Götürüp kapılarına bırakmalı mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu hanımefendinin iyi niyetini sorgulayın önce bence bu kadar köklü bir kurumu sorgulamadan .
Madem öyle neden şikayet etmemiş
Madem dediği gibi neden sonlarda ağız değişikliği yapıyor?
Dediği gibi değil çünkü , o sadece biraz kp kv tepki gelsin tatmin olayım diye abarta abarta yazdı ,
Şimdide konuya yazmayın artik diye yalvarıyor basi derde gireceği için .

BEN olsam o adam orada çalışıyor madem o varken gidip o kıyafetleri tekrar kızılay a bağışlıyor gibi yapardım ve kendisine kimsenin duyamacağı bir sesle bir daha bu hareketi tekrarladığını görüp duyarsam şikayet edeceğimi söylerdimç

Bu konu kapatilmasin konu sahibi şikayet ettiğini kanitlasin ...çünkü şikayet edeceğini ugrasacagini düşünmüyorum..sadece kendini düşünen biri sin bu zamana kadar sustuguna göre..ama sen bunlara susmaya devam et senden çıkar acısı unutma

Ya anlamıyor musun kimsenin kurumu kötülediği filan yok. Sana göre ne yapılmalı mesela, sırf köklü bi kurumda çalışıyorlar yapamazlar diye kaynata sorgulanmasın mı bu işin üstüne gidilmesin mi? Kendin az önce alıntılanmışsın zamanında başkanla ilgili haksız kazanç durumu uzun vadede açığa çıkmış diye. Şimdi de belki çıkacak işte küçük de olsa bu insanların kötüye kullanma durumu varsa açığa çıkacak kaynatayı bu gereksiz savunma neden?

Turkce dersine bastan çalışın,
Iyi günler.

Turkce dersine bastan çalışın,
Iyi günler.
Türkçe dersine çalışması gereken sensin hadsiz. Madem kurumda asla böyle bişey olmaz çalışanları hemen sorgulasınlar bişey çıkmayacaktır derdin, sorgulanılmalarından rahatsız olmazdın. Sanki kpin iç ettiği şeyler ortaya çıkınca kızılay kapatılacak da duyarlı pozları yapıyorsun. Sen de mi kp gibi kötüye kullanıyorsun da sorgulanma ihtimaline karşı savunmaya geçiyorsun?

Şikayet edin derdim ama zaten kurum olarak kokuşmuş durumda kızılay. Siz yine de hem görevinizi yapmak, h3m vicdanınızı rahatlatmak için şikayet edin. Suçu görüp sessiz kalmak da vebal almaktır.

Ay aman iyi ki bir calistiniz orada yahu. Konu sahibi dogruyu soyluyor veya soylemiyor bunu bilemezsin, bilemeyiz. Kör savunuculuk yapiyorsunuz "asla boyle birsey olamaz imkansiz" filan yahu neler neler oluyor dunyada 2 koli kiyafet kacirmak mi imkansiz?

Evet belki bunlari sık sık yapmiyor bu yuzden farkedilmeden yapiyor ama ne fark eder az, çok olmasi veya hangi sıklıkta oldugu, mevzu ihtiyaci olan insanlarin hakki caliniyor siz düsmussunuz kurumun itibari derdine.
Oyle birsey olsa sikayet ederdi simdiye kadar diyorsunuz. Kadinin yaşamini biliyor musunuz? Yakin tanidigini hatta evlerinde oturmak zorunda kaldiklari insanlari zart diye sikayet edecek cesareti yok zaten.

Boyle bisey gercek degilse anlaşilir zaten ve boyle birseyin suphesi bile arastirilmali, önlem alinmali, bilinmeli. Sizin gibi ne oldugunu daha bilmeden "imkansiz" diyip kesip atilsin hic sorun kalmaz boylece tabi.

Size de bir göz doktoruna görünüp sonra türkçe çalışmanızı tavsiye ediyorum .
Iyi günler.

Size de bir göz doktoruna görünüp sonra türkçe çalışmanızı tavsiye ediyorum .
Iyi günler.

Evet bir tek siz goruyorsunuz zaten herseyi. Millet burada hakki yenilenlerin derdine dusuyor siz "boyle bisey olmaz imkansiz konu kapatilsin" yazip konu sahibinin yazilarinin icerisinde yalan yakalama derdine dusuyorsunuz.

Şu konudaki kızılay savunucularını okumadan önce kuruma güvenim daha yüksekti:) kesinlikle araştırılmak istemiyorlar demek ki düşünülenden fazla var kp gibi olanlar:)) İlk kez bi konu belki işe yarayacak mazlum insanların hakkına girenlerden hesap sorulacak ama çalışanları bunu istemiyor şaka gibi anlatınca da anlamıyorlar kızılay sahada belli bi zeka seviyesinin altını tercih mi ediyor nedir

yanlız sizin bu yazdığınız eğer doğruysa kv nin kp nin yaptığı suç, eğer yalansa guvenilen bir devlet kurumunu itham altında bırakıyorsunuz ki bu da suç olmalı bence, avukat arkadaşlar cevaplasın.
ben guvenemeyecek miyim yani kızılay a yardım ederken bu yazdıklarınız karşısında?
ki bence siz yalan söyluyorsunuz ne yazık ki?

İşte bu yüzden kızılaya bişey bağışlamıyorum yardımda yapmıyorum. Maden sularını bile almıyorum. Bi sizinkiler değil orda çalışanlar başındakilerde öyle yiyolar. Yani şikayet edilselerde bişey olmaz. Yerinizde olsam kapılarına bırakırdım.

Yesyess e bir noktada hak verdim.
Yardim etmeye niyet edip, edecek kurum bulamıyoruz. Güvenilirliklerini sürdürmeleri önemli bu anlamda.
Aksi durumda ne idugu belirsiz topluluklar dini somuru ile bu yardimlara cokuyor.
Keşke konu sahibi kurum adi vermeseydi.

Ote yandan bimer de falan isimsiz ihbar var.
Şikayet etmeye niyet eden eder.
He etmeyen de yapan kadar ortak olur kimse kusura bakmasın.
O elindeki poşet delil niteliğinde.
Onunla gidip şikayet etmesi gerekiyor.
Ama bir yerde götürmeyecegim diye yazmış

Her neyse. Herkesin kendi vicdanı.
Allah ıslah etsin.

Arkadaşlar onlinedan cimere ve kızılayın sitesine şikayet ettim, adımı da gizlemedim. Umarım yapılması gereken yapılır ve o zamanda olanı biteni yazarm. Bana inanmayanlara veya bilerek göz yumup halimden memnun olduğumu iddaa edenlere o zaman da tekrar anlatırım. Su an yapabildiklerim sadece bunlar, zaten cimer tekrar ger dönüş sağlıyor telefondan, o zamanda tekrar durumu izah ederim. Poşeti gidip almadım ama bu yaptıklarına dair etrafımda cokca şahit var zaten ispatlayabilieceğimi düşünüyorum.

O poşeti burdaki kuruma götürsem zaten bürodaki insanlarda onun gibi ve onun arkadasları, üstünğ her türlü kapatırlardı. Sonuçta onları getirdiğine dair şahitlerim vae poşeti eşimde gördü o yardım kolilerini binaya soktugunu konşular gördü. Benim tek sıkınrım adımın gidecek olmasıydı ama onu da boşverdim yaptım ihbarlarımı

Bu hayatta bir hırsız atfedilmedigim kalmisti ,
Kızılayda çalışıyorum çünkü doktorum .
Çünkü kızılayın orda burda kurduğu koca koca kan bağışlama yerleri sayesinde kan ihtiyacı ne büyük bir oranda karşılanıyor farkında değilsiniz .
3 kuruşluk hırsızlıktan daha değerli şeyler var hayatta .
Ilık donuru olmak gibi ,düzenli kan bağışı yapmak gibi .. tabiki kurumun itibarı çok önemli çünkü bunu sağlıyor.
Insanları inanılmaz teşvik ediyor .
Ama siz anlamazsınız , anlamanız için bunlara ihtiyacınız olması gerekir .
Anlamanız için 3 yasındaki çocuğunuzun ölmemesi için donor. bulmanız gerekir.
Başka türlü anlamazsınız .
Başka türlü öğrenemezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…