getiriyor).
Geçen gün sabah bir yerde geliyordum beni apartmanda gördü. Bu aylar sonra ilk karşılaşmamız kp le. Görünce görmezden geliyor cevap vermeden gitmeye devam ediyorum ben. Sanki arada hiç i şey olmamış gibi
- kızılaydan çok güzel bebe kıyafetleri getirdim buna göre ( buna dediği kucagımdaki oğlum) getiriyim size dedi , ihtiyacımız yok kıyafeti çok fazla getirme istemiyoruz dedim . Ben eve cıktım iki dudagımın arasında soylene soylene o da evine girdi. Bi kaç dk sonra kapı çaldı ,eşim açtı elinde poşete basmış getirmiş. Eşim kızdı bi daha getirme dedi o poşeti lapı arasınam içeri atıp gitti. Uzamasın diye geri götürmedim o an en azından ihtiyaç sahiplerine veririm dedim. Ve bu arada aynı üstten 4 tane falan bildiğiniz dağıtmalık için gönderilen kıyafetler. Etiketliler diye bize hediye geldi yalanı atıyorlar.
Huylarını çok iyi tanıyorum, bana aylarca cehennemi yaşattı bu insanlar , daha önveki konularımda da var yapıştımı çıkmayan herkesle düşman , adete yürüyen yalancılar. Eşim dahi sildim artık diye tek çırpıda söyleyebiliyor.
Su an bu kıyafetler hala evde duruyor ve benim içim içimi yiyor, götürüp kapılarının önüne koyasım var,çünkü queenkingg bunları kabul etti demekki bizimle iyi diyip bir sonraki hamle gelecek , tekrar aynı şeyler yaşanacak.
Ne yapmalıyım götürüp ayakkabılığın üstüne bırakıyım mı ? Hayrıma birine veriyim desem su an etrafımda küçük cocugu olan kimse yok öyle, galiba başıma bela olmaları fikrinden aşırı bıktığım için size danışmak istedim.
Yesyess e bir noktada hak verdim.
Yardim etmeye niyet edip, edecek kurum bulamıyoruz. Güvenilirliklerini sürdürmeleri önemli bu anlamda.
Aksi durumda ne idugu belirsiz topluluklar dini somuru ile bu yardimlara cokuyor.
Keşke konu sahibi kurum adi vermeseydi.
Ote yandan bimer de falan isimsiz ihbar var.
Şikayet etmeye niyet eden eder.
He etmeyen de yapan kadar ortak olur kimse kusura bakmasın.
O elindeki poşet delil niteliğinde.
Onunla gidip şikayet etmesi gerekiyor.
Ama bir yerde götürmeyecegim diye yazmış
Her neyse. Herkesin kendi vicdanı.
Allah ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?