Götürüp kapılarına bırakmalı mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapısını çalıp sizde içeri atın ihtiyacm yok bizden ailemden uzak durum deyin kesinlikle konuşmaya çalışmışlar sizinle ben geri verrdm kapıyı çalıp kapıya koyup gelin muhatap olmak istemiyorsanz sizden cksın gunahı

Ya dogru ise ?
Bu kadının ben yalan söyleyecegine inanmıyorum.
Ben de kan bagışı hariç kendi elimle veriyorum yapacagım yardımı

C ChillOutt

Eşim şehir dışına gitmedi, biz eşimle kavga ettik o gece bunlar çıktı geldi,eşim evden cıktı gitti iki gün aynı mahllede patronunun kapalı evinde kaldı,iki gün boyunca kv yanımda kaldı,lohusa halimle gece 3-4 e kadar eşim seni aldatıyor sana sunu yaptı bunu yaptı diye sabaha kadar şişirip beni bir güzel eşimin üzerine saldılar. Aynı şekilde kp sabahın altı yedisinde eşimin kaldığı eve gidip karın şöyle karın böyle diyip sonunda da eşime sen karını da satarsın vs dedi. İki gün gelmeyişimin sebebi sen değil, gelirsem katil olur o adamı öldürürüm diye gelmedim dedi. Nitekim ben bunları aylar sonra fark etmeye başladım, eşimin ofiste çalıştığı bi gün beş dk önce facetime yapmamıza rağmen onlar bana gelip, kocan nerde biliyormusun,pavyona giderken görmüşler yaptı. ( yaşadığımız erde pavyon yok ) daha sonea gittikleri her yerde on tane de doğursa boşatacam dediler,muslacılara sehtekarlara gidip saçma sapan şeyler bile yaptılar,yetmedi degalarca kapıma gelip kavga cıkartıp cocugumu camdan atarım diye cama götürüp tehtit ettiler. Eşim sevgiliyken neyse hala oydu ama akla zarar şeyler yaşatıp bizi çok yıprattılar. Konularda detaylar bire bir çok açık verilmiyor çok uzuyor diye ama inanın hiç öyle sandığınız gibi insanlar değiller. Ne yaşadığımı bir ben bir allah bilir.

Niye ki?
Zamanında Kızılay 'da bir şube başkanın zimmetine para geçirdiğini yanlış mı hatırlıyorum diye baktım hemen netten de doğruymuş.
.
Maalesef olabiliyor böyle yanlışlıklar her kurumda.

Yetimin,öksüzün hakkını yiyen size neler yapmaz.Hangi şube siz şikayet edemezseniz biz edelim.Ayrıca bence sizin şikayet etmeniz gerekir eğer etmezseniz sizde bu şuça ortak olmuş olursunuz

Yahu kadın tutup neden iftira atsın olan şey için ?
Allah Allah.
Kanımı çalacaklarsa ona da bagış yapmam.
Degil mi , dünya üzerinde hic bir zaman olmayan şeyler üzerine iftira atılmamıştır bu kadın neden atsın sahi .

Poşeti alıp Kızılay'a gidin
Durumu anlatın gereken yapılsın

O konudan sonraki konunuzu da hatirliyorum. Dogum yaptiginiz icin lohusa sendromu yasayan bir esiniz vardi. Ne yazdiklariniz ne esiniz zerre guven vermiyor ama siz hatayi baskalarinda aramakla megulsunuz. Ne diyeyim kolay gelsin ama hirsinizdan insanlara taktiginizi dusunuyorum.

Bence de ya kapılarına bırak yada eşin gidip geri versin. Sen kullanmasan ihtiyaç sahiplerine bile versen onlar bilmeyecek, sen kabul ettin sanacaklar.

Degil mi , dünya üzerinde hic bir zaman olmayan şeyler üzerine iftira atılmamıştır bu kadın neden atsın sahi .
İspatınız var mı yalan söyledigine dair ?
Amacı neden kızılayı kötülemek olsun, onu anlamadım.
Kadına git şikayet et deniyor.
Konu sahibesi anlattıklatınız inanın kul hakkıdır.
Sessiz kalmayın.
Gidip gerçekten şikayet edin.
İnsanların duygularını bu şekilde sömürmelerine izin vermeyin.

Kızılayı neden kötüleyim hanfendi :)
Burası küçük bir ilçe, kızılayın ofisi var 3 ü erkek biri kadın olmak üzere 4 kişiler, 3 erkekden biri kp, diğerleri de tanınan insanlae birine müdür vs diyorlar kadında çay işlerini falan yapıyor. İnsanların getirdiği eskileri getirmiyorlar, ifşa olmamak adına çok detaylı yazmadım ama mesela lcw adlı marka, kolilerce ürün gönderiyor, bunlar defolu sözde ama temiz etiketli kıyafetler, yeni ürün geleceğinde önce bunlara bildiriyor zaten onlar kendini hazırlıyo, ürünler geldimi gidip kendilerine göre ayakkabı mont öamaşır ne varsa alıyorlae, torunlarına toebalarına akrabalarına herkese toplayıp geliyorlar. Bunu müdür dedikelrş insan ve eşi de yapıyo . Geçtiğimiz senelerde orda çalışan birisi buna itiraz etti diye o adamı ne yapıp ne edip attırdılar. Kızılay illaki denetliyordur ama sonucta eve götürdüklerini nerden bilsinler dagıttık diyip çwkiliyorlarsa onlarda inanıyordur.

Niye ki?
Zamanında Kızılay 'da bir şube başkanın zimmetine para geçirdiğini yanlış mı hatırlıyorum diye baktım hemen netten de doğruymuş.
.
Maalesef olabiliyor böyle yanlışlıklar her kurumda.
Dediginiz doğrudur ama bakın uzun vadede ortaya cıkmış . Ki kızılayın baskani .
Hanımefendinin dediği gibi uzun vade bu tarz çalma işlerini yürütmek mümkün değil . Sistem buna uygun değil çünkü
Hiç bir kurum tertemizdir diyemem elbette ama bu kadar abartarak kötü propaganda yapmak ki abarttigina eminim , doğru değil .

madem öyle şikayet edin
yüreğim sızladı anlattıklarınıza, o bağışlar ihtiyaç sahiplerine yapılıyor kp kv afiyetle bundan faydalanıyor zehir zıkkım haram olsun çok sinirlendim çok

Açıkçası yazdiklariniz bana güven vermedi .
Ama ben eşinizin ailesinin yerinde olsam bu kadar arkamdan konuşanları o apartmandan direkt atardım.

Ben en fazla yedikleri haramı konuşuyorum hanfendi, kendileri benim annemin namusundan benim namusuma ablalarıma babalarıma kadar dil uzatıyor,lütfen yprum yaparken biraz adil olun, size o detaylaeı vermem gerekli diye düşünüyorum,çünkü direk kızılaydan mal kacırıyorlar desem iltta sorulacak nasıl, nasıl insanlar acaba yaparlaemı vs diye.

Peki siz neden bu mal yemeye yıllardır ortaksiniz ?
Çünkü bilipte susmakta bir ortaklıktır .
Yok numara vermem lazım yok bilmem ne yazmışsınız yukarda , zaten adamlarla konuşmuyorsunuz bunlar haklı sebepler degil .

Bu bir suç. Nasıl mümkün olabiliyor böyle birşey ya. İnsanın aklı almıyor. Biri yapıyorsa daha başka yapanda vardır, göz yuman vardır. Gidip şikayet edin emniyete, savcılığa.

di mi?
madem zaten aranız yok, şikayet et gitsin bunu bilip de susmak da bana göre vicdana uygun bişe değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…